10tilføjet af

LORTEMOBIL!!!!!!!!!

jeg synZ det R træls at min mobil 3510i er gået i stykker... det R mange af mine venners oXo....
går jeres oXo D....???
tilføjet af

Jeps Lorte mobil

Hejsa....
Jeg kan kun tilslutte mig din vrede. Jeg havde en 3510 og den blev ved med at gå i stykker, indtil jeg krævede at få en ny. Hjælper at være medlem af club nokia, for så skal de give dig en ny efter 3 reperation.
Nå men jeg fik en ny her for 2 mdr. siden og den er også begyndt at gå i stykker. Så nu skifter jeg den snart helt ud. Godt nok med en nokia igen, bare et andet nr.
tilføjet af

Det passer ik´!

Jeg har altså også sådan en og den er altså ikke gået i stykke!!
tilføjet af

nej det er ikke

Min virker fin nok, så hvad har i lavet og hvor gammel er den hvis det er en af de første er det logisk for der er de fleste fejl i...
men de er blevet rettet i de nye...
tilføjet af

nokia er bedre

jeg forstår dig ganske enkelt ikke, jeg har efterhånden haft adskillige nokia modeller,bla.: 2110-3210-3310-3510-3510i og ingen af disse telefoner har jeg aldrig haft nogle problemer med at de er gået i stykker,de er blevet slidte ved normal brug,så jeg forstår det ikke, bruger du den som golfkølle?
tilføjet af

nej...men den gamle var en lorte mobil...

jeg havde en 3310 som gik i stykker 1.000 gange og jeg blev ved med at sende den ind for at få den lavet. hver gang jeg fik den tilbage var den samme fejl der.. så jeg fik en ny 3510i.. jeg har haft den 2-3 måneder nu, og har endnu ik fundt nogen fejl!! men nu må vi se!!
tilføjet af

hvad ?

hvordan er den gået i stykker
tilføjet af

fejl i mange nokia

jeg har ikke selv haft en nokia 3510i, men den berømte 8310! lige fra købsdato var der fejl. Slettede beskeder der kom tilbage når man modtog en ny. gik ud hvis der kom 2 beskeder på en gang mm. Det er en typisk nokia fejl. Nokia vil hele tiden være hurtigst og bedst på markedet, og derfor kommer der ofte fejl i deres telefoner fordi de ikke når at tjekke dem ordentlig af. De skulle tage sig noget mere sammen hvis de vil bevare deres føreplads i telefonien.
tilføjet af

JA.... kender det

En af mine venner har e´n 3510i
og det er anden gang inden for 2 måneder at den er gået i stykker...
tilføjet af

LOL

LOL
tilføjet af

helt enig

Er helt enig min nokia 3310 kunne ikke en gang holde til at jeg sparkede til den og det kunne min nokia 3510 heller ikke kan ikke forstå det det kunne min 3210 ellers godt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.