8tilføjet af

KURT COBAINS SELVMORD

jeg er en virkelig stor nirvana fan, og nu vil jeg gerne vide om de fleste tror om kurt cobain gjorde selvmord... og selvfølgelig tror jeg ikk selv at han gjorde selvmord... var i tvivl før jeg så "kurt and courtney" SE den og så vil du give mig ret... han gjorde ikk selvmord... men hva tror i nu?
tilføjet af

og dog......

Bare en film siger noget behøver det ikke være sandheden. En film er bare et manuskript og i det her tilfælde en situation der er sket, som INSTRUKTØREN tolker det. Så filmen kan du ikke rigtig bruge til noget.
Om han begik selvmord? Det finder vi nok aldrig ud af. Mange konspirations teorier siger at han ikke gjorde, men at konen myrdede ham. Men igen hvorfor skulle hun gøre det?
Hvad jeg tror? Den er svær. Så vidt jeg ved var han stofmisbruger og ret træt af alting, så jeg tror godt at han kunne finde på det. Men kan da også være Cortney gjorde det.
En helt tredje ting er at det er pisse ærgeligt at han ikke er med os mere, for musikken er sgu noget af det fedeste, der nogensinde er blevet lavet.
tilføjet af

Man begår selvmord...

...man gør ikke selvmord!
tilføjet af

tror du ikke

det var uagtsomt selvmord? Det er jo ikke så sjældent blandt stofmisbrugere.
tilføjet af

film?

mm... så vidt jeg ved er det enlig ikke en film men en dokumentar film... som er lavet af nogle amerikanere ligne station 2...
tilføjet af

Hvorfor...

er det vigtigt for dig at vide?
Jeg er bare nysgerrig, og jeg er sikker på du kan finde de første tusind debatter på nettet, der har endevendt den sag, uden at nogen har opklaret spørgsmålet. Så det tror jeg ikke du kan komme til ved at starte endnu en debat.... Men jeg tror også at du som Nirvana fan er KLAR over det.
Efterlyser du andres detektive evner for at få belyst spørgsmålet endnu en gang?
Mine tanker har været, at han sang jo hele tiden om at dø...han levede livet møgfarligt...og han var tilsyneladende ud af en familie, hvor det var en løsningsmodel mange havde anvendt...altså at tage livet af sig.
Han befandt sig i en fareszone, der tiltrækker risikoen for at dø en unaturig død. Det var Seattle Grunge og alt det Generation X står for... Hvem slog feks. Layne Stayley ihjel? Ja, det var der jo ingen, der som sådan gjorde, men han levede også i den suppe...døde af heroin-misbrug.... Om det er en naturlig død eller om han selv eller nogle andre tog livet af ham, det lapper ligesom ind over hinanden, og sådan tror jeg også, det gør sig gældende med Kurt Cobain... "It's better to burn ot, than to fade away!"...det var jo hans citat... men ingen VED det...
Jeg tror, at i hans ånd er det bedre IKKE at vide det. For det gør faktisk at han ALDRIG brænder ud...og det var jo hans værste skræk. Hvis man holder fast i hans musik, og det han gav verden...så hylder man ham...så lever han stadig og så er det i hans ånd ligegyldigt at vide om det var ham eller Courtney Love (som nogen mener) slog ham ihjel....for så er han ikke død...hvis du kan følge mig
tilføjet af

Og du forstår ikke hvad der menes?

hvis ikke der står "begår"?
Er du egentlig blevet bedt om at skrive til folk, hvad der er korrekt?
Hvilket behov er det du imødekommer ved at skrive at de ord andre anvender ikke er korrekte?
tilføjet af

tror du har ret

kan sagtens se hvad du mener og tror enlig også på det du sir,..
tilføjet af

Kurt Cobains død

Selvfølgelig har Kurt Cobain begået selvmord. Hvis man læser biografien Heavier then Heaven, vil man kunne læse en masse, der tyder på selvmord. Har set filmen Kurt and Courtney,og ærligtalt så tror jeg bare at medierne vil piske en stemming op ved at give Courtney Love skylden for hans selvmord.
(Det skal dog lige siges, at jeg selv er stor Nirvana og Kurt Cobain fan)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.