14tilføjet af

Nogen er særligt sårbare

Nogen mennesker bliver mobbet i en periode af tilfældige årsager, og kommer over det igen..
- Men nogen er særlige sårbare socialt og uanset hvor mange gange de skifter miljø, bliver de mobbet igen og igen...
How come?
Agurkesilden.
tilføjet af

Ja,har det selv sådan!

jeg har social fobi(+et par fejldiagnoser)!Jeg har ikke haft nogen venner siden jeg var barn...(Og havde dengang kun 2!Jeg har altid været vant til at blive bagtalt...og jeg er altid stille undtagen når jeg er alene...Som er det eneste tidspunktjeg er mig selv.....
tilføjet af

okay...

Dvs, at du kun taler med dig selv? Og ellers ikke siger et kvæk? Håber virkelig, du får hjælp (og at det virker) ellers ender det da galt! Kan du ikke begynde at sige noget til folk i det mindste - og måske holde op med at tale med dig selv?
tilføjet af

okay meen...

-det er nu ikke at tale med sig selv---jeg hentyder til!!!-Men tak for rådet...!tror jeg...????
tilføjet af

ja kan godt selv se at....

jeg skrev det på en forkert måde...min fejl!!!
tilføjet af

Lad dig ikke gå på

af et tåbeligt indlæg. Du skrev lige præcis, hvad der skulle skrives.
Når du nu ser på sådan et indlæg, kan du så ikke godt se, at det du siger er uendelig meget mere interessant end det, den anden siger ?
Bare det at man råber højt er ingen garanti for, at det der kommer ud er værd at lægge øre til. Hvis du nu lavede den øvelse, at du hver dag i en måned så dig selv i spejlet hver morgen og sagde:
Jeg er smuk. Jeg er et godt menneske. Jeg har en mening, der er værd at give udtryk for. Jeg ved noget om mennesker, som andre mennesker kan lære af.
Så har du ligesom lagt grundlaget for den dag. Og når du gør det tit nok, vil du opdage, at du begynder at tro på det. Men også fordi det er sandt. Det er ikke som så mange løgne, der får eget liv ved at blive gentaget. DET ER SANDT ! (undskyld, jeg råber).
Du er sandsynligvis et menneske, der tænker, før det taler, og derfor vil du opdage, at mange har svært ved at vente, indtil du får formuleret dig, eller at de simpelthen ikke forstår, hvad du siger, dordi de ikke er vant til, at der er bund i de udsagn, der kommer. Men det er DEM det er galt med, det er ikke dig.
Giv det en måned, hvor du er bevidst om dette, og se, om ikke du begynder at tro mere på dig selv og bliver mere fri i din måde at snakke med folk på.
Held og lykke :-)
tilføjet af

..??

Hej..
Jeg er nok selv sådan en person, som godt kan finde på at bagtale andre, og er også kold over for andre end mine venner. Mine venner får jeg nok hvis de er venner med nogle af mine venner, fordi de ser intersante ud eller fordi de tager chance at komme hen og snakke med mig.
Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg er sådan. Måske er det noget jeg har lært, fra mine gamle venner. Aner det ikke.
Men fx hende der X et eller andet, prøvede at gå hen til nogen af os, som måske virker lidt snobbet, og begyndte at snakke normalt med os, eller prøvede at finde ud af hvad vi normalt snakker om, som hun selvfølgelig også selv interessere hende, ville vi måske også begynde at snakke med hende osv.
Og jeg ved godt vi virker snobbet, men hvis man bliver venner med os, og lærer os rigtig at kende, så er vi helt normale mennesker, med måske lidt mere selvtillid end hende der X fidus'en..
KysZ...
tilføjet af

At man er klar-

over sit problem kan man gøre noget ved der....så gå bare igang....
Knuz miss-kitty
tilføjet af

Særligt sårbare....

Nogen mennesker er særligt udsatte for mobning fordi andre mennesker bevidst eller ubevidst kan se på vedkommendes kropssprog at han/hun er sårbar. Og i vores samfund skal man helst have rundsave på albuerne. Også socialt som du kan se i hende ders udsagn "vi har nok bare mere selvtillid end den der X-ting". uden en gruppe ville hun nok også være sårbar da hun ikke kan udtale sig ret meget på egen hånd da hun gemmer sig bag "vi" og ikke "jeg".
Det er først nu som voksen at jeg er begyndt at kunne sig rigtigt fra og det kan mærkes positivt når man siger fra overfor et menneske som har behov for at mobbe og drille så får man mere respekt. Det er utroligt at det skal være sådan men det er det, mange mennesker har behov for at nedgøre andre for selv at føle sig stærke og jo ældre de bliver jo bedre bliver de til at udse et offer bevidst eller ubevidst.
Voksne kan være lide så lede og barnlige som et barn hvis ikke meget værre.
tilføjet af

Det er meget normalt...

Hvis man ikke har andre at snakke med, begynder man at snakke med sig selv. det er meget naturligt, og en god forsvarsmekanisme mod sindssyge.
tilføjet af

Mobning er godt!?

Det er måske endda en naturlig ting. For at udelukke de svage og indelukkede!? Ligesom i en hønsegård, picking on the weakest!
tilføjet af

Instinktivt..

Måske, men det håber jeg da ikke ...Måske er det derfor at 30% af de danske mænd som tror de er biologisk fader til deres barn men ikke er det, er fordi kvinder instinktivt går ud og vælger nogen andre gener end dem manden besidder. Han besidder faderskikkelsen men kvinden vil hellere have de grønne øjne og et stærkt handyr i deres børn.. Måske .. Men jeg håber det ikke. det er da en uhyggelig tanke at vi er så prægede af vores instinkter, på en måde tror jeg du har ret, kender du det at man dufter en tiltrækkende person af modsatte køn i håret og så dufter vedkommende ikke godt, hvorefter fascinationen aftager?. tjo der er måske noget om det... desværre..
tilføjet af

Skrev mr. chicken brain

Og kaglede videre i sin enfoldige hønsegård, jo vist jo vist, thi dette er ganske vist. Din åndelige habitus synes netop mere at matche hønsene i hønsegården, så bliv du blot der, ligebørn leger bedst.
Du er primitiv, ligner mere urmennesket Neandertaler end Homo sapiens.
tilføjet af

Tog du det personligt? ;)

Sandheden kan være hård. Hvad der ikke dræber en gør en stærkere, som man siger?!
Hvis man kigger på dyreverdenen så er der et "hakke hiraki" i næsten alle dyregrupper. Også menneskeaberne, vores nærmeste beslægtede, har også en hakkeorden/hiraki (kald det hvad du vil). Måske kan det være for at styrke flokken indadtil?
Det er rigtigt at det er ren Darwin, men vi er altså ikke kommet længere.
Mennesker er også bare dyr selvom vi kan prøve at benægte det med vores civilisation.
De fleste børn er født med "trang" til at drille andre. Hvis du ikke tror på det så bare besøg en af de små skoleklasser. Vi lærer så børnene at de ikke skal drille andre, og så stopper de fleste også med det. Men drilleri/mobning er en medfødt ting, det er jeg sikker på!
Her til sidst vil jeg tillade mig selv, at kalde dig en "kyllinghjerne" fordi du ik har den samme mening som mig ;)
tilføjet af

ja...

Hvis man ser på sig selv som en høne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.