3tilføjet af

mænd kom lige på banen

nu er jeg ikke den mundlamme type , men ikke desto mindre kommer der mere og mere frem hos min partner som jeg ikke helt forstår . og da jeg har forsøgt at snakke om det og der bliver lukket af , så er jeg stadig uforstående .
hvordan skal jeg forstå dette :
under sex kan jeg nogengange mærke hans hånd rundt om min hals , der bliver klemt til og sluppet igen flere gange , jeg har altid selv nævnt at jeg er til blid sex , men er dette s/m ??? jeg tænder så absolut ikke på det bliver nærmere forskrækket og vrider mig væk .
flere gange f.eks under oral sex får jeg bemærkninger om at der burde stå en bagved og ordne mig 😮
han ved at denne del ville jeg gerne , men når vi snakker om det, så kommer jeg ikke videre .
jeg kan ikke finde ud af om det er for at glæde mig eller om det er hans fantasi , så hvordan får man lukket op for "godteposen " hos en træmand 😕
tilføjet af

Føj, skynd dig væk

Han er s'gu en uhyggelig fyr, du, - væk fra ham!
Han har åbenbart stærkt sadistiske tilbøjeligheder, hvis jeg var dig ville jeg gøre ham klart en gang for alle at du ikke er til kvælersex.
At han gerne vil prøve trekantsex er en anden sag, men jeg tror han er for hæmmet og bange for den side af sig selv til at det nogensinde vil blive til virkelighed.
tilføjet af

ja sadistiske tendenser

min elsker er sådan og meget mere vildere, men jeg får altså ose hånden om halsen meget hårdt...tror du skal sige fra hvis du ik e rtil det, ellers blir det vildere,
kh
tilføjet af

hmm

Halsen er et farligt område at trykke på så det skal han lade være med.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.