4tilføjet af

lidt gode råd please!???

Hejsa!
Jeg er en fultids munter og glad 17 årig dreng som godt kunne bruge en MASSE gode råd om hvordan man kan få sig en rigtig sød kæreste at være sammen med!!!
Jeg har været single det meste af mit liv så jeg har ikke den fjerneste idé om hvordan man kan få en sød kæreste..! Jeg må nok også indrømme at jeg for det meste har holdt mig single med vilje fordi nogle få af mine venner har haft problemer med deres kærester og som så har snakket med mig om deres problem da jeg er god til at lytte til andre folks problemer... grunden til at jeg har holdt mig single er fordi jeg er bange for at blive såret som mine venner så derfor har jeg bare undgået det hele...
Men efter så lang tid alene er jeg blevet nysgerrig om hvordan det er at have en sød pige at være sammen med i hverdagen og som altid vil støtte/hjælpe én..!
Det skal nok også nævnes at jeg er af den generte type som ikke snakker alt for meget i hverdagen men tilgengæld lytter meget... jeg kan godt have en god samtale men har tit meget besvær med at starte den!!!
Hvis der er nogen som har nogle gode råd de gerne vil fortælle vil jeg utrolig meget gerne høre dem!!! jeg vil også meget gerne høre egne erfaringer hvis der skulle være nogen som har sådan nogen!!!
Skulle jeg være så heldig at der skulle være en single og sød pige som læser det her og som virker interreserede vil jeg oplyse at jeg bor i Aalborg området og er slank efter folks meninger!! (jeg mener så selv at jeg har en lille delle som skal væk) jeg kan så rigtig godt lide en god gå/cykel tur i den dejlige natur eller i byen!
Med venlig hilsen & mange knuz!
The Lonely Boy~
tilføjet af

bare rolig...

Hej du ensomme...
Jeg kan godt se, hvordan at du har det. Selv har jeg også haft det på denne måde, men har fundet ud af en del ting: 1.man må ALDRIG virke desperat! -så tror det modsatte køn altid, at det kun handler om sex.
2. du bliver nødt til at droppe din generthed, ellers vil det aldrig gå. -du skrev at du bor omkring Aalborg.. -så tag i Gaden og drik dig lidt fuld (for guds skyld ikke megastiv), for så falder de blokader, der gør at man ikke tør komme i kontakt med folk.
3. det er en god ting at du lytter. det er en vigtig ting i et forhold. -men du skal også passe på at du ikke lytter for meget, for så vil pigerne bare mere se på dig som en ven, end som en de vil komme sammen med. -det er jo ikke kun dig som skal lære pigen at kende, men også pigen som skal lære dig at kende...
jeg håber at du kan bruge det til noget...
tilføjet af

mange tak!

Hejza!
Jeg er meget glad for at du gad give mig nogle gode råd som jeg selvfølgelig vil prøve af og se om det kan hjælpe mig! selv mener jeg også at kunne lytte og selvfølgelig snakke godt sammen er en vigtig ting! også selvom at man ikke er i noget forhold.
Jeg vil så gerne sige til dig at jeg også prøver at kommer over min generthed og har gjort store fremskridt i det som jeg blandt andet har fået af vide fra mange. Jeg kan også selv mærke at det går den rigtige vej!
men tusind tak for de gode råd!
venlig hilsen The Lonely Boy
tilføjet af

Singel i 27år

Singel i 27år hvad siger i så
Nej jeg kan ikke hjælpe dig ville ellers gerne
tilføjet af

stille og roligt.....

Hey med dig !
jeg vil give dig et originalt råd: vær dig selv !
jeg er selv en utrolig stille og genert pige på 18 år, men jeg kan mærke fremgangen ! jeg virker ikke genert på nettet og således, men det er jeg i den grad! jeg gik på efterskole i 4 år og det hjalp mig UTROLIG meget ! det at komme ud i mellem folk og bare være der, så kan de se at du muligvis er interesseret og det er et godt tegn! tag i byen og hyg dig med vennerne og lur lidt af deres tricks af, man kan altid se hvordan andre gør og så få en god idé ! så GO for it ! jeg er også selv begyndt at komme meget mere ud og tage til både privat fester og i byen ! Store fremskridt. tag det som det kommer ! jeg er ked af at sige det men tror næsten at alle enten er eller bliver såret af en mulig kæreste ! men sådan er livet desværre !
Held og lykke og god vind fremover !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.