8tilføjet af

Kødlim

Hørte at man måske fra regeringens side vil godkende kødlim, med henblik på at slagter kan bruge kødaffald og lime det sammen , så man kan få bøffer ud af det, ikke særligt lækkert😮.
Hvad siger i til det.
tilføjet af

Yum yum

Lige noget for Super Best.. lim det gamle rådne kød sammen med noget friskere og forlæng "holdbarheden"... hurra glæder mig allerede
tilføjet af

Det bryder jeg mig da ikke om

Det tror jeg ikke at nogen forbruger gør.
Ikke engang fødevareministern selv.
http://www.dr.dk/P3/P3Nyheder/2010/02/04/074132.htm
Men du får det til at lyde som om det er regeringens ide og det er det ikke.
Det kommer faktisk fra EU og hvem kan kæmpe imod dem, endsige vinde over dem?
Om ikke andet så vil en gennemførelse af forslaget føre til at slagterne. de rigtige slagtere ikke stormagasinernes vil få bedre dage ene og alene fordi folk der kan se kødet "ind natura" og ikke vacuumpakket og frosset til ukendelighed.
Jeg kan sagtens se det ville være smart for slagterierne at kunne bruge alle affaldsstykkerne men der må da være andre måder at bruge dem på?
tilføjet af

man bruger det allerede.

hvis du har set den reklame i Tv hvor de lægger pålæg på rugbrød, og bruger en helikopter til at salte med, så er det en såkaldt jægerpølse, som overhovedet ikke indeholder kød, kun kunstig kødsmag og ellers stivelse for resten, også kaldet emulgator.
emulgator findes i alt hvad man køber i dag, saucer, supper, yogurht og utallige tusinde andre madvarer.
der findes ikke en enestæ æggeblomme i hverken mayonaise eller bearnaise sauce.
man har altid brugt naturligt "kødlim, nemlig frn gelatine der fremkommer når man koger grisehoveder til sylte, gelatinen, eller det man i dag kalder falsk husblas, gør at sylten kan samle sig, når sammenkogningen bliver stiv.
man har tidligere brugt husblas inde i rullepølser inden man kogte og pressede dem, så det så ud som om at kødet var fuld af sund sky, men det har man opgivet efter man er begyndt at sprøjte kødet med nåle der indeholder kemikalier og saltvand, husk at nitrit giver kødet den friske røde farve, men nitrit er ulovligt for almindelige husholdniger fordi det er meget giftigt.
på slagterierne bruger de også noget der hedder bovsalt, det er tørsalt der bliver hældt ind i forenden af den saltede gris i det tomrum hvor de har fjernet bovbladet, skulderbladet hos mennesker.
alt grisekød til eksport bliver saltet med kraftige nåle og saltvand, hvorefter kødet lægges i saltlage i mindst 3 døgn.
det grisekød som ikke bliver godkendt til eksport bliver solgt på hjemmemarkedet, så vi får altså det ringeste kød.
tidligere var dette kød blåstemplet, men det er sikkert ændret.
1 klasses kød betyder ikke at det er det bedste kød, det betyder blot at dyrlægerne ikke har nogen kommentarer til kødet, det er den sundhedsmæssige tilstand, og ikke kødets kvalitet.

nogle grise har et meget tykt spæklag, og andre har næsten intet, disse grise kvalificeres ved at man sætter en kikkert ind i kroppen på grisen for at finde ud af hvor tyk fedt__spæklaget er i henhold til selve rygstykket, altså det vi kalder grisekam.
tilføjet af

Føj, føj

Endnu en god grund til at være vegetar.
tilføjet af

slagterier har absolut intet affald

kun stiksåret og grisens dødsskrig.
alt bliver brugt til utallige mange ting, lungerne bliver brugt til kosmetik, nyrer til engelsk nyrepie, blodet til cocktailpølser og lim, indvoldene til pølser, hjerte og lever til leverpostej og pate', ører til hundemad, ansigtskindet og grisetæer bliver afrvet og saltet og solgt til afrika, øjnene bliver brugt til ål i gele, kirtler bliver brugt til insolin, fedtet bliver afsmeltet og brugt som stegefedt elle friturefedt, ben og kranium bliver knust og brugt til kreaturfoder, tungen bliver brugt til saltkød, klovene bliver smeltet til gelantine, de store fabrikker som plumrose, jaka, stryhn og andre firmaer køber de gamle søer til komserves, og so mørbrad bliver solgt som kalvemørbrad, de såkaldte jaka skinker i dåse er lavet af grise bov og gelantine.
når grisene bliver forberedt til saltning til eksport, bliver bagskank og det maveskind hvor penisen sad, skåret af og brugt som kogte skanker til eksport, og maveskindet bliver hakket til fars.
der er endda tilfælde hvor tarmrensere tømmer grisemaverne for mad, og kører det hjem og bruger det som foder til deres egne grise.
tilføjet af

får det ikke

Til at lyde som om det er deres ide, kun at de måske vil godkende det og det burde de ikke.
tilføjet af

vingummibamser

gelatine bruges også i slik, jeg så engang et program fra en vingummifabrik, hovedbestanddelen var griseører. SLURP !!!!!!
tilføjet af

Hvis der intet "affald" er

så var der heller ikke brug for denne type klister vel?
Jeg har selv familie som har arbejdet på Tulip for år siden og det er så grunden til at de ikke spiser mad fra konserves mere.
De har nemlig set hvad der kommer i dåserne.
Såvidt jeg lige har hørt mig frem til i dag så er det ikke slagterier i almindelighed der har ansøgt EU om at måtte bruge dette enzym halløj men en enkelt leverandør af kød til storkøkkener/catering.
Hvor dette firma så får kød resterne fra må guderne vide, men det er måske et restlager fra Superbest?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.