9tilføjet af

Mafiametoder

Lars Lykke svarer ikke på det, han bliver spurgt om. Han svarer slet ikke. Men som en anden mafiaboss, kører han frem med egne fortrinligheder og sviner modstanderen til på værste måde.
tilføjet af

Mafia ????

Kære fru Nielsen, tror du helt har misforstået, eller mærmere IKKE FORSTÅET, hvad der blev talt om, og forklaret af Lars Lykke.
Hvis man ikke forstår tingene som de er, eller ikke er intelligent nok til at forstå, bør man holde sin k...
Det burde du gøre...hi ,hi
tilføjet af

Surt....

At være venstreorienteret og føle at de borgerlige har ret - man kan selvfølgelig nægte og give skylden til studieværten.
Synes personligt at det var et godt "show" - og de borgerlige lavede en klar overbevisende K.O. på Helle, Wammen og BUPL...
Wammen var direkte pinlig i sin optræden. Han kunne jo ikke modbevise Løkke's argumenter, så han gik mere efter manden end bolten. Men forhåbentlig giver det Louise gade en chance næste gang der er valg - til at rette på tingene.
Og så var det meget iøre-faldende, at den mand de interwievede ang blokadevagterne i hans søns børnehave fortalte, at han spurgte direkte til hvorfor de strejkede - og ikke kunne få nogle svar. Pinligt...
Pædagoger, kom igang med at arbejde - vær solidariske og vær med til at skabe et danmark vi kan leve i - de penge de strejker har kostet samfundet og borgere, de kunne sikkert udligne alle de besparelser der skal foretages rundt omkring - og de penge skal jo også findes et sted...
;o)
A
tilføjet af

Ja !!

Man kunne lære noget af ham
tilføjet af

Han er vel også

sjællænder?
tilføjet af

Sjællænder????

Hvorfor skal de djævle-øboerer altid have lov til at bruge den undskyldning, for DUMHED og TOMHJERNETHED, det er sg ligesom de gamle molbo historier.
tilføjet af

Kunne du så ikke lige

forklare det for os - for jeg forstod kun han ville snakke udenom.
tilføjet af

Muntert.

men har du ikke skrevet det en gang.
Så hvor mange gange skal vi svare dig
tilføjet af

´Hvis den mand havde været en halv meter højere

havde der ikke været det halve ballade med ham.
Jeg tror jeg hader små mænd!
tilføjet af

80 millioner ?

Wammen bliver ved, med at henvise til et brev fra Lars Løkke, hvor Wammen angiveligt skulle være lovet 80 mill.
Det hele behøver jo ikke blive sværere end det er, hvorfor viser Wammen bare ikke brevet frem for pressen❓Eller har han vist det nogensinde ?
Hvem har en dårlig hukommelse ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.