15tilføjet af

hvad vejer mest

jeg har haft en diskution kørende i noget tid nu... hvad vejer mest muskler eller fedt?
tilføjet af

svaret er:

Muskler vejer mere end fedt. Det er derfor, at når folk går på slankekur, og gerne vil ha flere muskler i stedet for fedt, så kan vægten godt komme til og vise mere, selvom de taber sig. Derfor skal man altid bruge et målebånd når man vil på slankekur i stedet for en vægt, for muskler vejer mere end fedt.
tilføjet af

Jeg bekræfter bare

Det er korrekt at muskler vejer mest.
tilføjet af

Hvad vejer mest?

Her i min verden vejer et kilo fjer og et kilo bly, sådan ca. et kilo hver, ialt altså 2 kg. Fjerene fylder mere end blyet, men vægten er altså den samme. Konklusionen må derfor være, at et kilo fedt vejer ligeså meget som et kilo muskler.
tilføjet af

spørgsmålet bør nok omformuleres

spørgsmålet kan stilles på to måder
hvad vejer mest 1 kubikcentimeter fedt
eller 1 kubibcentimeter muskelvæv?
eller ligeud
Hvad har størst vægtfylde fedt eller muskelvæv?
the old haker
tilføjet af

muskler...

hej...
Det er egentlig et godt spørgsmål, men taget i betragtning at muskler er opbygget af proteiner som er nogle enormt store molekyler (fedtsyrer er dog også ret store, men alligevel...) vil jeg tro, at muskler vejer mere end fedt.
tilføjet af

Der er godt nok...

én der er skarp der hva?!...
tilføjet af

muskler

En liter muskel vejer mere end en liter fedt. Derfor kan en pige på 165cm som vejer 65kg sagtens være slankere og flottere, end hende der vejer 58kg og har slaskemave og firkantet røv.
Hårdt fedt giver en grim figur, mens blødt fedt giver en feminin figur, når der er muskel bag.
Kvinder med hårdt fedt er ulækre og deforme. Når en pige tager på, så vil fedtet på et tidspunkt blive hårdt. Ved 165cm højde vil det hårde fedt indtræffe ved 65-75kg og så ligner hun ikke en kvinde mere, men en sæk kartofler. Så kvinder, stop æderiet inden det er for sent, kroppen bliver aldrig den samme igen, figuren vil altid være ulækker efter sådan en opfedning og efterfølgende vægttab.
Øgning af muskelmassen, vil også øge forbrændingen. Mange piger bliver skrækslagne når de tager 5 kg på, når de starter på fitness, men det er altså kun vand og muskler. Jo større muskelmotor, jo mere fedtbrændstop bruges der.
Ganske ligetil :-)
tilføjet af

Rumfylde

Snakker du om nu, det er en anden sag.....et kilo var vat fylder noget mere end et kilo bly.
Det var ikke det der blev ment med spørgsmålet
tilføjet af

Vægtfylde :-)

Hedder det vist
tilføjet af

Det er vandet der gør det.

Muskler indeholder mere vand end fedtvæv og derfor har de en større densitet.
Det der med at proteiner er enormt store molekyler er helt korrekt, de er f.eks. langt større end fedtmolekyler (triglycerider). Molekylestørrelsen har imidlertid ikke i denne her samenhæng noget med densiteten at gøre, da store molekyler fylder meget og der derfor er færre af dem pr. rumenhed. Der går derfor mange mange flere vandmolekyler på en bestemt rumenhed end der går proteiner.
tilføjet af

Hårdt fedt?

Det har jeg sgu aldrig hørt om, er det ikke bare ammestuesnak?
tilføjet af

Jo hårdt fedt

Hvis du havde været været sammen med mange kvinder, så ville du vide det :-)
Lad os tage udgangspunkt i en normal velskabt pige, som altid har spist sundt og dyrket moderat fysisk aktivitet. Hun er 165cm og vejer 55kg. Hendes talje i bredden udgør max 2/3 af numsebredden, der hvor lår og baller mødes. MAX !
I profil er taljen mindre end bredden på overlårene. Dette er den perfekte figur.
Hun er blød at tage på og har bløde muskler.
Nu begynder hun at blive doven og æde løs af alt muligt ulækkert. (har desværre erfaret det nogle gange). De første 10 kg sidder sexet på numse, lår og bryster og er stadig blødt at tage på. Men kroppen er sådan indrettet, at for at kunne bære fedtet, må det blive hårdt, ellers vil det hænge i store bildæk. Man mærker det tydeligt, hun bliver en stor firkantet hård klump, og fedtet sætter sig nu mere og mere på siden og på maven, og hun bliver helt firkantet at se på. Benene kommer til at synes tynde, fordi maven nu er større fra alle vinkler, og numsen er helt flad, fordi taljen er fyldt ud hele vejen rundt.
Hvis man mærker på sådan en (det er ikke rart), så vil du opdage at hun er hård og føles lidt som en sæk kartofler.
Man skal altså passe på at man ikke bliver mere en 20% for overvægtig i forhold til idealvægten, for så bliver kroppen ødelagt for evigt. Disse kvinder bliver ALDRIG nogle lækre sild (igen), selvom de taber sig. De ser forfærtelige ulækre ud uden tøj på, og er helt proportionsforvrængede.
Jeg kan se på piger, selv når de har tøj på, om de har hårdt fedt of har passeret grænsen for MAX overvægt, og sådan nogle har selvfølgelig ingen interesse for mig sexuelt, men di kan da være meget søde - men NUL sex.
tilføjet af

er det ikke også et udtryk for at

de har dannet overflødigt hud som hænger løst og slasker?
tilføjet af

Hold da op du er overfladisk

Får helt kvalme over at høre om dit syn på andre mennesker og ikke mindst de ord du bruger. Føj for den lede.
- og det er egentligt synd, at du skal tjene penge på den selvsamme gruppe der kommer til dig for at få træning. Det gør det endnu mere klamt at tænke på, at mens du lover dem at få en flot figur, står du der med din hullahopring og tænker på hvor klamme de og med din mening om at uanset hvor mange penge de smider i din træning, vil de altid være klamme at se på.
Jøsses, få et andet job mand! 😮
tilføjet af

muskler

muskler vejer helt sikkert mest
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.