3tilføjet af

Fri sms

Jeg vil gerne købe ny mobiltlf. og samtidig få fri sms. Jeg har set på telias side og mener deres abonnement er det billigste, men andre siger 3mobil er billigere og de ikke er så dårlige mere som de var i starten.
Hvad er det bedste at vælge? Altså både hvilken type abonnement med fri sms (taletidsprisen er næsten ligegyldig, da jeg ikke bruger den meget til at ringe fra) Og hvilken type mobiltlf?
Jeg er IKKE meget inde i alt det avancerede der findes i dag - i øjeblikket har jeg en gammel Nokia 3310, den kan jeg lige finde ud af...
tilføjet af

Lad vær med...

at vælge 3 mobil...
Jeg har kun meget dårlige erfaringer med dem, og det har min ven også..
Desuden hvis du nu har en Nokia 3310 og ikke ser et behov for at bruge alt det ekstra der følger med et 3 abbonement, så er det spild af penge..
TDC har et abbonement hvor der er fri sms, og jeg mener ikke det koster ret meget, men det lyder som om det er sådan noget du skal hen i..
Du kan også vælge at købe en telefon der ikke er simlåst, og så kan jeg kun varmt anbefale unotel, der har de billigste minutpriser, og fri sms til 89 kr/måned..
Hos dem er der heller aldrig problemer med dækning, som jeg tit oplevede med 3´s net..
Håber det har kunnet hjælpe dig lidt..
Hilsen Vivian
tilføjet af

3-mobil el telmore??

Jeg er fuldt ud tilfreds med 3, de har fede mobiler til billige penge, men bruger du kun mobilen til sms behøver den ikke være en fancy 3 mobil, men bare kunne sms-e. Telmore har tit mobiler du kan købe med håndjern til 99,- om mdr for fri sms og intet abonnement. Det ville jeg nok foreslå dig. Sms-er du kun skal du have fri sms til max 99,- og IKKE betale abonnement yderligere
tilføjet af

Prøv her

CBB mobil kan stærkt anbefales.
De har også et produkt der hedder fri sms.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.