15tilføjet af

Kvindeundertrykker eller vatnisse?

Hvis mænd ikke er nogle kvindeundertrykkende skiderikker, så er de nogle hyperfølsomme vatnisser!
Den opfattelse vil den nystiftede forening MAND nu ændre på!
"Vi skal have mere fokus på mænds liv, trivsel og følelser. Det er kvinderne, der står først, hver gang der skal diskuteres ligestilling...", mener foreningens stifter Lucas Alexander. Et af foreningens formål er at styrke den maskuline identitet og give manden selvsikkerheden tilbage.
Jeg kan ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet 😉

For hvis der er noget mænd elsker, så er det da lige præcis at sidde og tale om følelser og trivsel – NOT! 😃
Eller hvad? Tager jeg fejl? Er der behov for denne ligestillingsdebat og for MAND?
tilføjet af

Sikkert m e g e t interessant emne

...siden det skal være "dagens"
Det er så okay, men lad os få et link, så vi kan få informationerne fra "hestens mund".
tilføjet af

link

tilføjet af

faktum er jo

at ligestilling har netop medført at mænd er blevet de svage med dårligere uddannelse, jobs med mere. Men på den anden side er vi mænd jo mere fri end vi nogensinde har været. For i kraft af flere og flere kvinder kan klare sig uden en fast mand, så kan vi jo gøre som vi vil. Vi mænd er ikke længere under pres for at vi skal gifte os inden vi er 30.
Så kvinder hold op med at sige at I er mindre værd end mænd. I Danmark i 2010 har opnået den højeste ligestililng nogensinde i verdenshistorien. I siger I gerne vil være fri for mænd og blive kunstig befrugtet og få ligeløn og leve alene i kvindelig kollektiver.
Den mulighed har I nu, så hold op med brokkeriet kvinder og nyd den frihed I har!
tilføjet af

velfungerende mænd

samfundet er ikke optimalt, i forhold til at mænd skal kunne være velfungerende i det; men der er neglelak på tilbud . ..
et hysterisk forbrugersamfund kan næppe danne basis for rigtige mænds trivsel.
vær på vagt, vær beredt, vær lovlydig, vær politisk lærende, tolerer ikke ureligiøse omskærelser, gå i godt fodtøj og få din kvinde til at bruge fornuftigt fodtøj så i kan gå skønne ture i jeres alderdom; så jeres fødder ikke er ødelagt af for små sko, . . .
men der er måske neglelak på tilbud . .

vær socialt bevidst forbruger; samfundsforbedringer er en del af løsningen på det samfund og den samfundsstruktur der er nu med arbejdsløshed, marginalisering, forurening . . . spil ikke fallit med partifanatisme som dférne og islamfobikerne
kun et godt samfund kan sikre jer glade oldebørn og skønne ture i naturen . .

stol ikke på kvinder; man kan aldrig vide om en kvinde er en tikkende bombe fordi hun er blevet sindsyg af incest, voldtægt eller partipolitik eller menstruationshysteri eller den klimakterielle fanatisme.
tilføjet af

Enig med dig

Jeg prøver, så godt jeg kan, at give min egen skønne kvinde, de ting som du beskriver. Men jeg syntes denne forening er et godt initiativ, da den generelle debat, er meget fokuseret på kvinden. Lever kvinden selv op, til de selv samme krav/ønsker, hun har til sin mand? Det syntes jeg desværre sjældent er tilfældet. Derfor syntes jeg det er alletiders, hvis der kommer lidt fokus på mænd også. Dermed ikke sagt at man ikke stadig, skal fokusere på kvinder, og deres behov. Det skal man helt sikkert. Jeg syntes bare ofte at manden bliver glemt i debatten. Lad os få ligestilling, så vidt det er muligt, alle steder. Både i debatterne, hjemmene, og ikke mindst på arbejdspladserne. Ligestilling til både kvinder og mænd
tilføjet af

Jo mænd er jo kommet væk

fra de interlektuelle udfordringer som de tidligere fik ved livet i et mere avanceret forum på landet.
tilføjet af

Ok så

Hvad skal kvinden så gi?
tilføjet af

Fælles mål??

Hvilket fantastisk initiativ. Håber bare ikke, at det her handler om at skabe endnu en kønsopdelt lejr, hvor det primære formål er at lukke den anden del ude af ens liv. A la "vi klarer os bedre uden", som desværre nok har været en udtrykt attitude hos flere grupper af kvinder rundt omkring.
Jeg kan kun tale for mig selv, men jeg synes at mænd er fantastiske. I har så mange fantastiske sider. Og jeg ønsker ikke at undvære jer. Jeg synes ikke, at det er sandt "at vi klarer os bedre uden".
Der ligger så mange værdier i et forhold, som ikke kan deles op med at man kan tjene sine egne penge, og man klare et hjem og et liv som single, og man kan få lov at bestemme det hele selv.
Personligt synes jeg at det er på tide, at denne kamp holder op. Og som nogle nødvendige skridt tror jeg netop det, at mændene finder ud af, hvad maskulinitet egentlig er for en størrelse. Og jeg kunne virkelig også godt bruge et initiativ fra kvindernes side, der skulle handle om, hvad er kvindelighed egentlig er for en størrelse. For i mine øjne er det ikke kun at være stærk og uafhængig. Hvor er alle de bløde værdier blevet af?
Og her til slut, jeg tror at det eneste vi reelt kan gøre, er at spørge os selv, hvilken mand eller hvilken kvinde ønsker jeg at være, sådan helt ærligt uden at skulle stå til ansvar overfor alle de politiske korrekte svar, eller samfunds farvet holdninger.
Ganske kort. Hold med at have generelle holdninger til tingene, og forhold dig til dig selv og dit eget liv som det reelt er. Vi kan som samfund sgu ikke bruge disse, distanceret holdninger som måske lyder godt og rigtigt til noget, men som ikke viser det sande billede af, hvad det egentlig er der foregår rundt omkring i parforholdene.
tilføjet af

parforholds ligestilling

Kære Thormod,
Jeg elsker dit spørgsmål. Og netop ved at vende tingene om, kan der måske komme en konstruktiv debat ud af tingene.
Jeg vil tænke lidt over dit spørgsmål, og se om jeg af ærlig hjerte har et godt svar at give.
tilføjet af

Din mand

Eller ham du efterlyser er en KVINDE - så ved du hvor du skal lede 😉
tilføjet af

Lyder fint

men hvad skal vi lave sammen resten af tiden ?
Jeg ville gerne det der hvis jeg samtidig kunne få lov at dyrke mine egne interesser ... ja og ikke nødvendigvis flytte sammen. Et forhold hvor villa, volvo og vovse ikke var omdrejning, men hvor det du beskriver var det. Desværre syntes jeg ofte tingene bliver kvalt i et parforhold fordi alt skal gøres sammen og mange ikke ser frihed som en vigtig værdi.
Jeg syntes det perfekte ville være kvalitetstid sammen ... oplevelser ... sex overfor frihed og respekt for individet. Man har så meget mere at give hvis man ikke gør et forhold til et fængsel. Hvis begge individer kommer med input fra deres eget liv ...
tilføjet af

start i god tid...

Hvis vi skal have rettet op på mændene i det her samfund, skal man starte allerede i børnehaven, hvor drengene hurtigt bliver sat igang med at lave perleplader og absolut skal være stille og sidde stille det meste af formiddagen for ikke at få skæld ud. Giv dog de små vildbasser plads til at udvikle sig - til mænd !
tilføjet af

Både og

Mænd bliver ikke svage af at have dårligere udddannelse. De rammes hårdt når deres job forsvinder til udlandet. Eksempelvis Damixa, der var en god del arbejdspladser der fes udenlands. Og Ikke kommer igen.
Og søde ven, om mænd har været under pres for at blive gift??? LOL
Så skulle du se de kvinder der ikke blev gift for bare 40 år siden. De var mistænkt for at vær eikke velforvaret når de ikke var gift. Og der måtte være noget galt med dem.
Og ligestilling. Når der ikke engang er ligeløn for lige arbejde. Så er der ikke ligestilling. Men det sniger sig på. Nu er mænd begyndt at blvie fyret for at gå på barsel. LOl
Så det er på vej stille og roligt.
Jeg har til alle jobsamtaler, med undtagelse af to. Prøvet at blive spurgt om jeg skal have børn. (Hø, hø. Jeg ved godt jeg ikke må spørge, siger de som regl.) Har du prøvet det?

Og jeg nyder den frihed jeg har. Jeg har valgt ikke at få børn. Og det har jeg sørget for, ved ikke at lade en vigtig ting overladt til manden. For han ville ike kunne admistrere det alligevel. Nemlig prævention. 😉😉😉😉😉
Jeg vil ikke være fri for mænd.
Jeg vil meget gerne finde mig en mand der kan håndtere sådan en dejlig kvidne som mig. Men det er ikke sådan når jeg har fuldtidsjob og ikke rigtig kommer de steder mænd findes.😉
Jeg må så sige at jeg ikke rigtig har gjort nogen indsats for at finde manden på den hvide krikke.
tilføjet af

***KVINDEUNDERTRYKKER***

HEJ!
DET HAR VÆRET ET EMNE LIGE SIDEN ADAM OG EVA! SÆRDELES MANGE MÆND UNDERTRYKKER KVINDER!
DE FINDER SIG I DET! HVORFOR? DE TROR STADIGVÆK, AT DE KAN BLIVE FORSØRGET AF EN MAND MED KORS OG BÅND OG STJERNER PÅ! AT HAN VIL FORANDRE SIG! DET GØR DE ALDRIG!🙁[:*(]
tilføjet af

ja der er

mange mænd er nogle dumme skiderikker,jeg har selv været gift med en af dem.Men mændene er ikke alene skyld i den "DUMME" situation.Mange instit,utioner er domineret af kvinder som ikke har forstand på drengeopdragelse,Så lille Peter du må ikke gøre dit og heller ikke dat.Drengene bliver nødt til at kompensere og vise deres "MANDIGHED" ved at vise deres had mod kvindekønnet,her mod pige klassekammeraterne,
Lad dog drenge være drenge lær dem i stedet at udvise respekt overfor deres medmennesker.
Og I fædre tag Jer sammen og lær Jeres drenge det samme.
I min familie har jeg nogle mødre som har fået forældremyndighed over deres drengen,og jeg kan se at den dårlige opdragelse fortsætter.Mødrene nedgør børnenes far og drengene mister respekten for faren.Moderen gør faren til tøsedreng i barnets øjne og de bliver selv nogle skiderikker for de ved ikke hvad respekt er.de ved heller ikke hvad man forventer af en rigtig mand
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.