16tilføjet af

Nu må det FANDEME VÆRE NOK!!

Jeg har netop hørt om en episode vedrørende min kæreste og en flok indvandrere:
Hun kom gående med tre veninder på vej til byen, da de skulle krydse blågårdsplads:
veninden bukker pludselig under og udråber "AV for satan"... hun var blevet ramt af en kuglepistol midt på inderlåret. Da de tre veninder kigger til højre sidder der fire indvandrere og GRINDER HØJLYDT!!! ... de havde jo netop ramt deres "bytte".
Efter veninden er kommet til sig selv, befinder hun sig midt i en kugleregn, og skynder sig straks at løbe derfra (og indvandrene griner dtadig højlidt efter hende, mens de ufortrydent skyder videre). Det lykkedes pigerne at komme derfra med øjne osv, intakte.
Mit spørgsmål er nu:
Jeg har ALDRIG betragtet mig selv som racist, men der er fandeme noget galt når indvandrere hygger sig med at skyde med kuglepistol mod tilfældige piger, som er på vej i byen!!!
"Veninden" slap med et kæmpe blåt mærke .... man må fandeme håbe at de har hygget sig!... jeg har FANDEME FPET NOK!!!
tilføjet af

Det er den måde de opfører sig på.

Vi er vantro , de bestemmer det hele. De vil jo overtage Danmark. Pigerne er ludere siger de. De skulle have haft en røvfuld. Fortæl om hændelsen alle de steder du kan fortælle om det. Vi danskere skal snart til at organiserer os , imod deres religions idioti , og dårlig opførsel. De er utilpassede unge , mange børn bliver sendt til deres hjemland for at blive genopdraget , de bliver for danske. Pigerne må da snart kunne se ,hvordan udlændinge opfører sig efterhånden. Racist , det er meget tæt på at jeg mener , at der skal gøres noget effektivt overfor sådanne hændelser. Pigerne skulle holde sammen og give dem en røvfuld, det har de klovne fortjent. Det bliver værre og værre det hele. Religions friheden har kostet os mange problemer.Ha en god søndag.
tilføjet af

ja du har helt ret

jeg er selv en pige og jeg høre om ligenede ting og jeg har også selv oplevet mange ubehagelige ting de gør, jeg har aldrig været racist men jeg kan ikke lide at gå forbi en mindre flok for det er ret tit ubehageligt for os piger hvad de siger og hvad de gør, når man ikke går med sin kæreste ved siden af sig, det er simpelthen ved at være for meget.
tilføjet af

Uden for rækkevidde

Det er godt nok rystende morgenlæsning..de er syge i roen, ganske enkelt.
Jeg kan ikke begribe, at man lefler for de unge indvandrergrubber, man prøver at nå dem, mere eller mindre på deres egne primisser..DE GRINER DERES RØV I LASER OVER DEn DANSKE ØLLEBRØDSPOLITIK...hent en ladvogn, sæt dem på ladet og kør dem til grænsen..når ikke de vil opføre sig så andre kan være her, så skal de UD.
Når de nu engang er stemlet som "udenfor pædagogisk rækkevidde" så må man finde en anden måde at NÅ dem på..med tvang !
Tænk engeng, at vi er gæstfri overfor sådanne banditter..vi har stadig mordet på den unge italienske mand i hukommelsen.
Jeg håber din veninde, og hendes venner henvender sig til Politiet..selvom de heller ikke "må røre dem"..og vel mere eller mindre har opgivet evret desangående..
Vh..
tilføjet af

Hvad skal vi med dem!!!!

Alle går og siger at de er så fredelige, og at de har brug for hjælp, det er fandme hvad de har mindst brug for. Det kan sku ikke være rigtig at vi ingen gang kan færdes ude om aften, I VORES EGET LAND, uden at blive slået ned. Det er derfor vi skal have Dansk Folkeparti ind, men Pia Kjærsgaard i spidsen. Der skal til at ske noget, det er et dansk land, ikke tyrkiet, med massere af vold.!!!!
tilføjet af

min datter

En anden "oplevelse" jeg ikke tør gøre noget ved. Er bange for hævn hvis jeg anmelder det.
Min datter på 12 år kom hjem meget ked af det. Jeg spurgte og hun fortalte at en VOKSEN "perker" sagde hun - altså en af de mørke havde spurgt om hun ville med op i hans lejlighed. Hun spurgte hvorfor og han sagde:
"så vil jeg slikke dig lidt frækt imellem benene"
Hun har set sådanne billeder i Ekstra Bladet og ved godt hvad det er.
DE EGNER SIG IKKE TIL AT VÆRE I DANMARK.!
tilføjet af

Det er jo ganske forfærtligt og læse, men noget så rigtigt!

Det er ikke lige frem noget nyt dette her, men det er slet slet ik rart og læse, men desværre så ganske rigtigt. Nu er jeg kun 23 og går tit i byen, og man kender jo kun de ting alt for godt, og man ved at vis man vil i byen i dagens danmark "i eget land!", bliver man nød til og gå flere eller mange for og føle sig "tryk". Det kan jo bare ik passe at det skal være sådan!
Indvandre er selv uden om at vi foragter dem mere og mere, det hele bliver blot værer. Det er sådan jeg ser det ihvertfald. Det er også det man læser rundt omkring, flere og flere episoder med indvandre der laver bøvl og ballade i den danske offenlighed.
Hvis ikke de kan opføre sig rigtigt, efter danske regler, så må de ud!! og længere er den ikke.
tilføjet af

Sødsuppe politik

Det er ikke kun utilpassede 2. generation indvandrere, der har et stort
problem med at opføre sig ordentligt. Der findes også danskere med
de samme problemer, og det skyldes at mange myndigheder er vatnisser!
Hvis alle de utilpassede unge blev sendt på en overlevelseslejr sammen
med jægerkorpset eller frømandskorpset. Så kan jeg forsikre jer om at
de kommer tilbage, som nogle søde og velopdragede unge mennesker.
Men kommunerne sender desværre de unge ud til nogle inkompetente, og
blødsødne pædagoger, der tører de unge i røven. Så lærer de aldrig at
opføre sig ordentligt.
Det gælder ikke kun 2. generations indvandrere, men i lige så høj grad
utilpassede unge danskere.
tilføjet af

der findes mange svin

der findes mange svin
jeg var ude for at handle ind her til morges. Lige udenfor Netto nærmer en mand sig mig og begynder at sige mærkelige ting til mig bl.a sort middelalder, jeg stirrer bare på ham for jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige. Oven på denne episode - og jeg er ikke gået ind i Netto endnu kommer en anden dame forbi, stiller sig tæt op ad mig og bliver ved med at kigge vredt på mig. Jeg siger heller ikke noget til hende, hvad skal jeg sige??? Jeg tøt næsten ikke gå ind i butikken længere for hvem møder jeg der?
For få dage siden var en anden mand ved at slå mig i vaskerikælderen...
Alt dette er sket mod mig - hvorfor??
Jeg havde heller ikke generet nogen af personerne ligesom din kæreste og hendes veninder. Alt i alt viser dette jo bare at deres er had på begge sider og man magter ikke at acceptere hinandens forskellighed.
tilføjet af

skal slås hårdt ned på sådan nogle

regeringen samt lovene skal strammes,.
der skal slås meget hårdt ned på sådan nogle spader som lavert sådan noget lort, og det som er meget værre., gælder for ALLE, sorte hvide som brune,.,.,.
tilføjet af

goddag

jamen de fire skiderikker skulle have så mange tæsk at de aldrig vil le glemme det, men også kun de fire. Man ville næsten ønske man havde været der.
tilføjet af

jep

De er bare snothamrende ligeglade med vores samfund. De er udlændinge og tror det hele er en lejeplads, de kan skide på som de har lyst til. Det ligger i islam, som en aggressiv religion, hvor alle andre er vantro, der skal udryddes med had, eller med befolkningstilvækst. Uhyggeligt.
Og venstrefløjen er blevet de største fascister af alle, i det de i al deres blødsødenhed helst vil udrydde sig selv, bare for ikke at skulle sætte en grænse, at skulle tage et ansvar.
tilføjet af

re: Daniel84

Hej Daniel84.
Sikke nogle aber! Sådan noget bør slet ikke foregå nogen steder. Tog dine veninder ikke til politiet efterfølgende? Sådanne aber skal låses ind, og ikke vandre frit på gaden.
Det er som om nogle folk bare ikke vil leve fredeligt side om side med andre. Helt uforståeligt.
tilføjet af

re: Bimmer

Jeg har altid ment at folk i danmark har mangel på respekt overfor myndighederne og straf i det hele taget. Man hører om folk der begår forbrydelser og går efterfølgende fri igen af en eller anden årsag. Det breder ihvertfald ikke frygt blandt de kriminelle.
Jeg synes Danmark kunne lære noget fra andre velfungerende lande, hvor systemet rent faktisk virker. Her tænkes især på Singapore, hvor de kører nul-tolerance politik, og har et meget strengt straf med det resultat at meningsløst gade-kriminalitet er nærmest ikke-eksisterende.
tilføjet af

Tak Hugo

Singapore, Kina og mange andre lande kører en nul-tolerance politik, og det
har været nødvendigt, fordi kriminaliteten er høj. Men der bliver stadigvæk henrettet
kinesere pga. den hårde politik, så de frygter tilsyneladende ikke straffen.
Hvis det handler om frygt, så kan du lige så godt anvende nogle andre metoder.
Jægerkorpset, Frømandskorpset eller overlevelsesturer handler om respekt for det enkelte menneske. Og det lærer de utilpassede unge mennesker bedst, når møder nøden og elendigheden i vildmarken. Hvor de alle er i den samme båd, og
derfor er presset til at ændre deres opførsel.
tilføjet af

Jamen så ved du vel ...

Hvad du skal gøre!!!
skyd dog igen!!!
øje for øje, tand for tand. det er jo deres eget ønske at den lov skal anvendes.
tilføjet af

Jamen så beskyt hende dog

Gør hvad du MÅ gøre for at beskytte dit barn. Der er ingen andre der passer på hende.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.