5tilføjet af

Nu kender jeg det...

Nu forstår jeg de mange sørgelige kærlighedssange! Nu kender jeg følelsen af at blive såret og forladt! Nu kender jeg det! Og av for fanden hvor gør det bare helvedes ondt!
Min elskede kæreste igennem fem år har gjort det forbi (for nu 3 måneder siden), og jeg kan slet ikke komme videre! Står pludselig også uden bolig og uden job. Ih, suk, støn, piv og av igen.
Lyder virkelig ynkeligt, men nu ved jeg hvor hårdt det kan være. Kan ikke finde min plads i livet igen. Har mistet lysten til alt. Kan ikke huske hvornår jeg sidst havde et smil på læberne. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har leet.
Alle de planer om livet, børn og hus er ligemeget nu. Jeg har slet ikke lyst til noget mere. Aldrig mere
tilføjet af

Av, av, av, av...

Det svider I know. Men har du overvejet at blive rigtig godt gammeldags gal i skralden?
Det virkede for mig..Jeg hang med næbbet, klynkede og tudede i ca. 1½ måned - men til sidst kunne jeg heller ikke holde mig selv ud. Var træt af at være så ynkelig, træt af at ikke kunne tænke på andet. Så jeg blev gal. Gal på mig selv over at jeg var sådan et skvat. Mindede mig selv om at jeg var et ynkeligt fæ, hver gang mismodet og sorgen kom snigende, mindede mig selv om, at jeg selv valgte, hvad vej mit liv nu skulle gå. Ville jeg murre mig inde og klynke - eller ville jeg leve livet - og ikke spilde mere jammer på sådan en idiot. (sød og dejlig var han, men han var nødt til at blive en idiot i mine øjne, når han ikke kunne bruge mine kvaliteter)
Det virkede. Godt nok blev jeg en anelse manisk. Farede i byen, havde flere elskere, og alt for travlt med alting. Men det var en god periode, for jeg lærte at nyde at være single, lærte noget om mine egne reaktioner og hvordan jeg tackler dem. Lærte at jeg er stærk, som en okse, hvis jeg altså vil. Og midt i den rus, stod han der pludselig og hev mig ned på jorden igen. Jeg kunne slet ikke overskue at skulle have en kæreste igen, men mod kærligheden kæmper selv en tåbe forgæves. Så jeg fik mig en ny kæreste, der insisterede på at ville have mig. Og det har han fået - og livet er en fest...måske kun indtil næste gang...men så ved jeg hvordan det skal tackles.
Held og lykke - røvspark herfra...
tilføjet af

Du trænger til ...

... et spark bagi !!! Groft sagt ....
Har selv stået i din situation,- og hvor komisk det må lyde i dine ører lige nu,- så får du det bedre - meget bedre !!
Men ..... du er nødt til at tage fat i dig selv !!! For DIN skyld fremover !!!
Bliv vred ............. hvad vil du med en person som ikke vil dig alligevel ?
Vær stærk i troen på at en dag,- så er HUN der ......... hende som VIL dig hele vejen igennem !!!
Held og lykke ....
tilføjet af

JO gu gør det ondt!

Ja, gu gør det ondt når hele ens tilværelse falder på gulvet med et brag!!! MEN man skal osse huske på at det er sundt at sørge... men igen... man skal vider i livet!!! Derfor kan det hjælpe som de andre skriver at værer noget egoitisk.... måske det kan hjælpe dig at se sådan på det... Det er HENDE der ikke ved hvad hun går glip af.... en KANON fyr som dig... Det er jo som at smide guld på gaden! Helt ærligt.... Du har sgu fortjent bedre end en der bare har kasseret dig, seriøst... Prøv om du kan holde hovedet højt og komme vider... HUSK, der er ikke kun hende... der er sådan ca. et par millioner andre!!!🙂Gør de ting du gerne ville men måske ikke kunne komme til da du var i forholdet.... :)
Håber du kan bruge mine strø tanker til noget... Good luck!!! :o)
tilføjet af

hvem siger det er en mand...

der har skrevet teksten???
tilføjet af

Jeg er en pige :-)

Ja, det er en pige, mig, der har skrevet teksten.
Men tak for ordene, og kom gerne med mere, hvis der er mere. Jeg trænger til et spark i ... bagi
Knus fra tøsen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.