4tilføjet af

kløe dernede! + menustration.

Hej. for noget tid siden kløede det helt vildt dernede, og det blev bare værre jo mere man kløede. Det er blevet meget bedre i dag, og det har ca varet i en uge. Men der er helt rødt dernede? hvorfor det, har jeg så skedesvamp? men det klør dog ikke rigtigt mere..
+ i dag var noget af mit udflåd brunrødt. det var meget lidt. Jeg tvilver på om det er fordi jeg snart får min mens.(har aldrig fået den) fordi jeg har ikke haft nogle smerter eller noget. Men betyder det jeg får min mens. eller er det normalt at ens udflåd er brunt?
håber i svarer mig, tak på forhånd.:)
tilføjet af

Det bedste er at få en tid hos din læge.

Han tager en prøve, og du får af vide i løbet af få dage om du har svamp.
Det kan være starten på din mens, men når du alligevel er ved lægen, så nævn det.
Alle kvinder har udflåd ind i mellem, men det skal helst være klart og uden generenede lugt.

Her kan du sikkert få 20 forskellige bud, men intet konkret. Så til lægen med dig.🙂
tilføjet af

jeg

gider simpelthen ikke til lægen. det ville være alt for pinligt!
jeg harprøvet noget lignene hvor det også kløede, men det gik væk af sig selv..
tilføjet af

måske...

måske skal du ikke bede om hjælp hvis du ikke vil tage imod hjælp😉
tilføjet af

Pinligt??

Det er aldrig pinligt at gå til lægen med et problem. Hvad tror du lægen siger til dig, tror du han griner af dig? Så kan jeg fortælle dig med garanti, at han vil tage dig meget alvorligt og sige til dig, at det var godt du kom. Desuden har han tavshedspligt! Hvis du har svamp, SKAL det behandles!! Og det er meget almindeligt at få, også i din alder. Det har noget med din PH værdi i skeden og gøre, som ændre sig i takt med at dine hormoner drøner rundt i kroppen på dig. Så det er ikke noget der kommer fordi du har leget med dig selv. Jeg har selv haft det en del gange da jeg var i puberteten. Du kan også købe noget i helsebutikker mod skedesvamp, hvis du hellere vil det. Senere kan du komme lidt atamon på lidt vat og duppe det mod skeden, eller noget yoghurt naturel som du smørre dig med, det er et gammel husråd.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.