13tilføjet af

Nægt dem tilbage rejse til damnark

Familier som sender deres børn til opdragelse,skal helt klart udvises af danmark.De har intet at gøre heroppe i landet.Når deres børn skal opdrages i deres eget hjemland,hvad kommer de så herop for?
Nasse på danmark,snyde,bedrage,socialsnyd,ribbe staten for penge,det er hvad de væsner gør/vil.Håber regeringen virkelig tager sig sammen,og for disse snyltere ud af landet.De er et folk,som ikke kan(vil ikke)indordne sig i danmark,derfor,UD AF DANMARK.At sende sine børn til opdragelse i hjemlandet,viser også helt klart,hvad formål det har,nenlig ikke blive for dansk,bevar et had til landet.Holdkæft,hvor er de syge i bolden.
tilføjet af

Siamkat HELT ENIG

du har helt ret min ven..
tilføjet af

Jeps

Fuldstændig enig!! Ku ik ha været sagt bedre. Exit.
tilføjet af

100 % enig

Hvad i alverden laver de her i Danmark?
tilføjet af

Enig !

Og det kan ikke gå for hurtigt !!!
tilføjet af

Ikke dumme

Det er jo ikke dem der er dumme i denne samhæng, men alle de danskere der ønsker at de skal forblive her i landet.
Jeg ønsker selv at disse nassere,terrorister,svindlere og kriminelle bliver smidt ud af landet omgående.
Uanset om de eller andre siger de er danskere..>>>
((En kylling der bliver født i en kostald, bliver jo ikke til en ko))..<<<
Og dem der virkelig ønsker at indordne sig i landet uden overnævte kan blive...
tilføjet af

100% enig

er selvf 100 % enig !!!! og nu er det så jeg savner et svar fra PLADDERHUMANISTERNE !!! som altid er klar til at tage de der samfundssnyltere i forsvar !!!, er det fordi de inderst inde godt kan se at du har ret,, mennesker der begår den slags bedragerri mod vort samfund, burde efter min mening havde deres opholdstilladelse indrage, hus de børn bliver hjernevasket til at blive terrorister i fremtiden.
Og så har du lige glemt dem der forbryder sig mod dansk lov ved at sende deres børn hjem til sexuel mishandling , jeg tænker på den barbariske og smertefulde omskæring, hvad syntes panelet straffen skal være for det ???
BP
tilføjet af

Omskæring !

Jeg synes at det er totalt uacceptabelt at sende sine børn til sit hjemland, for at få dem omskåret !!!
Det er vold og magtovergreb på uskyldige individer som intet har at sige,- og sikkert aldrig får det !!! specielt ang. pigerne !!
Det jeg synes er endnu mere uacceptabelt er, at vi herhjemme ikke gør mere for at forhindre/forbyde det !!!
De familier som sender børnene afsted til ovenstående skamfering,- burde udvises øjeblikkeligt !!!
De sender det helt klare signal: Vi vil blæse på hvad i danskere synes !!!
tilføjet af

Bli´ væk

De skal IKKE tilbage, va´pokker har de tænkt sig, når ikke de vil tilegne sig vores levefacon og regler, er de mere til skade end hvad godt er...og vi er til grin i den sag, jeg syntes danskerne skulle træde i karakter, og markere sig i forhold til de fremmede danskere...de står stærkere end vi selv gør, og ingen tør rigtig gøre noget fordi de efterhånden er så mange, og fuldstændig kompromisløse...hjem ..helt hjem !
tilføjet af

100% Enig

Det kan ik være rigtigt, at de kan få hjælp her, for at sende deres børn hjem... mens de får deres børnepenge her... (af den danske stat eller Told og skat) og alle de andre goder.... Børnene skulle fratages deres danske borgerpas (og de skulle betale deres skolepenge tilbage til den danske stat) så er det forældrenes eget valg, at deres børn ik kan komme tilbage...
tilføjet af

Danske statsborgere

Hej
Lad os glæde os over at den Danske grundlov tilsikre enhver med dansk indfødelsesret (statsborgerskab) frit at rejse ud af landet og frit at komme tilbage når det passer vedkommende og iøvrigt opdrage egne børn for såvidt der ikke finder nogen overtrædelses sted af landets love på en måde som egen kulturel baggrund tilskikker
tilføjet af

Helt enig

Helt enig
De samme regler gælder jo også for mig her på læsø
tilføjet af

jeg er en fremmede

vi går ikke ud af landet. hahahahaaaa
tilføjet af

Jo I skal.

Og det kommer I. Én efter én. I hører ikke hjemme her. I er total malplacerede.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.