4tilføjet af

Kyssede en anden

Jeg er en pige på 15 år og har en virkelig dejlig kæreste, som jeg har været sammen med i 8 måneder. I går var jeg til fest uden min kæreste.. Jeg havde fået rigtig meget at drikke, og på et tidspunkt går jeg udenfor og ser en fra min parralelklasse står der. Det er faktisk ikke en jeg rigtig snakker med, jeg har altid synes han var en lidt flot fyr, men der har aldrig været andet. Det eneste jeg husker meget svagt, er at jeg går hen og krammer ham og siger noget med at der er koldt, og lige pludselig snaver vi et par sekunder. Så ser jeg to fra min klasse kommer gående fordi, så vil da tro de har set de, og de ved i hvert fald godt hvem min kæreste er... Derefter siger jeg noget med at jeg fryser og går ind, og der sker ikke mere end vi smiler lidt til hinanden resten af aftenen.
Jeg har ingen følelser for ham og elsker virkelig min kæreste. Troede ikke jeg kunne gøre sådan noget, da jeg hader utroskab. Men jeg husker også det hele så svagt, at det er helt uvirkeligt for mig at det er sket, dog har jeg også tænkt at det bare kan være noget jeg tror jeg har gjort, og derfor vil jeg ikke fortælle min kæreste det. Jeg husker egentlig mest at jeg bare gik hen og krammede ham. Spørgsmålet er bare om jeg skal gøre det? Jeg har det virkelig dårligt med det....
tilføjet af

Du må

bære din dårlige samvittighed selv. Naturligvis siger du ikke noget, hvorfor skal han gøres ked af det.
Du skriver, du er 15 år. Du er et barn og på vej til at blive voksen. I den tid skal du vokse, lære og udvikle dig. Hold op med at gøre et så latterligt problem til noget særligt.
tilføjet af

Følger strømmen

Velkommen i klubben, endnu engang er det blevet bevist, at det er på måde at trunte rundt. der er ved at være så mange nu, at man ikke kan tro andet ;)
tilføjet af

Sig til kommunen at du fortryder

Så sender de en undskylning til din kæreste.
tilføjet af

Fortæl sandheden

Du skal selvfølgelig bare være ærlig over for din kæreste! Slut! Fortæl ham hvad der skete og at du faktisk dårligt kan huske om du kyssede eller kun krammede ham.
Sig til din kæreste at du elsker ham utroligt højt og at du vil bestræbe dig på aldrig at kysse med en anden fyr igen fordi du ved godt at det gør ham ked af det. Og så beder du også ham være ærlig hvis han en dag kommer til at dumme sig med en pige.
Være altid ærlig og reel i alt hvad du foretager dig i dit liv. Det betaler sig på den lange bane.
Held & lykke :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.