10tilføjet af

Kunsten at forstå kvinder

En gammel mand, der havde været sin kone tro hele livet, aldrig rørt alkohol eller cigaretter og aldrig havde løjet for nogle lå for døden. Da var det, at Gud viste sig for ham en nat, og talte: Fordi du har været så retskaffen hele dit liv, vil jeg opfylde et ønske for dig, som du kan nyde resten af den tid du har tilbage her på jorden, og du må ønske dig lige hvad du vil.
Manden var selvfølgelig noget overrasket, men alligevel så fattet at han kunne svare, så han tænkte sig længe om og svarede til sidst: Okay, jeg har altid drømt om at komme på ferie på Gran Canaria, så kan du ikke bygge mig en bro herfra og til Gran Canaria, så kan jeg køre frem og tilbage i den smule tid jeg nu har tilbage her på jorden.
Gud kiggede skuffet på manden og sagde: Jovist kan jeg det. Men jeg må indrømme jeg havde regnet med et lidt mere ydmygt ønske fra en mand som dig. Det du be´r mig om, er at bygge en bro på 3000 km. Tænk på al den beton og armering der skal bruges for at bygge sådan en bro. Det er et meget materialistisk ønske, og desuden vil det tage lang tid selv for mig at bygge den, så er du virkelig sikker på, at der ikke er noget mere ”passende” jeg kan gøre for dig.
Manden tænkte sig lidt om og kunne godt se, at det måske var et ”upassende” ønske han havde bedt om at få opfyldt, så han svarede: Okay… Glem det med broen. Men kan du ikke lære mig at forstå kvinder i stedet så?
Gud: Skal det være en fire- eller otte-sporet bro?
tilføjet af

LOL

Du er simpelthen på sporet! ;o)
tilføjet af

Rigtigt.

Det er nemlig rigtigt, Eye... Kvinder er ikke ensporede væsener der kun tænker i én bane. Vi er lidt mere komplicerede end som så...
tilføjet af

Der slog

....du sgu sømmet i med forhammeren LOL ;-D
tilføjet af

Hej She

hoho...kvinder er ikke kompliceret, de aner bare ikke hvad de vil...er min erfaring efter 29 års ægteskab og foriøvrigt stadig gift..!!
tilføjet af

En til

Fremragende vits. Iler med en forræderisk og stærkt kønsfascistisk vits af modsat skuffe, tyvstjålet i nattens mulm og mørke fra et vist nok overvejende kvindeligt debatforum:
Eva henvendte sig til gud og sagde: ”Jeg har et problem!”. Gud kigger på hende, og spørger til problemet. ”Kære gud, jeg ved, at du har givet mig alt, hvad jeg har brug for. Denne vidunderlige have, fyldt med dejlige smukke dyr. Ja, selv den komiske slange der. Men jeg er bare stadig ikke rigtig glad, det er lige som om, der mangler noget. Jeg føler mig ensom, og desuden er jeg dødtræt af at spise alle de æbler.”
Gud kigger på Eva og siger: ”Godt, jeg har en løsning på dit problem. Jeg vil skabe en mand til dig”. ”En mand, hvad er det”, spørger Eva. ”En ufuldkommen skabning, med mange fejl og dårlige vaner. Han vil lyve over for dig, overdrive og prale. Han vil være tåbelig og skabe sig som et barn. Han vil være større end dig og han vil elske at slås, jage og slå ihjel. Han vil ikke være særlig klog, så han vil få brug for dine råd, for at kunne gøre tingene rigtigt. Han vil have en meget begrænset følelsesmæssig grænse og vil have brug for at blive trænet. Desuden vil han se dum ud, når han vågner om morgenen. Men siden du nu har beklaget dig, så vil jeg skabe ham på en måde, så han kan tilfredsstille dine fysiske behov, og du vil helt sikkert aldrig kede dig igen”.
”Det lyder fint”, svarede Eva. ”Men der er lige én enkelt ting”, fortsætter gud… ”du kan kun få ham på én betingelse”. ”Og hvad er så det”, svarede Eva. ”Jo, han vil være arrogant og selvglad, så du bliver nødt til at lade ham tro, at jeg skabte ham først. – Det vil så bare være din og min lille hemmelighed, du ved, kvinde til kvinde”.
tilføjet af

Sådan !

Hvis ikke lige jeg var en mand, ville jeg sikkert synes, den var morsom *LOL*
Har du flere med den vinkel ?
ROFL
*GGGGGGGGGGGGG*
tilføjet af

hehe

Ja, det eneste sjove jeg kan se i den sidste vits er at Gud skulle have været en kvinde. I så fald vil vitsen ikke være fra modsatte skuffe😃Men ok, begge vitser er sjove :D
tilføjet af

Challange!

Well boys, consider it a challange! Og tænk på hvor meget I kan få ud af det hvis I rent faktisk kan mestre kunsten.
tilføjet af

En pendant.............:-)

En kvinde gik en tur i skoven, da hun pludselig faldt over en af de her eksotiske olielamper. Hun gned på den og straks kom der en ånd frem.

"Får jeg så 3 ønsker?" spurgte kvinden håbefuldt.

"Næ, nej!!! På grund af dårlige tider, den kongelige skilsmisse, naturkatastrofer, 11.september, global konkurrence og sådan noget skidt, får man nu kun ET ønske.
Hvad skal det være??", spurgte ånden.

"I så fald vil jeg gerne have FRED i Mellemøsten", svarede kvinden og fandt et kort frem.

"Ser du kortet her?.......Jeg vil gerne have at de her lande slutter fred med hinanden", sagde kvinden og hun tegnede en ring om hele heksekedlen dernede.

"Mamma Mia, de lande dér har jo været i krig med hinanden i tusinder af år. Jeg er bange for, at mine evner i dette tilfælde ikke rækker.
Godt nok er jeg god, men SÅ god er jeg heller ikke!" - "Ønsk noget andet!"

Den tilbagemelding overraskede kvinden meget, men sagde så:

"Jeg kunne godt tænke mig, at møde den perfekte mand. Måske kunne du hjælpe?"

"OK, lad mig høre, hvad dine kriterier er", svarede ånden

Kvinden tænkte sig grundigt om, inden hun sagde:
1. Han skal få mit hjerte til at banke
2. Han skal have humor og få mig til at le
3) Han skal være en dejlig og kærlig elsker
4) Han skal være intelligent
5) Han skal have et vidunderligt smil og smukke øjne
6) Han skal have god smag
7) Han skal være sød og god til at lytte
8) Han skal være til at stole på
9) Han skal være uundværlig i mit liv
10)Han skal nyde at forkæle mig, hvis jeg en dag skulle blive forkølet eller blot have brug for lidt opmuntring
11)Han skal vide, hvordan han bringer sød musik ind i mit liv
12)Han skal være positiv og livsglad
13)Han skal være tålmodig
14) Han skal være overbærende og forstående
15) Han skal kunne udleve sine drømme sammen med mig
16) Han skal kunne lide at lege
17) Han skal være god mod børn og dyr
18) Han skal i det hel taget være hyggelig at være sammen med
19) Han skal kunne lide at lave lækker mad sammen med mig, mens vi får os et glas vin i køkkenet
20) Han skal ikke interessere sig for hvor mange penge, jeg har på mine bankkonti
21) Han skal kunne fortælle mig, hvad der er i virkeligheden plager ham, hvis han en dag skulle være lidt "moody"
22) Han skal forstå vigtigheden af at passe godt på sit helbred
23) Han skal være ikke-ryger
24) Han skal være tro
25) Han skal hjælpe til med hjemmets huslige gøremål
26) Han skal være en rigtig soulmate

- Kort sagt: Den perfekte livsledsager!"

Ånden blev helt stille og sagde så: "OK, så giv mig da det forbandede kort, og jeg skal se hvad jeg kan gøre! - For ham dér, findes IKKE!!!"
tilføjet af

Det var ikke det jeg mente

Jeg mente at EOJ var på "sporet" (pendent til emnet for hans indlæg) af at forstå kvinder...overskriften på hans indlæg...ved at beskrive noget komplet umuligt med et billede/en vitz.
Det er ok, at du har din mening om hvordan mænd og kvinder er, og din opfattelse af EOJ's mening om det, men når du lægger dit indlæg under mit indlæg og kalder det "Rigtigt", så tager du mig til indtægt for din mening også...og det er da ikke fordi det gør så meget i den her sammenhæng, men det VAR nu ikke lige din pointe, der faldt mig ind da jeg læste den vitz.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.