27tilføjet af

Længe leve provokatøren Soulmate

Nu er jeg fandeme træt af den hetz mod soulmate.
Det er muligt kan skriver for at provokere, men det virker!
Han får da sat gang i nogle gode debatter og der er vel det vi er her for eller......
Nogle er her måske for at komme af med nogle aggressioner og så er det let at lade dem gå ud over en hvis holdninger man ikke lige er enige i.
Hold da for pokker op med den barnlighed og fej for jeres egen dør før i fejer for andres.
Jer der hetzer mod soulmate er ikke værdige debattører. Hvad lægger jeres indlæg op til? Ihvertfald ikke til en seriøs debat.
Opfør jer dog som civiliserede mennesker!
tilføjet af

Du siger det selv

Fra din signatur: "jeg hader mennesker som ikke gider debattere på et sagligt plan." Er det ikke her Soulmate kommer ind i billedet? Et sagligt plan er vel som minimum at have, eller i det mindste vise, respekt for de mennesker man diskuterer med. Jeg mener ikke, det er Soulmates største styrke. Derudover sætter han en ære i at være uenig med alt og alle, uden selv at have reel konsensus i hans meninger - heller ikke specielt reelt. Jeg er dog enig med dig i, at hetzen skal stoppe, for knægten er slet ikke al den opmærksomhed værdig.
tilføjet af

Visse regler for debat

Hvis man læser kriterierne for at debatere i dette forum, ved man vel også godt, at "Soulmate" har overskredet disse adskillige gange.
Jeg kunne da have en mistanke om, at "Faglæreren" er identisk med ovennævnte.
tilføjet af

Ikke enig

Det er rigtigt at jeg ikke gider usaglige debattører, men sådan opfatter jeg ikke soulmate. Jeg opfatter ham som en der sætter gang i diskussionsiveren og som med sine provokerende holdninger kan få folk op på tåspidserne.
Men det som det munder ud i er at mange bliver sure over provokationerne, og som i stedet for at komme med modargumenter bliver personlige.
Jeg er slet ikke sikker på at soulmate mener alt det han skriver, jeg tror derimod at det netop er hans hensigt at provokere - og det lykkes.
De der føler sig trådt over tæerne, kan jo bare ignorere ham i stedet for at blive ubehagelige.
tilføjet af

*GG*

Nu må jeg le.....
Der tager du godt nok fejl
tilføjet af

Provokation ikke interessant i sig selv

Jeg tror vores opfattelse af, hvad en interessant diskussion skal indeholde, er lidt forskellige. Jeg mener ikke, det er interessant at blive provokeret for provokationens eller provokatørens skyld. Jeg synes, at det er interessant at diskutere med mennesker, der står inde for nogle holdninger, der meget gerne må være provokerende, men ikke hvis provokationen er grunden til, at de indtager de holdninger. For mig virker det på samme måde som små børn, der holder vejret for at få opmærksomhed. Men man må give dem, at de som regel får den opmærksomhed, de søger, og det samme går for Soulmate.
tilføjet af

Ødelægger mere...

Hvis du mener at...
Citat fra "Soulmate"
"Det er pinligt at se på en kvinde der helt rød i hovedet og stærkt prustende/skrigende forstiller sig en orgasme som det aldrig har været meningen at kvinder skulle kunne få.
Det er meget svært at forestille sig den samme kvinde i moderrollen som jo i bund og grund er skabt til kvinden."
... er et passende svar til et spørgsmål om orgasmer, og hvis du mener at en debat om kvinders eksistens grundlag er en god og seriøs debat så kan jeg forstå din holdning, men ellers er du for langt ude.
Gode og seriøse debatter/spørgsmål er lige hvad "soulmate" formår at ødelægge.
tilføjet af

Saboterer alt !

Jeg mener ikke at Soulmate gi´r noget godt til debatten..han sviner folk til i eet væk, det er ikke sagligt alt det kan skriver, jeg har set fra den før omtalte debat, hvordan har har ladet hånt om alle, og det før han er blevet spurgt..han klandrer folk for noget han ikke selv kan indfrie, nemlig at svare på spørgsmål, kalder og ligner dem alskens forfærdelige ting.
Jeg mener ikke det er god etik at kun være her for at provokere, han blæser alle en hat fuld, og er ikke interesseret i noget som helst andet end provokere, DET FREMMER IKKE EN GOD DEBAT, og stadigvæk forstår jeg ikke hvorfor han er her..det er måske hans eneste fornøjelse at genere andre menneskers gode hensigter.
Vh..Blisser
tilføjet af

Kan da vist ikke være mere enig :P

Ja, jeg må sgu give Faglæreren ret her, for Soulmate er en djævel til at sætte fut i lortet, og det er sgu det der mangler. Indrømmer gerne, at jeg kun er herinde, når der lige er noget der ser interessant ud, og det er altid interessant når Soulmate er indblandet! :D
Men ehm.. Keep it up! :P
tilføjet af

Imponerende..

Det er da også imponerende at hans tilstedeværelse har startet mere end tre tråde, der udelukkende drejer sig om hans person....Er der andre, der kan prale af det? Han må være Sol debattens svar på Eminem..
tilføjet af

han er god nok

det er jer der ikke kan lide hans provokationer.
tilføjet af

SOL's svar på Simon Spies

Festlig i små mængder. En gudsbenådet provokatør. Større mængder Soulmate kan dog medføre allergiske reaktioner :-)
Til Soulmates ære: Der er noget mere gods i ham end i f.eks. Informationsministeren, hvilket også kan aflæses i antallet af ind- og udfald på deres tråde
Knus til Soulmate - oh master of the universe!
tilføjet af

Soulmate må..

være en meget vred ung mand,..
kan man høre siden han lukker så meget negativt & provokerende ævl af, gang på gang, her på SOL-debatten Og åbentbart absolut har brug for at komme ud med sin mening om alt, også selvom det er om noget han ikke har spor erfaring i eller ved en pind noget om.
Efter at have læst nogle af hans mange svar her på SOL-debatten (særligt et!) tyder det stærkt på at han har haft en ikke så god barndom,.. og derfor er blevet til denne vrede unge mand.
Som der er en del der har nævnt herinde, så giver denne Hetz mod ham en masse opmærksomhed, som han sikkert nyder, da man jo kan se at han elsker at provokere, og når så folk giver ham tilbage med vrede har han vel opnået det han ville,.. at få folk til at føle sig provokeret - da PROVOKATION åbentbart er et af hans Motto`er.
Soulmate! et råd kunne være: hvad med at prøve at opsøge en spykolog/spykiater for at komme af med noget af alt din vrede & aggressioner? men hvis du ikke bryder dig om at gøre dette,så.. måske melde dig ind i et fitnesscenter på et hold med boksning på sandsække.
tilføjet af

???

Knægten (Soulmate) har Hells Angels hjemmeside som favoritside (står inde på hans profil) - måske derfor han prøver at være så hård & provokerende?
tilføjet af

Han gjorde mig ked af det

Hej!
Jeg havde for nogle uger siden et indlæg i her på SOL.
Det var et helt uskyldigt indlæg.
Soulmate valgte at svare på mit indlæg, og det var ikke særligt godt. Han svinede mig fuldstændigt meningsløst til.
Kaldte mig alt fra skøge til en kvinde uden en eneste menig her i livet.
Om jeg har en mening her i livet eller ej, så giver det ikke Soulmate ret til, at blive personlig. Han ved jo ikke hvem jeg er. Vi er allesammen foreskellige, og vi reagerer også foreskelligt, når vi læser Soulmates indlæg og svar.
tilføjet af

hvad betyder spykiater?

en psykiater for spyfluer?
tilføjet af

til poppen

fortæl mig lige hvad der skete, hvad du skrev og han svarede tak min ven.-.-
tilføjet af

til poppen igen

fortæl mig lige hvad der skete, hvad du skrev og han svarede tak min ven.-.-
send til min mail så er du sød
tilføjet af

neglelak

Jeg kan godt give dig et godt råd ang. neglelak, det er du jo meget interesseret i.
tilføjet af

Ha ha ha

Det her er bare en af de bedste endnu..Faglæren = Soulmate.
Ja som man siger så har fanden mange navne, men Soulmate og faglæren det har han ikke heddet endnu...?
Faglæren debattere ud fra sin overbevisning den er jeg slet ikke enig i, men jeg respektere manden for sine meninger og for sin standhaftighed.
Jeg er af den mening at man flytter flest mennesker ved ryste dem lidt, så det prøver jeg på meget intenst.
tilføjet af

Det må vist uddybes af dig

Din profil er helt ny, så hvordan kan jeg have svinet dig til. Fortæl hvor svarene står, er det du siger korrekt og er det mig der har svaret, så får du en undskyldning.
tilføjet af

Sig mig lige......

Kære Soulmate
Godt nok er jeg ikke den mest feminine kvinde der findes, men ligefrem at kalde mig en mand........
Det er lige før jeg sletter tråden *GG*
tilføjet af

Ja skatter

Det er hvad man får ud ikke at studere folks baggrund lidt mere...slettede tråde og berettiget skæld ud fra en kvinde.......
Jeg vil dog stadig holde på at der er lidt mand i de indlæg af dine som jeg har fulgt lidt.
Og så vil det vist være på sin plads med et takkebrev for alt den her ros.
tilføjet af

Hej Soulmate!

Det var en dame der kaldte sig Kokos der havde skrevet et indlæg om flirt. Jeg har prøvet at lede efter den, men kan ikke finde den . Jeg tror hun har slettet den.
Jeg svarede, at jeg synes det var et fint, at hun søgte en flirt, men at jeg var ked af at hun havde fået så meget dårlig kritik. Det fik dig op af stolen.
Jeg har før skrevet som anonym. Det er derfor min profil er ny.
Hilsen Poppen
tilføjet af

Hvorfor

Hej!
Jeg kan ikke rigtig se nogen grund til, at jeg skal maile dig.
Det jeg har haft lyst til at fortælle står her.
Hilsen Poppen
tilføjet af

psykopat

Soulmate viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater
Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom.
Iskold og upåvirkelig for indføling med andre.
Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.
Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".
"Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.
Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en pskopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne.)
tilføjet af

Du er misundelig

Fordi folk har ondt i røven af mig og mine lidt provokerende indslag, det er synd for dig...er der noget vi/jeg kan gøre for hjælpe dig...?
tilføjet af

omgf

sker der for denne her sidde , ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.