16tilføjet af

Læs ikke det her, hvis

Det her er en beskrivelse af følelser. Teksten er ment, som udtryk og beskrivelse for et øjeblik i tiden. Læs det ikke, hvis du ikke kan klare, aggressive udtryk..
Jeg hader. Jeg HADER! HADER!
Jeg hader min eks-kone, jeg hader de mennesker i statsamterne der giver mig den behandling. Endnu en nat ligger jeg søvnløs og vrider og vender mig, med boblende vrede bag mine øjne. Jeg må ikke se min datter, dette cirkus har kørt i to år. De lyver, bedrager, svare ikke på mine spørgsmål. Efterlader mig i frustration og uvished. Jeg hader sagsbehandleren og alle de ansatte i statsamtet, jeg hader dem, stinkende lede ulækkere, fucking lorte kællinger. Jeg hader dem!JEG HADEEEEEEERRRRRRRRRRRR DEM! Kl. er 3.00, og jeg ved ikke HVAD JEG SKAL GØRE! Ligger og vrider mig, klør overalt, jeg må smadre mig selv til bevidstløshed for jeg kan ikke HOLDE UD AT TÆNKE PÅ AT JEG IKKE VED OM JEG NOGENSINDEN FOR MIN DATTER AT SE IGEN! Jeg hader alle kvinder i dette land! Jeg hader de ulækkere offentlige ansatte, der tager blodpenge for at arbejde med at tage børn fra folk. HVAD SKAL JEG GØRE MED MIT HAD?! JEG ER BLEVET UDELUKKET FRA ALLE DEBAT-SITES, JEG SÆTTER PLAKATER OP OM NATTEN MED HADEFULDE UDFALD MOD KVINDER! JEG LIGGER OG SLÅS MED MÆND JEG MØDER PÅ GADEN! JEG KAN INGGEN STEDER VÆRE, MED MIT HAD, JEG MÅ IKKE STÅ OG SKRIGE FORAN CHRISTIANSBORG!! JEG MÅ IKKE GÅ NED TIL STATSAMTET OG SKRIGE, JEG MÅ IKKEK BRÆNDE NOGET JEG MÅ IKKE SMADRE NOGET JEG MÅ IKKE EN SKID!! DET ENESET PATETISKE JEG KAN GØRE ER AT TÆNDE MIN PC OG STÅ OG HAMRE DISSE ORD IND I EN SKIDE WEB-SITE. FOR AT FÅ DET UD!! MIT HAD, JEG HADER, HADDERE!!! Jeg hader alle kvinder. Jeg hader pansersvinene, jeg hader alle sagsbehandlerene, jeg hader de mennesker der afgør at jeg ikke skal se mit barn. jeg hader den advokat Jytte Thorbek, der rådede min eks-kone til at lyve. JEG HADER DETTE SYSTEM, JEG HADDER DETTET SYSTEM, DER TAGER MIT BARN FRA MIG. KIDNAPPER MIT BARN, OG JEG KAN FUCKING INGENTING GØRE, LIGE MEGET HVAD JEG ØR, BLIVER EJG SAT I SPHJÆLPDET4!!! DE HAR SMIDT MIG UD FRA DEBATFAR FORDI JEG SIGER FUCK KVINDERNE, SMID DEM HJEM I KØKKENET OG TAG BØRNENE FRA DEM! JEG BOLVIER SKMIDT UD ALLE STERDER FRA PÅ GRUND AF MIT HAD!! JEG SKAL IKKE HADE, JEG MÅ IKKE HADE. JO JEG MÅ HADE INDEN I ET4 LILLE SKAB MED EN KLUD I MIN HALSK OG MINE HÆNDER BUNHDET! VI MÅ IKKE HADER OVER AT SYSTEMET TAGER VORES BØRN, NÅR DE TALER TIL MIG TALER DE OM DEN "VERSERENDE SAG" DEN VERSERENDE SAG ER MIT KØD OG BLOD, MIN DATTER JEG SÅ KOMMER TIL VERDEN D. 0307.04, MIN SØSTERS FØDSELSDAG, DER VARE DØD FIRE MÅNEDER FØR!! OG MIN EKS-KONE, VIL IKKE TALE TIL MGI, VIL IKKE FORKLARE MIG, HVAD DET ER DER GØR AT JEG IKKE SER MARIAA, HVORFOR MÅP JEG IKKE SER MIUN DATTERDASFAD KADJSDFÆLØAKØPNO4QWTBØPIOTB.-Æ.,,BZ 5½ F AADS JETG HADER HADER HADER HADER HADER HATE HATE HATE HATE HATE FUCKU FDUCUK FUCK FUCK DFLUYASRÆ LORT KÆLLINGER LUDERE SATIAN I EN OG HELVEDES ÆASASATTAS SASTATAN SASATA ATASÆ DSSATAS DAÆFKKLÆASLERÆFYHAÆHFWQEPIRU ÆVØPQP97TOÆLKREGOIVY8AHÆLSENÆWTRNS-IÆFASOKHÆKLKHAASDDA HAD HAD HAD AHD LHADL DALÆÆLAKHFÆLKDSFÆHADKDHJQWERUTIAAWÆIO.
tilføjet af

Det lyder som om

du har det rigtigt skidt. Søg hjælp.
Held og lykke med det!
:-)
tilføjet af

...........

Nogen gange er det bare rigtigt godt at få luft....!
tilføjet af

Frisk luft..

Håber det hjalp at få luft.. Tror du befinder dig i en rigtig kedelig situation og som en anden skrev kan det soome tider hjælpe at gøre som du gør her,for at få luft.
Men når det er sagt,mener jeg du skal tænke,du skal,af hensyn til din datter prøve at bruge hovedet.Jeg tror ikke det hjælper på din sag,at råbe og skrige over for det offentlige,tværtimod,det skader dig,du vil blive sat i bås som agresiv og vanvittig,en der ikke ved hvad han kan finde på,DET giver dig ikke datteren tilbage.Du er nød til at tænke fornuftigt og rationelt,ja nemmere sagt end gjort,kan godt følge dig,men hvorfor søger du ikke hjælp i foreningen Far,tror jeg nok den hedder,kan jo være de kan hjælpe dig i din desperate situation en advokat var måske også en mulighed,jeg ved godt at en far står dårligt i sager mod børn,hvilket er urimeligt da jeg mener en far kan være MINDST lige så dygtig til opdragelse som en mor.
Vi kender selfølgelig ikke baggrunden i dig og din eks´s historie,hvorfor der er dømt som der er,sagen har trods alt to sider,men har din eks sagt løgn og det kan bevises,må hun være strafbar,det foregår vel under ed.
Start med at brug indersiden af hovedet,søg derefter noget professionel hjælp,ellers tror jeg ikke du når længere.
Håber det bedste for dig og ikke mindst din datter..
Forhåbentlig god jul..
tilføjet af

At bruge hovedet

At bruge hovedet kan være svært, nogle gange umuligt, når man er så optaget af en følelse. Det kan være så mange forskellige følelser, og had er nok en af de værste/stærkeste, når det handler om at ødelægge vores dømmekraft.
Jeg ved ikke hvilken hjælp du er blevet tilbudt, måske har slet ingen tilbudt dig noget som helst, men nogle gange må man selv være opsøgende, selvom det er svært.
Nu skriver jeg det her fordi jeg forsøger at hjælpe dig på vej. Du skal have fat i en psykolog der kan hjælpe dig med "angermanagement" - det er en lang og sej vej, men den kan hjælpe dig til at vende de ressourcer, du bruger på had til at blive konstruktiv.
Du ødelægger dit liv på den her måde.
Du skriver hele tiden at du ikke må se din datter, men det stemmer jo ikke helt overens med dine øvrige skriverier. Du må jo godt se hende, men kan ikke få hende overladt til dig, derfor det overvågede samvær. Start med at gennemføre dette samvær i overensstemmelse med gældende regler. Tag fat i en psykolog og tag den så derfra.
Med håb om alt det bedste for din lille pige.
tilføjet af

Jeg har det fint.

Jeg er ikke en kvinde..
tilføjet af

Nå, du er også menneske.

Godt, der er andre mennesker, her.
tilføjet af

Jeg har advokat, tak.

Den indvendige, undertegnede, er i fin fin form.
Foreningen far? En flok bløde mænd, der ikke laver andet end at sidde i rundkreds og hulke, samt tale og tale med kvinderne, på en imødekommende, kompromissøgende og nytteløs vis.
Skriv DEBATFAR i google, og læs en endeløs, tør intellektuel gang varm luft, med absolut ingen impact.
Du, må forstå at jeg er ikke her i min egenskab af personlige problemer. Jeg har styr på mine problemer, har en udemærket advokat m.m.
Men, jeg er her for at ændre vilkårene, lave et meningsdanende stk. arbejde. Ændre på folks opfattelse af kvindekønnet. Mit ultimative mål, er at få taget stemmeretten fra kvinderne, og indført værnepligt for kvinder, fra 9 klasse og to år frem i husholdningsskole. Sørge for, at i 11/12 gange går forældremyndigheden til Mænd, istedet for de idag 1/12. Samt få hævet straffen til fængsel, for at forhindre fædre i at få samvær.
Hvordan gør jeg det?
Ved provokation, ekstreme meninger og humor.
En dødsensfarlig cooktail, som går ind under huden hos mange mænd.
Og, det er hvad jeg vil. Jeg vil gøre mine brødre mere Mandschauvenistiske. Og, det er ikke så svært, der er mange forvirrede mænd, derude. Der gerne vil have en Mandlig idenditet.
Men, ellers tak.
tilføjet af

Tak for de pæne ord om min datter.

Hvad angår psykolog, har jeg i to år, haft den fornøjesle at tale med Svend Bjerregård. En meget klog, flink, sjov mand, på 63år.
Der er styr på det hele her, og det hjælper også.
Mit had til kvinder, er ikke så ekstremt som det kunne havde været, hvis Svend ikke havde talt med mig, om det..
Tak, for de pæne ord om Maria..
tilføjet af

Jeg kan godt forstå du ikke må se din datter

Magen til hadefuld hjernelammelse er dog sjældent set! Jeg ville sgu skamme mig, hvis du var min far!!!
Når hun nu bliver en voksen kvinde...så kan hu se ALT hvad hendes far gjorde for at hindre HENDE i at blive et lykkeligt menneske med rettigheder! Du viser kun had...du visen hende had...hun er kvinde!
tilføjet af

Johannes...

Sådan et indlæg du har lavet der, gavner vist ikke din sag... Og det ved du godt. Det ved jeg du ved...
Du ønsker altså at din datter ikke skal have stemeret når hun bliver så gammel? At hun skal aftjene værnepligt?
Du giver bare din modstander mere skyts ved din fremfærd herinde. Tag imod de mange velmenende råd du har fået her og andetsteds.
tilføjet af

Og humoren

hvornår får vi den at se?
tilføjet af

Tror også

det bedste for den lille pige er, at han ikke ser hende eller får ændret noget som helst - medmindre han gerne vil have hende gift som 13 årig, syet sammen forneden, uden rettigheder, sammen med en arbejdsløs dranker uden fremtid.
Eller måske vil han gerne se hendes voldtægtsmand få lidt samfundtjeneste ... fordi hun jo havde kigget på ham!!!
Mangen til idiot skal man lede længe efter.
tilføjet af

Han skal blive ved

med at opføre sig som en tumpe .. så barnet slipper for ham.
tilføjet af

Ændre kvindekønnet..

Jeg ved ikke om du har behov for at ændre kvindekønnet,er ikke enig med dig når du skriver,de skal på husholdningsskole osv. kan måske diskutere om de også skal have værnepligt(læs ligestilling)men lad det nu ligge..
Men jeg er 100% enig i,at enlige fædre skal stilles ens,i forbindelse med en sag om forældremyndighed,kan ikke være rigtigt,at vi i 2006 stadig giver mødrene fordelene,de vil have ligestilling,hmm noget for noget vis du forstår.Der er mange fædre der er MINDST lige så kompetente som mødrene mht. opdragelse.
Men god og fornuftig kamp i fremtiden,hvor det gælder om at tænke strategisk,ellers kommer du ikke lang.
Mht. foreningen far,jeg kender den kun af navn,ved ikke hvad den gør og hvordan den praktisere,har heldigvis ikke haft behovet.
God jul..
tilføjet af

Du er da syg i hovedet

din mandschauvenistiske narrøv! Jeg forstår skam godt, at din kone er flyttet fra dig! Og appropos Halfevil333's indlæg: Hvad vil din lille datter ikke tænke, når hun bliver voksen og måske læser dine kvindefjendske indlæg?! Jeg frygter for hendes velvære!
I øvrigt helt enig med Halfevil og Blomster til Algenon!
Du appelerer i hvert fald ikke til min medlidenhed!! I så fald skulle du tage at opføre dig normalt!
tilføjet af

tænk en gang->>

først lad mig udtrykke min dybeste medfølelse for din datter... da hendes forældre åbenlyst ikke er i stand til at sætte sig ud over dem selv og deres konflikt... meget sørgeligt...
dernæst vil jeg spørge dig er det dit alvor at din datter skal værges til husholdningsskole når hun fylder 9 år og derfra lige ind i et sandsynligvis ulykkeligt forhold til en mand uden mulighed for at realisere nogen af hendes drømme om livet og hvad dette måtte bringe hende... hvis det er det så tror jeg det faktisk er fint nok du ikke ser hende...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.