14tilføjet af

Noget om danskehed

Kunne i ikke klar for 40 år siden at have en franskmand som "højhed"?
Skrevet af 'lillen', 6.jun.2004, kl.20:20
jeg er blevet så træt af den ensidig lattelig p_s idé om at henrik er ikke så godt som kinesen tl at tale dansk;
1. den smukke franske sprog er totalt fjernt fra engelsk eller tysk som kinesen talte i forvejen (tyske(polaker) mor og kinesike far). Hvis man kan tysk, hollandk eller engelsk er meget nemere at fange den danske sprog end hvis man taler et "rigtigt" kompliceret sprog men grammatiken på plads, lige som fransk.
2. da hernrik kom til landet var der ikke en røvslikker parat fra studieskolen som undervidste han så mange timer privat.
3. Man kan ikke sammenligne henrik ( en franskmand som lå sig forført af den kedelig danske kæmpe store klump prinsesse) med den ambibitiøs kineser(5 år ældre end den lille ubemarket prins) som lige fra starten vidste godt sin rolle som offentlig person og tog sin prinsesse rolle som primer minister af Dk,så hættene tog hun på i fart og ja, det er rigtig nok at hun er meget mere intelligent en de danske bonder og at hun er meget godt til at får dem til at spise brød fra sin hånd. Klar, hun var en ganske almindelig kineser over 3 tiår (årti), som dig og mig. Og kinsesike kvinder er kendte for sin støre ambitioner over europeerne. Hun fik en prins men en prins alligevel som gave hende en lille slot som hun aldrig havde forestillet sig at den eksiterer, plus det første plads på landet. Et land fyldt med bonder som var knap nok til at tilfredstille hendes store ego, nok til at have slikende hendes føder hvor hun går.

Kinesen vil meget gerne spille Dianas og Calcutas Maria Teresa rolle i danskeres hjerte.."Danmarks rose", det er hendes stor drøm. Evita Peron vil hyldes og være for evig..udødelig!!Henrik har været ærlig, sig selv og lige glad med Danmark..men for det midste..ærlig!!!
HAR I BUNKE AF DANSKE HYKLER SAGT FACE TO FACE TIL MARGRETE HVOR DUM I MENER AF SIN MAND ER?? NEJ, VEL BANGEBUKSER!!Han kom for næsten 40 år siden, for fanden, globalization var ikke så vigtig som det er idag for den kinesik heltinde. Kunne i ikke klar for 40 år siden at have en franskmand som "højhed"?
Skriv svar
tilføjet af

Nærmest stum.......

Jeg er nærmest stum af benovelse over, hvor frækt og utrolig råddent du tillader dig, at beskrive andre mennesker på. Ingen tager dig alvorligt....din stakkel!!!
Sikke et menneskesyn....hold da op.
P.S. Har du overvejet et stavekursus eller er din staveplade bare knækket?
tilføjet af

Blært indlæg

Det var da et blært indlæg. Danskere er så dobbletydige og ambivalente. Det på tide de kigger lidt på sig selv - og ikke bare dømme andre...til at være ringe, vel at mærke.
Så nationlistiske og selvhævdende - eller er det så sky og usikre.
tilføjet af

at kunne stave

der er mange der ikke kan stave, det gælder faktisk helt ned til folkeskolen øverste klasser.
tilføjet af

Fatter ikke

at nogen overhovedet kan svare på indlægget. Det er jo stort set uforståeligt. Jeg fatter stadig ikke hverken hoved eller hale i det og det er ganske tydeligt skrevet af en der gerne vil give det udseende af at vedkommende er udlænding. I modsat fald så må man da for alvor sige at integrationen er slået fejl med hensyn til dansk undervisningen.
Jeg er målløs! Selv Prins Henrik taler da bedre end dansk ;-)
tilføjet af

rettet, referat og langsom for dig..

Det beundrer mig ikke danskere er ike vandt til at tænke. Kunne i(danskere) ikke klare at have fået en franskmand som "højhed", for 40 år siden❓
jeg er blevet så træt af den ensidige og lattelige idé om at henrik er ikke så godt som kineseren(alexandra) tl at tale dansk;
1. den smukke franske sprog har ikke det samme gramatik som engelsk eller tysk som kineseren talte i forvejen (tyske(polaker) mor og kinesike far). Hvis man kan tysk, hollandk eller engelsk er meget nemere at fange den danske sprog.
2. da hernrik kom til landet var der ikke en røvslikker parat fra studieskolen som undervidste manden mange timer privat.
3. Man kan ikke sammenligne henrik med den ambibitiøse kineser(5 år ældre end den upopulær prins), med den kvinde som lige fra starten vidste godt sin rolle som offentlig person og tog sin prinsesse rolle så alvorlig at hun troede at hun var vigtigere en den primer minister af Dk (i det tilfæld at den primir minister i dk er overhovedet vigtig i et eller andet sted i verden). punktum. Så, hættene tog hun i fart på og ja, det er rigtig nok at hun er meget mere intelligent en de danske bønder som spiser brød fra sin hånd. Kvinden som var en ganske almindelig kineser over 3 tiår (som dig og mig) fik en prins som gave hende en lille slot, plus det første plads på et bøndeland. Et land fyldt med bønder og plebejer som var knap nok til at tilfredstille hendes store ego, dumme og ydmyge nok til at have dem slikende hendes føder hvor hun går. Kineseren ville meget gerne spille Dianas og Calcutas Mor Teresa rolle i danskeres hjerte.."Danmarks rose", det er hendes stor drøm. Evita Peron ville hyldes og være for evig..udødelig!!
Henrik har været ærlig, sig selv og lige glad med Danmark..og er dronningensmand. Gav hende de to som i slikker også deres foder hvor de gå, er ikke god nok?
Han kom for næsten 40 år siden, hvor globalizationen var ikke så vigtig som den er idag, og den kinesike heltinde tager, meget godt planlagtet fordel af det.
tilføjet af

jeg er i et kursus, tak.

ja, danskere er ikke vandt til at høre noget som er ikke blevet sagt af en af de andre kloner. I er ikke vandt til at læse andres menneskesynspunkter. I tænker ikke dybt om tingene, i har det godt med at overholde en falske harmoni baseret i den børneforfatter- HC andersen. I vil drømme om dagen, beholde et ydiliske liv, og det mest utroligt er at i får jeres ynkelig og ringet tilværlse til at passe med dette drøm,( ved at ikke tænke på det, så behover man ikke at ændre på det).. De kongelige famlie!!! Danmarks stolhed..Fint nok, plebejer, drøm og smil!!
tilføjet af

nå...

Det håber jeg at der findes dnaskere dobbletydige og ambivalente, hvor???
Og danskere dømmer ekstremt meget andre som kender slet ikke, se på integrations problemet.
"Så nationlistiske og selvhævdende - eller er det så sky og usikre" JA..PRÆCIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

ja, det passer bestemt

der er mange der ikke kan stave, det gælder faktisk helt ned til folkeskolen øverste klasser.
tilføjet af

imponerende

Du kan skrive et langt indlæg uden at skrive noget.
Flot. Sort tale så det batter :o)
Fatter du selv noget af det eller er det oversat direkte fra arabisk?(Har hørt, at det sprog ikke just er veludviklet ;-))
Eller afspejler det blot det totale kaos der hersker på første etage? Jeg ved at man kan få piller mod sådan noegt rod, men OK, det er nok svært at ensrette 2 brikker så de ikke er i vejen for hinanden konstant.
Kan kun ønske dig bedre held næste gang!
tilføjet af

jegblev ikke født for at impo..

nerede dig..Sorry. Nej, hvordan skulle jeg fatte at det er oversat fra arabisk, hvis jeg kan ikke arabisk. Det er kun godt at du kan, fordi dette er meget svært sprog, som jeg troede ikke på at nogen danske kunne lære det!!! så, det er mig der er imponerende hvis du kan det!!! tag hatten af!! Og et sprog som jeg har læst og som kan godt udtale mig om, er det danske sprog, som er i min opfattelse er ihvert fald EKSTREM UNDERUDVIKLET, SÅ, SÅ, SÅÅÅÅ PRIMITIVE,for primitive og ulogisk som det gør at "os" der taler et rigtigt og veludviklet sprog kan ikke tale den "bunga-unga dialek"..Vi mangler ord, tider og bøjeninger for at tale og formulere, for pludselig skal vi lære at sige alle ting som: "du jane- jeg tarzan" og det er SÅ SVÆRT AT KOME NED OG SNAKKE SOM EN BLEG ABEKAT!!!!!! DANSKERE HAR REGLER DER STYRER JERES LIV SOM SADDAM HUSEIN ELLER AYATOLA K. STYRER(EDE) ARABER, MEN JERES PRIMITIVE GAMBIA SPROG (snakket af blege..godt nok sjovt) HAR HVERKEN HALE ELLER HOVEDT!!!!!Og sikkert ved du alt om piller, hvilke dansker er ikke påvirket af stoffer, alkohol, tobak eller kafein. Men jeg takker! og jeg ved godt at du forstår min indlæg!! God at du prøvede at tage dig sammen og angribe med det om araber..MEN JEG ER IKKER ARABER..MY FRIEND.
tilføjet af

aner ikke

hvad du er og er egentlig også lige glad. Alle alnde har jo deres tåber, blot synd at du blev eksporteret hertil!
Men det er måske en del af vores indsats i verdenssamfundet at vi skal trækkes med idioter udefra!
Halvdelen af det du skriver er uforståeligt vrøvl og resten giver blot ikke mening.
Egentlig ville det vel også være en fornærmelse mod araberne og antyde at du tilhører deres race!
Når du nu har studeret dansk så indgående, så må du jo være slemt fattesvag, siden du endnu ikke har lært hverken stavning eller formulering!
Prøv at alliere dig med en tolk til dit næste indlæg, så kunne vi måske forstå dig!
tilføjet af

lige meget

Jeg er også bestemt lige glad hvem du er,du må være en eller anden "klon" som millioner (ikke mere en 5) i dit land. En "x". Så, du kunne ikke arabisk, DET BEUNDRER MIG STOR SET IKKE!!! OG Jeg har ikke lært dansk så "indgående"..være ikke så dum, så vigtigt det danske sprog er ikke!! Og du er intet for mig, så jeg skal ikke skaffe en tolk for at forklare mig til en damefrisør, en kontordame eller et rengoringassitent, ærligt!! I´m sorry. Hvordan kan du være så idiot og kan ikke fatte ingen skid?? jeg er ritgit beundret at der findes så ektrem idioter som dig. Men ok: så halvdelen du forstår ikke..og den anden halvdel giver dig ikke mening(det klar,du er fra Dk, ikke?)- så, forstår du ja eller ej?? hvordan ved du fra at en halvdel giver ikke noget mening og at den anden er vrøl??? OG Nej, araber er ikke min race. OG Denmark gør ikke noget indsat i verdenssamfundet, I GØR DET IKKE!! så vigtig er i ikke, lattelig! slap af!! hold da kæft!! Hvem tror du at i er??Og hvis man bliver "importere" er fordi der er mange, lige som frederik og joachim, der synes at danske folk som ægtefæller er pis, er en fiasko, er ikke tro, er kedelige, har ikke noget familieværdier, uinteressanter, uden maner, abekatter, vilde, alkoholiker, osv. jeg stopper her, med der er MEGET MERE!! DU!! FORSTÅR DU ??..KNOCK KNOCK..ER DER NOGEN HJEMME!!???!!
tilføjet af

Tror jeg har gennemskuet dig ;-)

Du bakker snagvendt!
tilføjet af

Åbentlyst fransk...

Tja... Som medlem af det ædleste folkeslag af alle, forsvarer man vel en landsmand...
Få dig et liv...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.