8tilføjet af

Labiakorrektion, er det farligt?

jeg er en ung pige som er generet af store skamlæber, for nylig har jeg fundet ud af at det er faktisk meget normalt at have i en ung alder.
jeg har fundet ud af at man kan blive henvist til et hospital af sin egen læge og får det formindsket gratis hvis man bliver godkendt af lægen.
men nu kommer spørgsmålet, hvilke komplikationer kan det forårsage?
hvis der er nogen der har fået det gjort kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre fra jer!
tilføjet af

Kan man virkelig det?

- Det vidste jeg slet ikke!!! Jeg synes også selv mine skamlæber er store, men ift. hvad egentlig????! :0) Mine bryster er jo også anderledes end andre piger/kvinders...
Men hvis det virkelig genere dig, skal du da gøre det.
Tror ikke der er store risici ved det - de "piller" jo ikke ved klitoris, så mon ikke der bare er den almindelige risiko for at der går infektion i såret, og det er det? (Hvilket måske er nok?!)
Hvad end du bestemmer dig for håber jeg du bliver glad for dit valg :0)
tilføjet af

Tænk dig om

Nogle kvinder er fysisk generet af at de små skamlæber kommer i klemme i trusser osv. Der selvfølgelig ubehageligt. Men er det "kun" et kosmetisk problem skal du tænke dig grundigt om. Der er relativ stor risiko for infektion med efterfølgende kroniske smerter i området til følge. Du skal jo også bedøves, som der trods alt er en lille risiko ved. Du vil også få smerter efter operationen, som selvfølgelig kan behandles.
tilføjet af

Har hørt man...

kan miste lidt af følsomheden, når der bliver "skåret lidt dernede??
Men jeg gi'r dig ret. Hvis det er af kosmetiske årsager, skal man tænke sig godt om.
tilføjet af

Korrekt

Man kan ikke undgå at skære små følenerver over. Det nedsætter følsomheden eller i værste fald øger den = smerter.
tilføjet af

Loves big labia minora

Hej du
Det at de er store har intet med alder at gøre. De kan endda blive større med alderen.
I nogle lande er sexet at pigerne har store skamlæber, og piger undervises i fra lille, hvordan de skal gøre dem større. Du er heldig at have store skamlæber, det er frækt og ser godt ud, synes mange, så du skal være glade for dem. Jeg har haft sex med piger som har skamlæber der hænger 4-5 cm udenfor og de har været stolte af dem og jeg nød dem ligeså.
I bl.a. Somalia skærer de skamlæberne af alle unge piger, men det er for at kontrollere deres sexdrifter. Mange får også fjernet klitoris og bliver syet sammen - det er fuldstændigt sygt at gøre sådan noget. Det hedder FGM hvis du vil søge på nettet om det. I de lande ordner de det uden bedøvelse med et barberblad eller glasskår. Inden du får det foretaget selv, så søg på erfaringerne fra de stakkels piger som har fået fjernet skamlæberne ved tvang, så kan det være at du hellere vil beholde dem. Det synes jeg du skulle :-)
Må vi ikke se et billede af dem, så er det hele nemmere at bedømme ?
Det kan jo være du er offer for flertalsdiktaturet med at kvinder skal være så usexede som muligt, ved at have små skamlæber, ingen kønshår, flad skrumperøv og store grimme patter. Men det er ikke sådan mænd vil have kvinder at du ved det :-)
tilføjet af

Du er ...

Vel nok herlig.
Vi kvinder på +45 er lige varmet helt ind i sjælen ved dine ord :)
Og til pigen, jeg tror også du er offer for noget i den stil, kig dig omkring i svømmehaller oa det er meget få der ikke har skamlæber som er store eller hænger eller er uens.
tilføjet af

hejsa

du har ikke noget problem vi men elsker store skamlæber og vi er fuldstændig ligeglade men om de er lige store,,men hvis det er et problem for dig feks i forbindelse med stramme bukser badedragt osv må du få gjort noget ved det.m.v.h tecan
tilføjet af

til pigerne

Kære piger,
det er overhoved ikke farligt, og der sker intet ved det, Labia korrektion hedder det, når en speciallæge gør de indre skamlæber mindre.og det foregår ved, at lægen skærer en del af kvindens kønslæber af, syr sårende sammen og giver hende et frossendt is bind på, som hun skal gå med de næste uger. operationen foregår i lokalbedøvelse, og tager en lille halv time i alt. knus lærke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.