18tilføjet af

Mure arbejde udføres

Hei...
er en frisk ung fyr fra holbæk. der har været
selvstændig i lidt over et år. søger mindre projekter. som badeværelser, gulvvarme. murede hønsehuse/legehuse.
mvh mads jakob sørensen
tilføjet af

glemte at skrive nr

28608519
tilføjet af

Jeg skal have muret en berlinmur

tværs igennem Mexico City. Men skån den zoologiske have hvor randy-candy's familie bor.
tilføjet af

AF er din ven

Arbejdsformidlingen er din ven.
Der mangler håndværkeren som aldrig før.
tilføjet af

Pris

Fint, men hvad er din timeløn, skal have bygget en skorsten på et tidspunkt i nærheden af Holbæk.
tilføjet af

timeløn??

og hvad er din timeløn så?? vil gerne have lavet en muret carport, bor på vestsjælland.
tilføjet af

Din mail

Hvad er din mail adr.
tilføjet af

Er du idiot?

AF er for ansatte sgu ikke licitationer.
Der er nok en grund til du kender AF- hva?
Klaphat!!
tilføjet af

mail adr

Hol-byg@ofir.dk
tilføjet af

hvor er du klog at køre på!!!

det er ik et arbejde jeg søger.. men job til mit firma.. så tag du ned på AF eller skrid på komunen og få din bistand!!! hilsen mads
tilføjet af

prisen er svær!!!

Er svært at lave en fast pris.
men ring og lad os finde ud af det??
har i fundet ud af hva arport i vil ha?
mvh mads
28608519
59498519
tilføjet af

hej mure mads

det er ikke en fast pris der bedes om, men hvad din timeløn er?
og husk nu at tage rigeligt.... vi har kronede dage!
tilføjet af

arbejde

Hej
Min mail er; s_hansen@sol.dk.
Vi har ingen ide om hvordan den skal se ud, udover at det skal gå helt ind til huset og være muret, den vil så blive firkantet ca 6x4, så den bliver ca 22kvm.
Men vi var interesseret i din timepris og ikke den færdige pris for materialer og sådan det kan vi selv skaffe, det er bare arbejdet der skal udføres. Så hvs du har en timepris så må du da gerne skrive den og så kan jeg vende tilbage til dig.
mvh sussi
tilføjet af

undskyld jeg blander mig

Men hvorfor vil du ikke have en fast skriftlig pris ?
Jeg er murermester med en hel del år på bagen, og mundtlige aftaler med timelønsarbejde er ikke ok. Alle de gange jeg har haft bøvl, vel ca en gang om året, er når nogen ikke forstår aftalen (mig eller kunden) så jeg laver i 95 % af tilfældene skriftlige aftaler. Og da især hvis jeg ikke kender folk.Sørg for at få alle aftaler skrevet ned, bare for din egen skyld.
Dernæst kan det være letsindigt af skaffe sig en murer på den her facon. Hvem er han, hvad kan han i grunden og hvorfor søger han kunder her ?
Pas nu på, og held og lykke med projektet.
tilføjet af

iorden

Hej.
Det er da helt iorden at du blander dig, det er jo en debat. Jeg har ingen ting besluttet og skal bestemt indhente mange tilbud på arbejdet, men det er da meget rart at have en ca pris at gå ud efter når man skal lægge budget for projektet.
Jeg vil da osse helt se håndværkeren på min bopæl og snakke med ham inden jeg beslutter noget, sådan har jeg gjord med alle de projkter jeg har fået prof. hjælp til, jeg er blevet snydt en gang, da jeg bare snakkede med en over telefonen så det gør jeg ikke igen.
tilføjet af

Ok, hør så her

Det lyder lidt bedre. Dog vil jeg sige, at det at du kender hans timepris ikke giver dig mange fingerpeg om den samlede pris. Få en fast bindende og skriftlig pris. Nemt. Mange tilbud siger du. Hvis du er seriøs tager du max tre tilbud fra hver fag. Mange tilbud kan ofte forvirre i stedet for at gavne. Og så vil jeg da også sige, at når jeg selv er ude og kikke på arbejde og opdager kunden tager mere end tre tilbud, gider jeg ikke bruge mere krudt på dem. De bruger gratis min tid, og hvis jeg ikke er absolut billigst tager de den næste. Mit arbejde består bl.a i at skaffe arbejde til mine folk, så den slags tidsrøveri bakker jeg hurtigt ud af.Folk skulle lære, at kikke på andet end prisen: hvad får jeg, er mureren dygtig, kan jeg tage oplysninger på ham, har han en garantiordning osv, osv. Ofte når jeg er ude for kunder, der er blevet røvrendt, er det i ni ud af ti tilfælde helt unge mennesker, der er for godtroende. Mit råd til dig er : Tag max tre tilbud, på skrift, undersøg hvad gutten magter og henhold dig til (og få skrevet) alle aftaler ihht AB92. God fornøjelse
tilføjet af

tak

Mange tak for dit svar, det er altid godt med lidt hjælp. Vi er nemlig helt unge mennesker først i tyverne, der de sidste 3 år har gået og renoveret vores lille hus. Vi har også de gange vi har skulle bruge håndværkere indhentet mellem 2 og 3 tilbud, nogle kan man høre i telefonen om det er nogen man vil møde i virkeligheden på ens ejendom. Vi har osse en masse venner der er håndværkere, tømrer og et par murer, men ingne af dem vil stå med en hel carport alene, og kan ikke finde nogen der kan lave det sammen med dem, de laver jo arbejde der hvor de sorte penge er flest, og det er da forståeligt, så derfor må vi ty til "hvide" håndværkere, vi har dog også overvejet at få nogen fra polen, så var der flere ting vi skulle have renoveret, men vi tør ikke helt efter alt det der har været i medierne..
Men rigtig mange tak for dine svar.
tilføjet af

opsætning af fliser i badrum

tilbud på opsætning af fliser i badrum og køkken
tilføjet af

Ville aldrig

bruge dig til nogte arbejde, med sådan et beskidt svar! Hold da op!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.