6tilføjet af

Lejebolig i århus

Hej:)
Da jeg lige har fået arbejde i århus fra på mandag allerede, søger jeg nu endnu mere desperat efter en leje lejlighed i Århus.. Jeg er på diverse bolig sider, men tænkte at det helle rikke kunne skade at skrive her.
Så er der nogen der står med en 2 værelses med eget køkken og bad i århus? (eller 1½værelses el. lignende?) evt. til overtagelse senest 15. september?
Jeg har ikke de store krav ellers.
Håber at høre fra dig!
Mvh Natasja
tilføjet af

Søde ven

Ikke for at drille dig, men det indlæg skulle du have lagt under vittigheder.
Er du slet ikke klar over, hvor studiestart ligger på året? Er du slet ikke klar over at det du beder om er der 15000 nye studerende der mangler? Hvorfor tror du Århus er det største forældrekøbsområde overhovedet?
tilføjet af

På Campingpladsen

er der muligvis plads - men det er også tvivlsomt.
tilføjet af

studerende..

studerende, hvad tror du giver dig større ret til en lejlighed end folk der gerne vil arbejde? studerende har for det meste et lavt budget, så hvis man er villig til at ligge flere penge i det, skulle det da nok være muligt. desuden så fungerer en by jo ikke kun ved at der er studerende i den vel?
når det er sagt, så er mit råd til dig bare at blive ved med at søge.. de fleste af dem jeg kender har store problemer med selv at finde noget, så måske starte ud med et værelse et sted til du finder noget bedre?!
held og lykke med det.
tilføjet af

www.hasleung.dk

Prøv at ring til dem og hør om der er noget ledigt. Ved ikke om det er så nemt nu med studiestart osv., men det er da et forsøg værd. Inde på siden står der at du kan blive skrevet op til en, men da jeg selv blev skrevet op for et halvt år siden, hørte jeg ikke fra dem. Da jeg så skrev en mail fik jeg svar samme dag om at de have reserveret en til mig og jeg skulle bare svare tilbage om jeg ville have den.
Selv om det er en ungdomsbolig er det ikke et krav et du læser.
Håber det kan hjælp dig...
tilføjet af

Er du helt sikker på det?

- at det ikke er et krav, du læser, når du får en ungdomsbolig?
- Jeg spørger, fordi jeg kender en, der lige er blevet sagt op efter endt studie. (Det var han forberedt på) og begrundelsen er at de byggerier er anderledes financieret, så boligselskabet overholder ikke loven, hvis de udlejes til ikke-studerende.
tilføjet af

Så følger de nok ikke loven

Da jeg selv var ude for at se på lejligheden snakkede jeg med 3 forskelling personer som boede der og den ene læste ikke. Derudover fremgår det ikke fra hjemmesiden at det er et krav og de omtaler boligerne som "lejligheder for unge mennesker". Så jeg trækker "ungdomsboliger" tilbage. Men som sagt synes jeg hun skal kontakte boligkontoret fordi de ved unden tvivl mere end jeg gør... Det var bare et forslag som hun måske kan bruge
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.