20tilføjet af

Melblanding til æbleskiver

Hej,
Jeg leder for øjeblikket med lys og lygte efter en melblanding til æbleskiver. Men selvom jeg har kigget i Bilka, Fakta, SuperBrugsen og Netto, har jeg ikke kunnet finde det. Til gengæld kan jeg købe melblandinger til vafler, pandekager mm. Maizenas og Amos hjemmesider hjalp heller ikke meget.
Så spørgsmålet er: Kan man overhovedet få sådanne melblandinger længere?
tilføjet af

Kan du ikke bare lave dem selv?

Eller købe de færdige?
tilføjet af

Har aldrig set det !!

Jeg tror ikke mankan købe færdige æbleskiveblandinger.
Jeg køber frosne æbleskiver, de smager så godt så alt det stegebøvl er unødvendigt ( efter min mening )😃
tilføjet af

du skal bare lave dem selv.... lav dem af

kærnemælk og natron, æg og mel...måske lidt citron....de smager HIMMELSK
tilføjet af

jo, men

de helt færdiglavede smager slet slet ikke godt, og problemet med selv at indkøbe alle tingene, som jeg skal bruge til selv at bakse en dej sammen er, at jeg får købt en masse ting ind, som jeg så ikke får brugt altsammen, og så kan jeg smide en masse ud. Derfor er det så dejligt nemt med en melblanding, for så er de da semi-hjemmelavede 🙂 (og uden spild)
tilføjet af

De har haft det

for flere år siden, og det var sådan noget jeg bare troede, at de automatisk havde her op til jul.
Har købt det flere gange, bare ikke indenfor de sidste par år, så jeg havde ikke lagt mærke til at/om de var gået ud af produktion.
tilføjet af

Kigger i Hyttemeiers

Der skal vist ikke købes noget, du ikke kan bruge resterne af - Ét øjeblik
tilføjet af

Jep, der findes mange gode opskrifter,

men problemet er, at jeg slet ikke vil få brugt alle de ingredienser igen, og så kan jeg smide en masse ud. Øv. For ja, hjemmelavede æbleskiver smager mums mums mums 🙂
tilføjet af

hurra for Hüttemeier

🙂
tilføjet af

se nu her julegris.....

http://www.erikoest.dk/opskr/aebskk.htm
der er virkelig ikke en masse du skal smide ud...
resten af kærnemælken kan du vel drikke...
æg bruger du vel i dagligdagen...
ligeså mel....natron kan holde sig i flere år...
og resten af citroen.... den smager godt i the ;-)
God jul til dig...;-)
tilføjet af

STOR portion ( 60 stk)

500 g mel
4 spsk. sukker
3 tsk. bagepulver
25 g gær
revet skal af ½ citron
4 tsk. kardemomme
½ liter mælk
4 æg
400 g. fedtstof til stegning
Dejen skal hvile et par timer!

Æbleskiverne skal bages for rask varme, og så snart de er brune og faste, vendes de. De skal bage forholdsvis længe - ca. 5 minutter - for at de kan være rigtig gennembagte
tilføjet af

Hvordan får du spild ud af

smør-mælk-mel-sukker-æg-gær og citron? Kommer du kun i køkkenet, når der skal bages æbleskiver...😃
tilføjet af

Ah ha

- kardemomme og bagepulver går "til spilde" eller i fryseren til næste år.
tilføjet af

Ork nej du, men

de opskrifter jeg har set, var med natron, gær, æg osv. Og jeg bruger meget meget sjældent æg til noget som helst. Jeg får meget sjældent brugt mel osv, så jeg ville få meget spild.
tilføjet af

Eller 40 stk her

og så vil jeg godt hører, hvad der så går til spilde...😃
180 g smeltet smør
½ l lunken sødmælk
½ kg hvedemel
2 spsk sukker
6 æg
50 g gær
revet citronskal af ½ citron
tilføjet af

puha nej, drikker ikke kærnemælk

men en melblanding er lig med NUL spild 🙂
men mange tak for hjælpen 🙂
Og god jul til dig også
tilføjet af

Tak for hjælpen

Bare trist, at jeg ikke "kun" kunne nøjes med en melblanding, som jo var lig med at jeg kun fik lige PRÆCIS det jeg skulle bruge.
Men tak for opskriften, den ser god ud.
God jul til dig 🙂
tilføjet af

En masse penge

Når jeg havde kunnet nøjes med at slippe en 20'er for en melblanding 🙂
tilføjet af

Tak for opskriftene

Men det hjalp mig desværre stadig ikke til at få fat i en melblanding, så jeg bliver nok nødt til at ty til den goe gammeldaws metode (æv bæv) 😉
tilføjet af

du skal ikke bruge natron, huuh.

ovennævnte opskrifter lyder fuldstændig forkert, man bruger ikke bagepulver og gær sammen, aldrig, uanset hvad man laver.
natron er til sprøde småkager, såsom nøddekager, og andre flade sprøde kager.
du skal bruge gær og kærnemælk, som allerede er nævnt, og så lader du dejen hæve til dobbelt størrelse, og når dejen eer hævet, begynder du afbagningen af æbleskiverne, husk når du har lagt dejen i panden, så putter du et lille stk. æble i, inden du vender æbleskiverne.
med hensyn til de 'færdig' blandede produkter som du nævner, så er det alt for dyrt, og du får det bedste resultat, ved at lave det på den gammeldags metode.
visse restauranter bruger også færdigblandet mel, så de blander det blot med vand, og bager det.
jeg var på en restaurant hvor jeg skulle lave rugbød, så jeg spurgte naturligvis efter surdejen, meeeeeeen det var også noget færdigblandet mel, jeg stak fingere ned i sækken for at tage en ekstra håndfuld, så dejen kunne blive skær, men kemikalierne var så stærke, at jeg fik kløe og svie i mine hænder.
tilføjet af

HVidderne

Æggehviderne piskes og blandes i når den øvrige dej er rørt sammen.

[l]Og der findes opskrifter uden æg
til seks prs.
,25 kg mel
,5 tsk natron
,5 ltr kærnemælk
salt
citronskræl
kardemomme
og det er nemmest hvis panden ikke er for varm, så start med lidt lav varme
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.