6tilføjet af

Latterlige gebyrer

Jeg har nu to gange været i banken og hæve kontanter, da jeg ikke vil betale de 50 øre i gebyr for at bruge mit dankort. Begge gange har jeg hævet en skævt beløb ( 152.75 og 99.50 ) for at være til så meget besvær som muligt og fortalt banken at det er det beløb jeg skal handle for. Men jeg har så fundet ud af at banken også tager et gebyr for at hæve kontanter ved kassen. Komplet latterligt at jeg skal betale banken penge for at få lov til at bruge mine egne surt tjente penge...
tilføjet af

Helt okey

Det er helt okey dem der bruger den ydelse må også betale hvad det koster . Hvis jeg vil bruge check må jeg også betale et gebyr for det det opkræver banken bare i stedet for som med dankortet hvor de lader butikkerne om det beskidte arbejde .
tilføjet af

Helt ærligt...

Den eneste måde jeg kan få lov til at bruge de penge jeg har tjent, er ved at betale et gebyr til banken. Hvad rimeligt er der i det???
tilføjet af

ja..

selvfølgelig er det ikke rimeligt at man skal betale penge for at hæve sine egne penge i en bank!!
Bankerne udnytter os bare, ligesom de udnytter at ta gebyr for folk vil hjælpe dem i asien!!
tilføjet af

Asien.......

jamen, de firmaer, der sælger nødhjælp tager vel også deres varer betalt.
Nødhjælpsarbejderne får vel også løn??
Ting koster...
tilføjet af

Så hæv Kontanter

Så Kan du da bare hæve kontanter i Banken eller bruge deres hæveautomater så koster det ikke noget gebyr Ikke i den bank jeg har vis det gør i din bank ville jeg skifte bank .
tilføjet af

I sidste ende..

..kommer dette "sikre" chip kort til at betyde usikkkerhed. Hvis man skal slippe for gebyrene skal man jo hæve forholdvis store summer penge hver gang man hæver!
Det betyder at man skal slæbe rundt med mange kontanter på sig.. Hvilket gør det nemmere for tyvene! .. mmmmh.. Hvor er sikkerheden!?!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.