3tilføjet af

Links til Labradorinfo

Min nabo har den sødeste Labrador jeg har mødt. Men den ligner ikke de Labradorhunde som jeg har set, selvom den 100% er en Labrador- OVen i købet med en god sund stamtavle.
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilken type Labrador her er tale om.
Han er lidt mindre end en Labrador plejer at være. Han er meget robust i det, men utrolig harmonisk bygget. Han har et meget bredt hoved. Han er utrolig flot.
Er der nogen der har en ide om hvilken type Labrador det er? Det er ikke en Formel 1
Jeg har spurgt min nabo, men de er flyttet for ikke så lang tid siden (hen ved siden af mig) og stamtavlen ligger stadig i én af flyttekasserne.
Håber nogen kan give mig et link eller decideret ved hvad jeg taler om ;0)
Godt nytår til jer alle
Kh Labelsker
tilføjet af

Det er en..

formel 1. Det bliver de ihvertfald kaldt. Det er mere jagt glade end den store labrador, så det skal man være opmærksom på ved anskaffelsen. Tillykke med den dog:-)
tilføjet af

Kære labelsker

Nej, det er ikke en formel 1, når den er robust, har et dejligt stort hoved. Det er såmænd en labrador, der er avlet med især udstilling for øje - derfor kan den sagtens være en rigtig god jagt hund. Prøv at finde noget om Retriever klubben som labradorene hører til. Evt. også Dansk Kennel Klub. Biblioteket har garanteret også noget. Kunne ikke lige hurtigt finde et link til dig, men der er masser.
tilføjet af

Tak for svarene

og undskyld MIT sene svar :0) Det er ikke en formel 1 nej, men tror heller ikke den er avlet med udstilling for øje. Tilgengæld er den en virkelig god jagthund. Nå, må kigge lidt i kennelklubben :0)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.