2tilføjet af

Mener vi det, vi skriver,

og skriver vi det, vi mener?
Yderligere, er vi der deltager i debatterne normale?
Jeg kunne frygte, at det kun er usikre mennesker, som gerne vil opnå en større sikkerhed ved at få afklaret visse synspunkter. Men hvordan kan man opnå det, hvis dem der svarer er lige så usikre eller unormale som en selv?
tilføjet af

Anonyme falskheder

I den virtuelle verden spiller et menneske bare sin rolle som passer til ham. Den kan være alt mellem provokation til empati. Lige efter éns sindetilstand og humør.
Så længe vores identitet ikke er synlig, får troldene magten i det lille psyko-cyber-hoved.
tilføjet af

normal vs. unormal

hej krydsfinér,
Jeg optræder i debatterne ofte under flere forskellige dæknavne, jeg bruger disse forskellige navne til at vise forskellige sider af mig selv og afprøve min argumentationsteknik. Jeg er faktisk ærlig når jeg skriver mine indlæg, anonymiteten er en stor hjælp fordi hvis man har holdninger der af de fleste vil blive opfattet som ekstreme eller unormale, kan man uden risiko "fyre den af" i et debatforum som dette og se hvordan folk reagerer, se om der findes andre der mon kan tænkes at være som én selv.
MHT hvad der er normalt og unormalt, så er det nok rigtigt at der er mange der har holdninger i et forum som dette der afviger fra det gængse og derfor kunne betegnes som "unormale" - og hvad så?! Som jeg ser det er det netop det der er charmen ved at debattere på internettet, man får lejlighed til at lukke en masse indestængte ting ud og få afreageret på den måde. Jeg tror ikke at folk her i et forum som dette, generelt ligefrem er psykopater eller vanvittige, unormale galninge, de er helt almindelige mennesker der blot viser sider af dem selv som normalt ikke kommer frem.
Jeg synes selv at jeg får afklaret mange spørgsmål om andre mennesker, det er denne nysgerrighed der driver mig. Jeg ved ikke hvordan andre har det, men jeg er egentlig ikke deltager i dette forum fordi jeg føler mig usikker, tværtimod, jeg er ganske afklaret omkring de fleste ting - men derfor kan man jo godt more sig lidt over hvad der dog er for nogle mærkelige ting andre mennesker tænker på og komme med nogle kommentarer hvis der er noget man føler at man må protestere imod.
Så jeg tror faktisk at folk generelt mener det de skriver, ja.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.