10tilføjet af

Når valget kommer.

Så tror jeg slet ikke det kommer til at dreje sig om Danmark, jeg tror lille klodslars drejer det over på og om "eu" forbeholdene, og både pressen og befolkningen hopper på den.
Bare en ide jeg har.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Og TRYG

Hvad siger de???😮
tilføjet af

Ja ser du !.

De er meget politiske korekte, de lover og lover, også skider de på alt hvad de har lovet og sagt😃.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Som jeg ser det, så.

Har vi Danmarks historien`s dyreste valgkamp, 6 F16 jager, 1 transportfly og 136 Danske soldater, hvis de vinder freden dernede, så kan lille klods lars udråbe sig selv som "helt" og det vil øge hans chancer for at vinde et valg.
Valget skal han så bare lige dreje over på og om noget som han ved han vil få medhold på i befolkningen, han vil ikke få medhold på den økonomiske situation, besparelserene og sygehus nedlæggelserene, så der er kun "eu" forbeholdene tilbage.
Han skal så også bare lige udskrive valget i utide på et eller andet mærkeligt grundlag som han nok skal opfinde, noget hvor valget kommer til at stå mellem "pest og kolera", det sat sammen med ham som selvudråbt "helt" og forkæmper for verdensfreden.
Men !, hvor efterlader det os Dansker?, for så er det lige pludseligt ikke noget folketingsvalg mere, det er ikke noget folketingsvalg hvis man kun kan stemme for eller imod, men det tæller som et valg, et folketingsvalg, og det vil give vinderen retten til at sidde på magten de næste 4år, hvor er demokratiet i det?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Som (næsten) altid

Vel skrevet Poul 🙂
tilføjet af

Nu blev deltagelsen besluttet

med en bemærkelsesværdig enighed i hele folketinget så Løkke kan ikke tage æren når eller hvis vi "vinder".
Siden der var enighed om deltagelsen så kunne uenighedslisten eller sosserne selv have fremsat forslag om deltagelse, men de har måske frygtet reaktionerne fra deres efne vælgere?
Folketinget er også i stor grad enige om ØV og forbeholdende og kun DF og uenighedslisten er imod både ØV og ophævelse af forbeholdene.
Læg mærke til at VKO fik høvlet så meget af udlandsgælden inden finanskrisen at vi var stort set gældsfrie, men det vendte da finanskrisen satte ind.
VKO fik fjernet stort set alle ventelister i sygehussektoren, ventelister oprettet af sosserne fordi jo længere tid folk var på ventelister desto mere kunne der spares på det bundløse hul der hedder udgifter til sundhed.
tilføjet af

Du har fået ny chef

tilføjet af

Sjovt !.

Nogle gange virker det som om at alt jeg skriver SKAL dreje sig om tryg, eller også drejes ind på det, men nu var Stinne Bosse altså ikke chef for tryg da min sag startede i sin tid.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Gælden ?.

Ja tak!, men hvad har det ikke kostet samfundet, hvis de ikke havde været så opsat på det, så havde de nok ikke stoppet fremskridtet, husk en hver gæld skal betales men hvis men forlanger det hele betalt på en gang, så går "firmaet" konkurs.
Det regeringen har gjort ved at hæve alle forbruger afgifter for at få penge i statskassen har tømt forbrugerenes lommer, så nu har ingen penge til forbrug, også stopper efterspørgslen, også lukker virksomhederne, også får staten ingen skatte indtægter, også hæver regeringen igen afgifterene, de skal jo havde "deres" penge, også går det pludseligt hurtigt, og der er kun en udvej, det ved alle.
Hvis DU skyldte mig 1 million, og du havde værdier for ½ million totalt, så kunne jeg selvfølgeligt "tage" dem, men så ville DU være tømt og færdig, men hvis jeg i stedet "kun" tog 100.000 Kr, så ville du kunne arbejde dig op igen, også kunne jeg igen tage 100.000 Kr, og det kunne forsætte i uendeligheden, man skal leve af de "æg" hønen lægger, det er totalt åndsvagt at slagte hønen, det har regeringen gjort.
Enighed i folketinget?, det ved jeg ikke rigtigt, selvfølgeligt vil alle havde "demokrati" i andre lande, og bliver spørgsmålet stillet rigtigt, så vil/kan ingen jo sige nej til et indgreb, men havde spørgsmålet i stedet været, "skal Danmark støtte oprørene i deres forsøg på at overtage magten i landet?", for det er det vi gør i dag, og de har ingen rigtige forhandlingsleder som nato eller andre kan forhandle med, og de har ingen sikker politik som de vil følge i fremtiden.
Og jeg vil væde på at lille Klods lars vil bruge det i sin valgkamp, som om det kun var hans ide og kun ham der havde hele ansvaret for deltagelsen, altså hvis der ikke går totalt kage i det og vi mister nogle fly og folk, eller at der bliver fortaget nogle hævn aktioner her i Danmark Pga vores åbentbare indblanding i det hvor det koster Dansker livet, for så taber lille Klods lars stort, så det er et meget stort spil han spiller, men han har ikke andre valg, han har nemligt også kun valget mellem "pest og kolera".
Skulle han endeligt havde gjort noget som og hvor han måske kunne havde haft opbakning i befolkningen, så skulle han havde sendt tropper ind i somalia og havde befriet de Danske gisler, der havde han "vundet" i befolkningen uanset udfaldet, for befolkningen ved at gislerene var advaret imod at sejle ind i området, så bare et forsøg på at rede dem ville havde gavnet ham, det andet er kun et spil.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Tak Castor, men

Det værste er vel at det er ser tidligere i Danmark`s historien, folk glemmer bare så let og hurtigt.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Jeg hørte lige

Lille Klods lars i TV, ihe nej, han har slet ikke misforstået Obarma, han har slet ikke forstået noget.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.