10tilføjet af

mænd og følser???

Hmm jeg har efterhånden prøvet mig frem i et par forhold men det endte altid med at de løj for mig, var sammen med andre var lige glade med mig osv.. det får en til at miste tilliden til mænd skal de virkelig være sådan hver gang men bliver fanget i kærlighedens spin? hvordan er det med mænd og følser? hvis jeg føler at det er ved at gå ned af bakken eller jeg bliver glemt vil jeg gerne snakke om det men oftes lukker mænd i og går deres vej hvorfor? jeg gør alt for at de er lykkelige, mine venner sige at jeg ville være den perfekte kvinde men hvorfor er mænd så sådan over for en?
tilføjet af

Hvem er du ?

Måske du vil fortælle kort om hvem du er❓sådan... hvilken Aldersgruppe snakker vi om ?
tilføjet af

jeg er

en ung kvinde først i 20'erne.. og det er mænd fra 18-28 år
tilføjet af

Hmm og det blir desværre ikke bedre tror jeg

Jeg må desværre bedrøve dig,søde. Det blir vist ikke bedre, for de fleste mænd kaster sig over en og så længe man siger nej, går det ok med ikke at blive såret af dem..... meen når der så endelig kommer een som man ikke kan stå for---- falder for, hmm ja så starter det sku bare forfra.... jeg er en kvinde på 33 år som taler af erfaring.... sorry at det skal være så trist,men desværre tyder udviklingen ikke på at det blir bedre---- alle er egoistiske...
tilføjet af

mænd kan ikke elske

derfor!
"men ofte lukker mænd i og går deres vej "..ja, de har ikke noget følelsesliv overhovedet
tilføjet af

mænd er 3-årige

mht. følelsesliv, de er simpelthen ikke kommet videre, de udvikler sig ikke følelsesmæssigt, fordi de altid stikker halen mellem benene, de feje hunde.
Men det går ud over dem selv og sådanne mænd får uendeligt svært ved at få et forhold til en normaltbegavet, voksen pige/kvinde.
Det vrimler med disse følelsesmæssige tabere på mandesiden! Og når jeg lugter een, skynder jeg mig den modsatte vej: væk!
tilføjet af

Jeg tør ikke...

...i denne forsamling vedkende mig mit køn, men prøv lige at læse jeres indlæg igennem - og skift så køn hvor der står mand eller kvinde - så tror jeg I/vi er tættere på virkeligheden.
tilføjet af

Barnligt svar!

for nemt bare at skyde tilbage, hvad med dig selv, mand? Hvad med DIG og dine såkaldte følelser? Har du et par stykker?
tilføjet af

Kvinder og kynisme?

Tjae, jeg tror det er på tide der kommer et indlæg fra det modsatte køn her, jeg vil give jer alle ret i at mange mænd har svært ved at håndtere deres følelser eller snakke om dem, men da jeg ikke er tals mand for alle mænd, kan jeg kun svare for mig selv, jeg er ikke verdens bedste til at håndtere mine følelser, men det er heller ikke nemt at være mand i dag, nutidens kvinder er svære at forstå, de vil have en blid mand der kan vise deres følelser, samtidigt skal de være rigtige mænd, gerne lidt hårde, det er en balance gang som jeg har svært ved.
I skriver i jeres indlæg at mænd ikke kan elske, de ikke kan/vil vise følelser, de er som 3 årige og der er sikkert folk derude der er sådan, både af mænd og kvinder,personligt ser jeg ikke mig selv som ufølsom eller som en 3 årig på der emotionelle niveau, personligt har jeg været i forhold, hvor det var kvinden der havde for meget rod i sin fortid og sit følelsesliv, så jeg tror helt ærligt det ikke er et kønsbestemt problem.
jeg kan da også lige nævne at jeg har et par kammerater jeg snakker med, om netop de ting der rør sig inde i mig.
Hilsen Rexius
tilføjet af

Masser

De sidder i hovedet på mig, ja overalt presser de sig på - og bliver nogen gange til et presserende problem. Hva' med dig? Har du også følelser og hvorhenne?
tilføjet af

Mænd er ikke kvinder!

Jeg synes det er lidt sølle, at se sådan på "mænd" generelt. Som om illoyalitet og egoisme egenskaber, der præger den ene halvdel af menneskeheden. Det er 2 milliarder mennesker, vi snakker om her!
Måske du skulle forlange noget mere, eller noget andet af dig selv...hvad forventer du af mænd, siden de ikke lever op til dine krav? Et øjeblik vil jeg anbefale dig at kigge indad og foretage en "forventningsafstemning". Stemmer det du forventer overens med rimielighed og virkelighed?
Der er enorme forskelle på mænd og kvinder, og de lærer aldrig at forstå hinanden......helt....Det er en del af designet!
Jeg ville BRÆKKE mig over en mand, som havde en adfærd og en personlighed som en kvinde...han skal matche nogen behov jeg har, fordi jeg IKKE er sådan!
Mange mænd er troløse...mange kvinder er intrigante...men INGEN er fuldkomne!
Til gengæld taler mænd ikke så meget følelser, de har mere et koncentreret fokus og er mere handlingsorienterede, og kvinder bruger meget energi på at fortolke og forstå på det følelsesmæssige plan.
(Sådan generelt og firkantet sagt)
Der er ingen af de dele, der er BEDST, eller har det særlig godt alene. Det er meningen, at vi med vores forskelligheder skal SUPPLERE hinanden, og opnå en helhed....det er DER forståelsen kommer...når den er blvet bygget op....
Det er fandme møgforkælet og trodsigt, at sige de ingen følelser har, at kalde dem umodne, 3 år gamle og hvad ved jeg. Kan det tænkes at det er, fordi I ikke har lært at forstå DEM?....Hvordan kan I forvente at de forstår jer?....
Uanset hvor meget, nogle enkelte idioter har skuffet een, når man jo aldrig ud til dem, der er rare og dejlige, ved at forskanse sig bag formåethed og trods. Man er nødt til at åbne op og række ud....bygge broer ikke mure...hvis du forstår....
Der var ingen, der sagde det var nemt.
Og perfekte?....Vi er allesammen perfekte! Når der til definitionen, af hvad der er menneskeligt, uafladeligt knytter sig en sætning, der hedder "det er menneskeligt at fejle"...så er vi jo perfekte mennesker allesammen, fordi vi fejler.
De mennesker, mænd som kvinder, der tager hensyn til andre, kan indrømme egne fejl, forsøger at hjælpe andre på benene igen....de har hjertet på rette sted kan man sige. De har følelser for andre....at de ikke TALER om dem på samme måde, gør dem ikke mindre ufølsomme....
Hvis man skal lære noget om mennesker, så lærer man meget mere ved at se på det de gør, end at høre det de siger....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.