11tilføjet af

Når BH'en falder!

Jeg har et lille genertheds-problem...
Mine kærster undrer sig altid over at jeg nægter at smide BH'en...Selv når vi er i seng samn! Jeg vil ikk mene der er nåed galt med mine patter... de er jo ikk strygebrætssmå eller deforme men er bange for at drengen stadig vil tænke... ArJ altså! og så måske vil blive lidt skuffede!
Hva tænker de/i drenge når pigen smider BH'en og det ikk er deres drømme-Pamela-patter der hopper ud??
tilføjet af

Slap af...

hej Rejeost (sikken et navn at vælge)
Personligt bryder jeg mig ikke om benævnelsen "patter", det er for mig enten temmelig barnligt eller ret vulgært, så jeg foretrækker at kalde dem bryster. Og må jeg så ikke fortælle dig, at hvis vi mænd elsker en pige, så elsker vi også hendes bryster, næsten uanset, hvordan de ser ud. Jeg forstår ikke, at piger tyer til operative indgreb, for enten at få dem opereret større eller mindre - ja måske det sidste, hvis de er meget store, men så er det jo også af andre årsager. En piges bryster er unikke, ligesom hendes køn i øvrigt. Der findes mange varianter af temmelig forskellig udseeende, men det er jo pigen, vi elsker - og hende elsker vi, som hun er.
Så søde lille rejeost, af med BH'en og vær stolt af dine bryster - det er dine og de er helt sikkert dejlige, uanset størrelsen.
Kærlig hilsen Vagn
tilføjet af

VI TÆNKER...

"Guj, kan en pige også være sød på DEN måde!!!! (-; *S* (-,"
Og så bliver helt salige og kysser dem og holder om dem og leger med dem og sådan noget...
Til gengæld ville jeg nok ikke gå i seng med en pige, der beholdt en BH på - det ville virke lidt for porno-agtigt, tror jeg (-;
For øvrigt skal du heller ikke kritisere "strygebræt-små" bryster!! Hvad er der i vejen med dem????
kh
tilføjet af

smid den

hej smukke...
smid den BH og rør ved dig selv.. Du oser jo a sex det ved din kæreste jo..
Der er sku ingen der ligner pamela el. nogen anden... Din kæreste vil synes det var frækt hvis du smider den og viser ham din gave for ham..
knuzzz
tilføjet af

Du.

Du er bare så dum.
tilføjet af

ikke helt rigtigt

det passer ikke helt.
jeg er lige gået ud af et forhold hvor hun ingen
"patter"havde... men jeg elsker hende,nogle gange føltes det som at røre ved en dreng.det kunne jeg ikke...
så lidt bryst skal der være...
tilføjet af

De er perfecte

Hej rejeost
du ska ikke være bange for din kæreste ikke kan lide dine "patter" han vil syntes de er det bedste patter på jorden....sådan er der når man elsker en pige alt ved hende er perfect
tilføjet af

Den rigtige!!!!!!!.......

Nu har min sign. været Rasputin i lang tid og derfor vil jeg lige bemærke at jeg ikke kunne finde på at komme med en så ubrugeligt og intetsigende kommentar!!!
tilføjet af

hehe

jeg kunne godt tanke mig at vide... når du skriver kærester er det så fordi du har flere på en gang eller hva?
Men min egen mening er at det er lige meget hvilken størrelse bryster man har... min kæreste er både dejlig, sød, vidunderlig, smuk.... men hun er ikke ligefrem nogen D-skål men det betyder heller ikk noget... det er det indre og ikke det ydre der tæller!!! lær det
tilføjet af

ingen bekymring

Hej rejeost
Jeg tror ikke du skal være bange for at smide din bh, da jeg vil tro at fyren ville kunne lide dine bryster ligemeget hvor store eller små de er.
hilsen goldstar1977
tilføjet af

Mareridt om silikonebabser

Det ville da være dejligt med et par helt naturligt smukke bryster, frem for Pamela Silikonekloder. Efter min mening er store bryster sjældent flotte. Ofte hænger de bare og slasker når de slippes løs. Nej, hellere en fræk struttende a-skål !!!!!!!!!
tilføjet af

Drømme-hvad???

Kære Rejeost,
Personligt er jeg af den opfattelse, at langt de fleste piger har en størrelse bryster, som passer nogenlunde til deres kropsbygning. Faktisk synes jeg at det er en ganske udmærket indretning!
Der er absolut ikke noget som helst sexet over en åleslank pige med kæmpe meloner... hun ligner jo en som kunne falde forover når som helst!
Man kan jo egentlig også godt undre sig over at vi mænd er så optagede af et par fedtlommer, men det er jo en helt anden diskussion!
Som udgangspunkt kan du nok regne med, at hvis en fyr falder for dig, og gerne vil i seng med dig, så er han nok også ret godt tilfreds med brysternes størrelse!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.