4tilføjet af

Mail og spam

Kære sol.
Jeg har haft jer i mange år, og jeg har også været meget glad for at have jer.
Der er dog sket mange ting siden jeg valgte jer, og til nu.
Jeg overvejer at lade min mail inbox gå i opløsning, da jeg egentligt er træt af alle de spam emails.
Problemet er, at jeg har så mange tilknytninger til denne konto, som jeg vidst nok har haft siden 2000-2001 (Eller før det?)
Hvis jeg må komme med et råd til at løse lidt af jeres spam problemer, så forsæt læsningen?
Tjek om de spam mails der kommer, rent faktisk findes, fx: får jeg en email fra brugernavn@jeg-findes-ikke.dk så tjek med dk hostmaster om sitet findes, det er ikke særlig svært.

Mvh. Danni.
PS: Når jeg laver et URL Link, så laver den det om til en email link🙂Stor fejl.
tilføjet af

Mail og spam

Hej,
Det du hentyder til hedder Reverse DNS og det bruger vi skam i mailen. Det kan godt være at det for nogle ikke ser ud som om at vi har et spamfilter, men det har vi skam, og et ret avanceret et faktisk!
Men spam er jo et definitions spørgsmål. I Danmark har vi ret strenge regler for udsendelse af reklame mails(spam), og mange af de mails der lander i jeres indbakker er danske reklame mails. En dansk reklamemail må kun sendes hvis brugeren har givet samtykke til dette, og det altid kan afmeldes ved et klik i selve mailen!
Så er der mange der siger de ikke har bedt om alle de mails, men alligevel har man formentlig gjort dette, da man har deltaget i en konkurrence, spørgeskema eller undersøgelse mv. Der står ofte i betingelserne for deltagelse, at man herved tillader samarbejdspartnere at kontakte en med tilbud, men de kan altid afmeldes til en hver tid.
Derved er disse mails ikke spam, men reel reklame man har givet samtykke til.
Det bedste man kan gære ved disse er, at afmelde dem ved at klikke på Afmeld i bunden, derved giver men klart udtryk for at man ikke ønsker at have noget at gøre med virksomheden. Blokerer man den bare via spam-knappen, finder virksomheden aldrig ud af dette, og kan blive ved med at sende fra andre mailadresser og måske søster-selskaber mv.
Ægte spam er typisk på engelsk, vil sælge ulovlige ting som piller, vægttabs pulver, penisforlængelse mv. Der er ingen afmeldingsfunktion i bunden og som regel blot dårligt skrevet tekst. Disse mails skulle gerne blive smidt over i spam-mappen, og slipper en igennem, kan den markeres som spam så de fremover lander her. Derved lærer vores spamfilter også denne type mail at kende, og bliver stærkere.
tilføjet af

Mail og spam

Hej Sol Redaktionen.
Nu er jeg udvikler og programmør, og jeg syntes ikke jeres spam filter virker særligt advanceret. I øvrigt vil spam knappen kun virke i ca. 20% af tilfældene, og de email adresser jeg blokere viser sig i min indbox alligevel.
Mon i har styr nok på jeres spam filter?
Mvh. Danni / Programmør.
tilføjet af

Mail og spam

Hej igen.
Vil du ikke sende mig nogle af de mail adresser som stadig lander i din indbakke selvom du har markeret dem som spam?
Du kan sende dem til flanhard@sol.dk hvis du ikke vil poste dem her.
Tak.
tilføjet af

Mail og spam

Jeg oplever at nogle af mine vigtige mails havner i spam-bakken, også selv jeg flere gange tidligere har fået dem i indbakken!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.