4tilføjet af

Lykken?..

Livet kan være hårdt, trist, og kedeligt...man har det tit ondt af sig selv, man føler sig skyldig, og intet værd..Man føler sig ikke elsket af nogen...man har ikke lyst til at leve mere, man har bare lyst til at forsvinde, og leve i ensomheden. Man tror ikke mere på de gode sider der findes i livet, man er nedladende, og lever med en stor depression, man har ikke ro i sindet..Man tror ikke mere på kærlighed og lykke. "Lykke"? hvad betyder det for mig?..for dig? for jer alle sammen?..hvornår er man lykkelig?..hvordan kan man få lykken? kan man overhovedet få det?.. det er svært, meget svært, at være lykkelig..For lykken findes ikke,vi bliver aldrig lykkelig, vi bliver kun glade, glad for noget man mister senere i livet.
Babyane
tilføjet af

HEJSA

Hvis du er en pige der mangler en mand SÅ får du bare mig
du kan svaare mig på palleib@mail.dk
tilføjet af

Dit nye liv

Lykke er ikke en vedvarende tilstand. Heller ikke glæde, men man kan nærme sig en tilstand af både lykke og glæde, om man ved, hvad det modsatte er, hvilket du giver udtryk for at vide.
Det er svært, ja det kan endog være meget svært, men i samme øjeblik, du begynder at gøre noget for andre, vil du inde i dig selv kunne mærke, at der sker et eller andet.
Jeg har lige læst et indlæg i et andet forum, hvor en dreng eller ung mand var ulykkelig over at have et for lille lem. Han blev foreslået at drikke mindst 2 liter vand hver dag samt se sig om efter en sød pige med et forsigtigt smil.
Prøv du at glemme dig selv lidt for i stedet at sende et forsigtigt smil til din verden, og du vil opdage, at hver gang du smiler til et andet menneske, har du måske hjulpet dette menneske, som måske har det ligesom dig selv; nemlig at det hele er mørkt og trist.
Lykke er at evne at kunne glæde andre. Utroligt mange mennesker har behov for at tale om sig selv. Tving dig selv til at lytte til, hvad de siger, også selv om du synes, det ikke er værd at lytte til, og når du sådan har ladet dig 'voldtage' af et andet menneskes gebrækkeligheder, vil du opdage, hvor dejlig fri og let du er bagefter.
Held og lykke med dit nye liv!
tilføjet af

Til Askepot !!!!!!!!!!!!!!!!!

Beslut dig for at have det godt !!!
Tillad ikke, at andre ødelægger dit gode humør.
Se altid det positive i enhver situation for
alting kan blive meget meget værre.
Vær ærlig over for dig selv og over for andre.
Mærk efter hvordan du har det. Hvis du ikke har det
godt, så er det noget, du må gøre noget ved.
Tro på, at dit helbred er godt.
Lad være med at bruge energi på fortidens hændelser.
Lad være med at bruge energi på fremtiden.
Lev i nuet og nyd hvert sekund du har det godt.
Fortiden er der ikke længere og fremtiden kender
vi ikke. Vi har kun øjeblikket.
Få fred i sjælen. Kontakt mennesker, du længe
har ønsket at kontakte. Vær parat til at give en
undskyldning. Lær af dine fejltagelser.
Lad være med at tro på, at livet skal være hårdt.
Elsk dine medmennesker og forkæl dem du omgås.
Vær sød, gæstfri, gavmild og tjenesteivrig.
Elsk dig selv, for ellers kan andre heller ikke gøre det.
OG SE SÅ, HVOR MEGET DU FÅR IGEN !!!!

tilføjet af

Opskrifter

Tak for dine gode forslag til det bedre liv - ud af ensomheden. Imidlertid var det ikke så meget mig selv, jeg havde i tankerne, da jeg skrev mit indlæg. Det var stilet til de mange, som føler sig ensomme.
Den ensomme kan ikke bare gøre en hel masse, fordi det at gøre noget ved en ensomhed kræver et overskud, som du tilsyneladende har, og har man overskud er man jo netop ikke ensom. Ensomhed opstår, når den indre tank er tom.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.