2tilføjet af

Mod større mål

Med søndagens sikre udesejr på pestegnen skal der gå meget galt i søndagens kamp mod Hammarby, hvis de danske mestre ikke skal kvalificere sig til kvartfinalerne i Royal League. Den kendsgerning skal imidlertid ikke forhindre mig i at påpege nødvendigheden af, at gøre arbejdet færdigt på PARKENs grønsvær.
En god indsats mod stockholmerne er ikke blot vigtigt for at sikre kvalifikationen til kvartfinalen i en turnering, hvor vi er dobbeltforsvarende mester, men i ligeså høj grad for rettidigt at komme i gear inden de sidste 15 kampe i sæsonens SAS Liga.
Et forsvar af de danske mesterskab er det altoverskyggende mål for Ståle Solbakkens trup i de næste 4 måneder, og med kun 2 uger til den første svære opgave på udebane mod Esbjerg fB er det mod Hammarby vigtigt at vise, at holdet er ved at være klar til kompromisløst at forfølge målet.
Samtidig vil en sejr over ”Bajen” være det bedst mulige afsæt til en kommende og snarlig kvartfinale i turneringen om det skandinaviske klubmesterskab. En titel som vi naturligvis meget gerne ser fortsat tilhører F.C. København eksklusivt.
Velkommen til spillere, ledere og tilskuere fra Hammarby - Vi har politiet på vores side!
tilføjet af

Større mål?

Ja det er vel snart det eneste der kan hjælpe jer...
tilføjet af

Skandinaviske mestre må i gerne være

Vi nøjes så med det danske :o)
Hygge
babs-o-man
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.