8tilføjet af

nye mennesker tak!

hei:)
jeg er en pige på 15, og jeg kunne godt tænke mig at vide hvor man egentlig, møder andre folk end dem man går på skole med, når man ikke er begyndt at gå i byen endnu???
jeg kunne virkelig godt tænke mig en rigtig hygge-nygge kæreste, men jeg ved bare ikke hvor jeg skal møde en...så hvor mødte i fx. jeres kærester eller exkærester???
tilføjet af

En ''hyggenygge-kæreste''?

Sig mig, tror du kærester er noget man har bare for at hygge? Drenge er sgu også mennesker, ikke bare et objekt man har for at have en kæreste!
Man får kun en kæreste hvis man bliver dybt forelsket, når man kan føle at det VIRKELIG... VIRKELIG, er ÆGTE kærlighed! Ham du ikke kan leve uden, ham der får din sjæl til indse ting der har ligget og gemt sig indeni, ham der giver dig tårer i øjnene hver gang du tænker på hvis I nogensinde skulle skilles!
Nutidens unge er da godt nok en bunke ludere, allesammen. De drikker og boller til alle sider. Hvis jeg var en fyr ville du være en af de sidste jeg faldt for, sådan en umoden tøs, du burde ikke have nogen som helst kæreste når du ikke kender til kærlighed!
tilføjet af

På efterskolen

Og han er sød 😉
tilføjet af

Toves Bodega

Når jeg passede tæven udenfor mens rottemor var i løvens hule, så kom pigerne fra de store klasser ofte forbi og grinede af mig, sådan et smil varmer i kulden.
tilføjet af

Så slap dog af.

Ikke så sur.
tilføjet af

tag dig lige sammen!

altså nu skal du lige huske at jeg kun er 15, og når man er 15 i det 21 århundrede, behøves det ikke ligefrem at være det mest alvorlige forhold.
og når jeg siger hyggenygge-kæreste mener jeg bare en jeg kan være glad for, det behøves ikke at være "ægte kærlighed". for nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor gammel du er, men i den her tid som vi er skal alt ikke nødvendigvis være så pisse alvorligt. jeg vil bare have en jeg kan hygge mig med, som jeg kan dele ting med. det behøves ikke at være en som jeg inderligt elsker(men en som jeg holder af, og måske elsker), og skal giftes med når jeg fylder 18.
jeg synes ikke at der er nogen grund til at kalde mig for en luder (eller nogen andre unge) bare frodi at man deler sine ting herinde, og du ikke kan lide den måde man formulere sig på...og du kalder Mig for umoden.
og nej jeg ved ikke hvad ægte kærlighed er, men jeg tror også på at der er meget få mennesker her i verdenen der ved hvad det er. Og det ville overraske mig hvis du vidste hvad det er.
og for det fjerde så kan du SLET ikke udtale dig om hvordan jeg er eller om jeg burde have en kæreste, når du ikke kender mig, men bare er sur fordi at jeg sagde hyggenygge-kæreste!
tilføjet af

go girl :-)

ved sku ikke lige hvad der får den alien til at flippe ud .... 🙂
Men interesser er et godt udgangspunkt når du skal finde kærester. Sport ... fx. Pøj med det 🙂
tilføjet af

jeg kan sgu ikke forestille mig Captain

selv dyrker nogen form for motion.. hæhæ.
tilføjet af

når det kan du ik ?

Jo jeg dyrker wing chun ...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.