4tilføjet af

Nero og internet database

Jeg har nogle problemer med Nero fra Ahead. Det drejer sig om alle de versioner, jeg har prøver fra 6.0 til den nyeeste gratis prøveversion fra Aheads egen hjemmeside, så jeg tror ikke, at det er programmet eller versionen der er problemet. Jeg fik også samme problem til cd-ex (gratis konverteringsprogram, som tidligere har virket). Jeg bruger windows xp.
Jeg kan ikke få forbindelse med internetet for at skaffe oplysninger om kunster og nummertitler - der er en network error, ej heller kan jeg konvertere wave filer til mp3 filer.
Er der nogen der har nogle idéer til hvad der kunne blokere for Nero?
tilføjet af

sikkert din firewall

Det er temmeligt sikkert din firewall. :)
Jeg tror rent faktisk også Nero er på listen of programmer der kan have problemer med Service Pack 2 der lige er udkommet til Windows XP netop pga. firewallen. Der er nok lige en port der skal åbnes i den.
tilføjet af

Firewall

Jeg har prøvet at stoppe min firewall, mens jeg forsøgte at bruge Nero, men det hjælper ikke. Jeg har godt nok skiftet fra Norton til Norman.... har du en idé om hvilken port jeg skal aktivere?
Der må også være noget andet galt, for jeg kan ikke engang konvertere filerne.
Jeg har ikke installeret service pack 2 - kun 1, de seneste er nogle automatiske opdateringer.
tilføjet af

porte

Jeg har desværre ikke svaret. Jeg tror du bliver nødt til at kigge dine manualer igennem eller deres website. Jeg bruger ikke selv Nero. :)
tilføjet af

Alternativer?

Har du et forslag til et andet program, så jeg kan konvertere til mp3 filer?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.