11tilføjet af

Microsoft's Freelancer

Er der nogle som kender Freelancer?
http://www.microsoft.com/games/freelancer/
Et genialt spil, hvor du har et helt univers at udforske. Du kan gøre hvad du vil, men hvad du gør vil have indflydelse på hvordan folk i universet vil reagere på dig. En god gennemtænkt virtuel verden, som ligger for dine hænder. Hop væk fra den virklige verden i et stykke tid, og bevæg dig ind i dette uendelige univers.
Hvad andre spil kritikere har sagt om spillet?
“Freelancer is a wonderful mix of shooter, simulation, RPG-lite, and adventure...the way they are combined and the overall presentation allows this title to actually become more than the sum of its parts. Freelancer isn’t just a game – it’s a way of life."
---
"I had a lot of 'Just one more mission' moments that resulted in looking up and seeing that it was absurdly early in the morning...this is probably one of the best PC games currently out."
- Gaming Nexus Review (9.1/10: Editor's Choice Award)
---
Spillet er vist temmeligt gammelt.. tror det er fra før WinXP's tid, men man kan tilsyneladende sagtens spille det på XP.
Man kan downloade en trial version fra Microsoft's side (link højere oppe), og den kører fint på min Windows XP, også selvom den ikke kunne genkende mit grafikkort. Trial versionen fylder 150 MB, og er "begrænset" til 'New York systemet'.. med "begrænset" mener jeg at det ikke er nogen speciel begrænsning. Det er uendeligt stort. Der er godt nok kun en(to) story-line mission, men efter den(dem) kan man flyve frit rundt og udforkse systemet, og få et helvedes masse andre random missioner.. Eller man kan flyve rundt, skyde fragtskibe ned, stjæle godset og sælge det >:). ELLER, man kan flyve rundt og hjælpe politiet med at fange forbrydere, sikre et område, ELLER, man kunne bare selv flyve som et fragtskib, og handle med vare mellem forskellige planeter og rumstationer, og tjene penge på den måde.
Prøv det!
tilføjet af

hehe

hey talant, hehe har selv prøvet freelancer, og kan godt skaffe det hvis jeg vil spille igen. Men det er rigtig hvad du siger... det er max fedt.
tilføjet af

Fuck Microsoft

Microsoft-luder er det værste jeg ved . . . få jer et liv og en ordentlig browser !!!
tilføjet af

Ordentlig browser?

..og sådan en er?
tilføjet af

lol

Lydder som mig selv for nogle få måneder siden..
Lige til din orintering, så kører jeg lige nu Linux (Fedore Core 2), Mozilla Firefox browser..
Derhjemme, på min private computer, kører jeg dualboot med Fedora Core 2 og WinXP.. På Windows bruger jeg sjovt nok OGSÅ Firefox.. OG, bare lige for at sætte en treg under det, Thunderbird som mail klient..
Grunden til jeg har windows er på grund af at jeg savner et ordenlig Office program til Linux.. OpenOffice bryder jeg mig ikke om. Har ikke haft nogel gode erfaringer med det, PLUS det er pisse langsomt.
Derudover, er der også de få spil som jeg endelig spiller, kun bliver lavet til Windows, og en Windows emulator til linux, er endnu ikke god nok til jeg gidder rode ret meget med det.
Så tag dig sammen, få sutten ud af munden og aå er det vist tilbage i børnehaven!
tilføjet af

hey Faith!

Fik du spillet det i multiplayer?
I så fald, hvordan var det? Bliver man stadig bedømt af NPC'er ud fra sit ry, eller fungere det helt anderledes?

Kan ikke vente til jeg kan spille den fulde version... venter utoldmodigt på at få det leveret ved døren.. forhåbenlig senest på mandag!
tilføjet af

Hej skat

Godt så er du jo slet ikke så meget på afveje som jeg går og tror. Til ovenstående ja så er mozilla en fornuftig browser.
Sutten er ud af min mund og nu sidder den og arbejder på computeren :-)
Børnehaven skal vi over til om en times tid når siesta slutter.
Ha en god dag
tilføjet af

heh..

Fik du en kop kold kaffe, eller bare et rigtig surt opstød?
IE er ikke en dårlig browser.. den er bare usikker af h*** til. Det er ærgeligt. De fleste hjemmesider bliver bygget til at se godt ud i en IE browser, og når man så kommer med sin mere sikre Mozilla, kan det virklig ødelægge en side :/
Men nok om det!
tilføjet af

ik før xp

den er fra 2002
og siste opdata den 05 . 12 . 03.
og xp er fra 2001 mener jeg
tilføjet af

Yep

Det fandt jeg også ud af.. købte det idag🙂Eller rettere, fik en ven til at købe det.. kunne ikke vente på at det kommer med posten i næste uge :S
Men under alle omstændighedder, er det et hamrende godt spil.. a must try, must own..
tilføjet af

hey

nej fik desværre aldrig prøvet det i multiplayer...
Og til kissermisser... du kommer og siger at vi har en skod browser når du ikke ved en skid om hvilken browser vi bruger?? Tsk tsk... tænk før du taler. Jeg bruger XP pga. jeg bliver nød til det, og hvis jeg ikke gjorde ville jeg stadig bruge det for at kunne spille bestemte spil. Skifter selv snart browser til firefox.
tilføjet af

det har jeg... nu..

Fik købt spillet igår, fredags, fordi jeg ikke kunne vente til jeg fik det med posten i næste uge. (Den jeg så får her, giver jeg væk som gave.. genialt, ik? :P)
I fredags, da jeg fik det, spillede jeg 2-3 timer multiplayer, til trods for jeg egentlig havde en anden aftale.. Idag spillede jeg fra kl 10 formiddag, til kl ca. 18.. med ½ times pause da jeg lige skulle ned og handle ind. Det føltes ikke som meget mere en 1½ times spil..
Det er så genialt. Mindre kan det ikke gøres :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.