9tilføjet af

Niels

Jeg har arbejdet i et stort internet firma i lidt over 3 år. Her i sidste uge blev jeg kaldt ind til min chef og blev fyret!! Det kom som et lyn fra en klar himmel - Jeg havde intet gjort galt ingen fejl lavet, intet!
Nu var jeg så, så¨heldig at jeg havde 4 måneders opsigelse. Men jeg tænker på, hvad skal man gøre, for evt. at få ekstra kompentation? Ligesom man f.eks. har set det hos Orange og TDC?
tilføjet af

Ikke find dig selv uretfædighed

Go public with this matter, contact all media entities. Give names and a quick but accurate description of the situaton. If you feel that a company or someone has shit on you, dont be afraid to speak out. If you`re gonna go down then at least go down fighting, protect and defend your pride, because no one else will.OK??.
tilføjet af

Fagforening

Hejsa,
Hvis du mener du er blevet fyret på et usagligt grundlag så kontakt din fagforening. Hvis du ikke er i fagforening, så kan du tage kontakt til en advokat, men det kan blive dyrt. Hvis du ikke er i fagforening nu så tænk over at blive medlem inden du skifter job næste gang, så du ikke står i den situation igen.
Mvh
ZYZ

tilføjet af

Har du overvejet....

..om firmaet havde et reelt behov for at indskrænke medarbejderstaben ?
Det har de jo ret til ! Og det behøver jo ikke at have noget med dine kvalifikationer at gøre, vel ?
Omvendt ku' det jo også være at firmaet ser dig anderledes end du ser dig selv.
Jeg har da oplevet kolleger, der mente sig fantastiske og fejlfri, men som vi andre faktisk godt kunne se ikke levede op til forventningerne.
Spild ikke din energi på at være forurettet og bitter, men kig fremad !
Hvis du dog er blevet behandlet dybt forkert - altså med totalt usaglige anklager, så overvej da naturligvis at tage til genmæle ad juridisk vej.
Op med humøret !
tilføjet af

Såååådettt

Du må under alle omstændigheder have fået en begrundelse, for din opsigelse. Den skal i følge loven være skriftlig ellers henvend dig til den fagforening, der må komme dit job nærmest
tilføjet af

Fyret – det er bare med at komme videre

Når man bliver fyret, bliver ens forfængelighed også ramt!. Men der er ikke noget at gøre, andet end at komme videre. Det vigtigste er ikke at bebrejde sig selv, men se det som en
mulighed for at komme videre, måske til noget bedre. Det er selvfølgelig svært i starten, fordi man er så bitter og selvtilliden er i bund. Selvtilliden kommer op igen, når man
begynder at udrette ”noget” – skriv nogle ansøgninger!!.Så snart man har været til et par samtaler ser det hele lidt mere Lyst ud. Husk ikke at gå i panik fordi man ikke lige får det først og bedste!.Det er vigtigt at være selektiv!. Held og lykke!!
tilføjet af

fyret.!!!


kære niels!!!
der må have været en grund til dit fyrringsgrundlag!?..har du haft for meget fravær`!?..så kunne det godt være grunden til det..du har måske provokeret din chef?.-for jeg generalt tror jeg sgu`ikke på ,at man sådan bare lige bliver fyret,med et brag......selvffølgelig hvis der er nedskærringer på din arbejdsplads...hvad gør`du så nu har du overvejet at dygtig gør dig inde for det fag du er uddannet for?....det ville måske være en go ide`...
p.s.jeg læste lige på et af de andre sider i debatten at der var en som yderst var meget utilfreds ,med folks meninger!!-vi må da ikke gå ud fra,at de niels er sådan.!?..-så kan jeg fortælle dig at du sikkert vil møde de ord "ikke seriøst nok"!-...jeg håber kraftedme at du får et fornuftigt job igen.....til dig er der ikke andet end at sige,held og lykke med det næste!!!-op,med humøret fuck den borgelig røvslikker til den chef!-håber at minne ord er tilhjælpeligt.
lokken
tilføjet af

Surt at blive fyret!!!

Gæt hvem der fik en fyreseddel i dag?
Det gjorde jeeeg ...
Gik ned med stress for 2uger siden, fik en abort for 1uge siden, og har af disse grunde været sygemeldt i nu 2uger, da jeg havde det psykisk skidt .. Og så får jeg lige smidt en fyreseddel i hovedet i dag ... Flot! Fed jul!
Den store dumme fede selvoppustelige tyran!
Sku bare lige af med nogle agressioner ...
tilføjet af

Er i samme situation

Hej Niels
Jeg har netop været ude for det samme som dig. Selvfølgelig bliver man chokeret, hvis det slet ikke er ventet. jeg har valgt at tage det positivt selvom min alder ikke er den allerbedste på papiret. Tænk engang nye udfordringer - Jeg har henvendt mig til nogle vikarbureauer, og når jeg først har været ude i nogle firmaer, så stoler jeg selv så meget på mine kvalifikationer, så der skal nok blive plads til mig også et sted. Du må endelig ikke blive bitter, det vil skinne igennem når du søger nyt job, og hvem vil ansætte en negativ og bitter person?
Held og lykke
tilføjet af

Hej Q 56.

Hej med dig. Du har mistet dit arbejde , det kan føles uretfærdigt , og hvad skal man så gøre. Prøv :www.jobindex.dk Jeg støtter LA. landsorganisationen af arbejdsledige www.ladk.dk ( de har en hjemmeside)!! Vh. Aabenraamand
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.