2tilføjet af

Livsglæde

Skulle vi her i dette forum tage os en lille snak om, hvad det var, præsten sagde fra prædikestolen i morgen, søndag 22. februar (Luk 8,31-43)?
Er du ikke vant til at gå i kirke, sætter du dig bare på bagerste række, så du kan se, hvornår du skal rejse dig op.
Lad os høre, hvem der havde en dårlig-, og hvem der havde en god søndag formiddag.

tilføjet af

En dejlig dag med stort indhold

Jeg havde en dejlig dag. Først kørte jeg langt til en kirke, som jeg aldrig tidligere har været i, og da jeg holder af at synge, var det en stor glæde for mig at synge sammen med de mange, der var mødt op.
Præsten sagde også noget fornuftigt, som jeg kunne bruge til andet end ind gennem det ene øre og ud af det andet.
Efter kirken kørte jeg til en maleriudstilling, som meget glædede mit øje. Her blev jeg sulten, så det blev til en tallerken med en øl til.
Fra udstillingen fortsatte jeg til havet, hvor der blæste så meget, at sandet føg, som var det sne. Herude drak jeg min medbragte termokaffe, men så havde jeg sørme glemt smøgerne på udstillingen, men en herre i den parkerede bil ved siden af min sad og røg, så jeg lånte et par stykker af ham, og da, vi havde fortalt hinanden, hvorfra vi kom, og hvad der nu engang hører med til en lille snak, viste det sig, at vi egentlig gerne ville snakke lidt videre med hinanden over mailen.
tilføjet af

Er du missioner?

Jeg har læst nogle af dine svar i sexfantasier, og har så fundet dette indslag fra dig om kirker.
Hvad er der med dig, du går meget op i hvad der er normalt. hmm... jeg synes du er vildt unormal. Du må ha et kedeligt liv med alle de fordomme og regler du sætter dig selv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.