10tilføjet af

Kongehusets dage er talte

Nudagens demokratisk samfund handler alle mennesker lige uanset race, religion osv. Hvorfor all i værden skulle de få mellem os og vores God have nogen særstilling?
Heldigvis er de godt i gang ved at selv vælte deres elfenbenstårn.
Farvel Kongehuset, dets plads er i historibøger.
tilføjet af

...

Idiot.
Nar.
Muslim.
tilføjet af

Hørt

Ud med landsforræddere
tilføjet af

det er dine forhåbentlig også...

....og tag så lige et kursus i dansk retskrivning før du halshugger nogen.....
tilføjet af

skidt

skidt med stavefejlene, men det er bedst at lade være.
Ja Joachim er vores ven, han er ved at pille det der kongepjat ned indefra, hurra for ham.
Måske bliver det endda i min levetid !
tilføjet af

Nemli' ja

Luk biksen, og stop dette nonsens!
Fucking svineri, at sjæle penge fra de fattige, og give dem til sådan en flok dovne nasserøve.
tilføjet af

Her skal du bare blande dig udenom

.
Hvis du ikke bryder dig om kongehuse, så tag til Jordan eller Saudi Arabien og smid dem ud der sidder der hvor der virkelig er tale om nassere! Det er i jeres egne lande, og hos jeres egne trosfæller der skulle ryddes op i rækkerne!
Her skal du bare blande dig udenom. Kan du ikke lide kongehuset her i Danmark, så find dig et andet sted at opholde dig! For vi kan lide det.
Er du virkelig så dum, at du ikke kan se, hvilken betydning kongehuset har? Det er god reklame, de skaber gode salgs forbindelser til Danmark, når de rejser rundt i verden på officiel visit. Industrien og turismen tjener m.fl. Og de 10-20kr det koster om året for danskerne at have kongehuset, er vi villige til at betale.
Til sammenligning kan jeg fortælle dig, at indvandrer alt i alt koster danskerne over 100 milliarder om året.
Så hvem tror du - der skal bestemme om kongehuset er for dyrt, og er et nasseforetagende? Det skal danskerne.
.
tilføjet af

du skal bare lige vide

at der er betragteligt mange danskere der ikke er glade for kongehuset og som meget gerne ser det afskaffet !
Så jeg synes ikke du kan udtale dig på vores allesammens vegne "vi kan lide det" og "er vi villige til at betale".
Personlig er det, for mig, ikke et spørgsmål om kroner og ører, men om lige rettigheder for alle.
At have et kongehus, i den form vi har det, krænker menneskerettighederne for, såvel alle os andre, som kongehuset selv. Altså ud med det !
Men det økonomiske argument, at betale for noget, som reelt er værdiløst, skal da ikke underkendes.
tilføjet af

Hørt

Jer er endnu en anti- monarkistisk dansker.
Hvis man ville have udlændinge til at rejse hjem, ville der ikke være meget tilbage af den nuværende dronnings familie.
tilføjet af

Det er pissedyrt at

have et kongehus. De betaler sikkert ikke en gang tobaksafgift?
Afskaf de selvfede bøsoide royale nasserøve. Prins Henrik, den homoseksuelle vintramper, kan ikke en gang tale et forståeligt dansk efter 38 år, hvad kræver Dansk Folkeparti af normale udlændinge, jeg spørger bare.
Og til alle dem der nu kommer med "De er gode ambassadører" tjeck lige Dronning Gretes tænder en ekstra gang. De får sgu da alle udlændinge til at flygte og true med atomkrig. Frederik ligner en konfirmand og opfører sig som en krigsliderlig idiot, Joakim er en kynisk damebegramser og alkoholisk roekuleklapper. Alexandra er ikke kongelig højhed mere, nu er hun bare en meget dyr enlig mor. Mary ser da meget godt ud men gud hvor er hun kedelig og ordinær i fremtoningen.
Inden Frederik evt bliver konge ( Der er nok desværre stadig flertal ) skal monarkens rolle genforhandles. Kan man Feks have en storrygende monark i en moderne nation, hvor man prædiker for børns sundhed? Monarken skal være forbillede, hvis der skal være bare den mindste mening med at have et kongehus. Kan man have at de konglige kører stærkere end politiet ellers tillader? Straf dem som alle andre!
Nej vel?
Til alle dem der skulle få lyst til at kalde mig udansk. Gør så lige op med jer selv hvor danske kongehuset er. Henrik, Mary og Alex vidste garateret ikke hvor Danmark lå før de mødte vores kongelige. Margrethe er halvsvensker, Frederik og Joakim er halvfranske og kvartsvenske. Nicolai og Felix er kvartmandariner kvartøstriske kvartfranske og ottendedelssvenskere.
Iøvrigt gør de allesammen hvad de kan for at opholde sig under varmere himmelstrøg ( bortset fra en enkelt velment rejse hver tiende år op til Grinde-dræberne og Kajak-alkoholikerne i de norlige selvstyreområder). Og så sidder de og er så overlegne når folketinget åbner. Det ser virkeligt ud som om at det keder dem a h t. De kunne da i det mindste se ud som om det er en festdag.
tilføjet af

Nej det er dog for groft

At folk som Holger kan finde på at sige sandheden om Det danske Kongehus. ( Hvorfor hedder det i øvrigt ikke PT Dronningehus? )
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.