57tilføjet af

Kirkeasyl

Så kom det frem hvem der stod bag kirkeasyl og det kan vel ikke komme bag på nogen at det var de autonome fra venstrefløjen(Enhedslisten), EB havde plantet en mulvarp hos kirkeasyl og her er hvad der kom frem
Fra Dobbeltspillet om Brorsons Kirke
eg har ikke været helt ærlig. Men det har Kirkeasyl heller ikke… I to måneder har jeg været såkaldt muldvarp i Kirkeasyls pressegruppe for at finde ud af, hvad gruppen laver, og hvem der trækker i trådene, når den danske presse fodres med oplysninger om de afviste irakere og deres forhold i kirken… Persongalleriet i Kirkeasyl omfatter idealistiske 68’ere, unge med håb om en mere retfærdig verden og bedsteforældre, der vil hjælpe de stakkels små børn
Men den omfatter også en pressemand fra Enhedslisten, selverklærede autonome og en dømt terrorstøtte. Det vil Kirkeasyl ikke have frem. Men det kommer det nu…
Intromøde for frivillige… Foran indgangen står en cirkel af unge, der alle ligner nogle fra det hedengangne Ungdomshus. To frivillige fra Kirkeasyl – en dreng og pige i 20′erne – er klædt helt, som den autonome mode dikterer det… Duetten styrer mødet…
[...]
Intromøde i Brorsons Kirke for nye i pressegruppen. Seks er mødt op foruden Jakob, der står for mødet… To af de fremmødte præsenterer sig som journalister. En ældre, mandlig tv-journalist og en kvinde i 30’erne, der fortæller, at hun også er forfatter… Pressegruppen forsøger kun at lade nogle få udvalgte udtale sig til pressen, så det ikke bliver et billede af ’autonome typer’…
Pelle Dragsted, der er pressemedarbejder for Enhedslisten på Christiansborg, er involveret i pressegruppen. Men det vil de ikke have frem, for Kirkeasyl skal ikke knyttes til ham eller hans parti.
Pressegruppen søger aktindsigt i irakernes sager. Pressegruppen ved, at mange af irakernes historier er konstruerede. Det vil de være forberedte på, når pressen på et tidspunkt spørger til enkelte sager. Kun to, nogle gange tre, af irakerne udtaler sig til pressen. Pressegruppen bestemmer hvem…
[...]
Møde for pressegruppen i Studiestræde 19. Lokalerne tilhører Videnscenter for Socialpsykiatri, hvor Mona fra pressegruppen arbejder…. Enhedslistens pressemand, Pelle Dragsted, styrer mødet med hård hånd. Det planlægges, hvilke skridt der skal tages for at få medierne til at tage de historier op, som pressegruppen ønsker.
[...]
Der er en liste over journalister: De gode, man kan stole på, og dem, man skal holde sig fra. Min chef på redaktionen er noteret som en af de dårlige, fordi han har insisteret på at få sagsakter på nogle af de afviste irakere…
[...]
Der er stormøde i pressegruppen på Kapelvej 44… En ung, fuldskægget aktivist spørger til, hvordan gruppen vil håndtere, at han selv og en pige fra gruppen er blevet genkendt som autonome og hængt ud for deres autonome meritter på et website, der kæmper imod Kirkeasyls interesser.
Beskeden til ham er, at det ikke betyder noget. En anden pige vil sikre sig, at hendes navn ikke kommer frem i pressen. Det vil være katastrofalt, mener hun. Hun er nemlig dømt for terrorstøtte i Fighters+Loverssagen.
[...]
… Mange af de unge aktivister i Kirkeasyl har haft en agenda, de ikke har delt med hele gruppen, tror jeg. For nok har jeg været med i pressegruppen, men rigtig aktivist er jeg ikke. Og det ved de hardcore aktivister – de, der vil slås med politiet – godt. For de kender alle sammen hinanden, lader det til.“
Den ikke-autonome chef for pressegruppen er identisk med Jakob Hjuler Tamsmark, pressekoordinator i Arbejdstilsynet. Mona fra pressegruppen er identisk med Mona Marie Rosenberg, faglig konsulent for Videnscenter for Socialpsykiatri. Pelle Dragsted med den militante forhistorie i AFA, arbejder stadig for Enhedslisten på Christiansborg.
Artiklen der henvises til, er formentligt Junikredsens Autonome forsyningsrotter.
Jo mere man kradser i overfladen, jo flere venstreradikale dukker der op. Enhedslistens hovedbestyrelsesmedlem Stine (Maiken) Brix, der tidligere var en del af ledelsen i Socialistisk Ungdomsfront, er citeret i Politiken, som aktivist for Kirkeasyl.Stine Brix sig frem i Kristeligt Dagblad (uden at hendes baggrund hos Enhedslisten omtales):
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/334603:Kirke—tro–Stine-Brix–Ja
Rosa Lund , tidligere i landsledelsen for Socialistisk Ungdomsfront betegnes som frivillig i Kirkeasyl, torsdag aften på TV2 Lorry, og sådan kan man blive ved
Pelle Dragsted var før medlem af AFA og i dag udenrigspolitisk sekretær for Enhedslisten:
Medlemmer af Antifascistisk Aktion har gennem årene tævet, mishandlet, skudt og knivstukket Enhedslistens politiske modstandere. Medlemmer af Antifascistisk Aktion er tillige dømt for flere brandattentater, begået i august 2000 under navnet 'Homo Aktion'.
Medlemmer af Antifascistisk Aktion er dømt for vold, væbnet røveri, fremstilling og salg af amfetamin samt omfattende hashhandel. Mindst ét medlem af Antifascistisk Aktion er dømt i sagen om narko-ringen De Brune Bude
Det er nogle dejlige menesker der står bag kirkeasyl
Det næste vi skal være vidne til er selvfølgelig at irakkerne fra Brorsonkirken, nu har lidt enormt psykisk overlast og alle skal have førtidspension i Danmark og en erstatning på ikke under 1.5 mio, per person
tilføjet af

Havde du tænkt dig at glemme JOHAN REIMANN?

Tamil-sagen gav Reimann skrammer
Københavns kommende politidirektør Johan Reimann er både belastet og styrket af sin rolle i Tamil-sagen.
Af Marie Hjortdal Print artikel Send artikel
Københavns kommende politidirektør, Johan Reimann. - Foto: politi.dk
Læs også
Ny politidirektør: Vi skal rykke hurtigt ud (19. maj.) Københavns Politi får ny chef (19. maj.) Masser af personlighed.
Stor integritet og lynende intelligent.
Det er nogle af de karaktertræk, folk der har arbejdet tæt sammen med Københavns nyudnævnte politidirektør, Johan Reimann, klistrer på ham.
Folk omkring Johan Reimann har stor tiltro til hans evner som topchef.
Den 56-årige jurist, der er rundet af advokatfirmaer, Justitsministeriet og senest Nordsjællands Politi, bærer på et ry som en mand, der både er venlig, fleksibel og lynende intelligent.
Tamil-sagen gav skrammer
Johan Reimann, der i dag er politidirektør for Nordsjællands Politi, har en straffeattest, der formentlig er uplettet. Men den nyudnævnte politidirektør for København har et ry, der ikke er helt uden skrammer.
Under Tamilsagen var Johan Reimann kontorchef i Justitsministeriets 2. kontor. Her rådgav han både justitsminister Erik Ninn-Hansen (K) og hans protege, formanden for Folketingets retsudvalg Grethe Fenger Møller.
Reiman slap relativt skånsomt gennem sagen, der betød afslutningen på både politikeres og embedsmænds karriere. Ikke mindst fordi Johan Reimann advarede Ninn-Hansen, da han nægtede at ophæve stoppet for familiesammenføring af tamiler.
»Du får en næse så stor, at du kan lugte dig selv i nakken«, skulle Reimann profetisk have sagt.
Kritik kostede top-job
Til gengæld blev han kritiseret for sin rolle i den såkaldte 'telefax-skandale'. Her lykkedes det ham at koble ombudsmanden af Tamil-sagen ved at få Grethe Fenger Møller til at indkalde ministeren til møde i retsudvalget. I Tamilrapporten, der kortlagde ansvaret for skandalen, blev det konkluderet, at Reiman kunne kritiseres for den manøvre, men sagen udviklede sig aldrig til en regulær tjenestemandssag.
Indtil Tamilsagen havde Reimann været et oplagt valg som departementchef i Justitsministeriet. Men med den belastning, sagen tilførte ham, blev jobbet ikke hans.
I stedet blev Reimann kommitteret og senere afdelingschef i ministeriet, inden han i 2004 rejste til Holland for at blive statsadvokat ved Eurojust.
Reimann er svær at ryste
Fra juli bliver han øverste leder af Københavns Politi. Hermed kommer juristen Johan Reimann alligevel til at sætte sig på en af de absolutte topposter i dansk politi og retsvæsen.
Måske faktisk takket være Tamil-sagen, der har præget ham på mange faconer.
Sagen har givet ham en høj integritet, lyder omgivelsernes opfattelse af Reimann. Han er altid åben på en saglig måde, når man snakker med ham. Og frem for alt er han svær at ryste. Og med et København, der måske mere end nogensinde før har brug for en solid politiindsats, er det nok ikke den værste egenskab at have med sig.

!
Medlemmer af Antifascistisk Aktion har gennem årene tævet, mishandlet, skudt og knivstukket Enhedslistens politiske modstandere. Medlemmer af Antifascistisk Aktion er tillige dømt for flere brandattentater, begået i august 2000 under navnet 'Homo Aktion'.
"Medlemmer af Antifascistisk Aktion er dømt for vold, væbnet røveri, fremstilling og salg af amfetamin samt omfattende hashhandel. Mindst ét medlem af Antifascistisk Aktion er dømt i sagen om narko-ringen De Brune Bude"
JO - MEN ER LIGE NETOP DE INVOLVEREDE I KIRKEASYL SKYLDIGE I NOGET AF DETTE?

"
tilføjet af

Du glemte også HASSAN MOHAMMAD GARDI

Jeg har nemlig også læst om EBs undercover agent😉
Agent EB er - ligesom ministeriet - fuldt vidende om, at Hassan Mohammad Gardi er stokdement, hjælpeløs og kræver døgnpleje, og at hans kone passer ham døgnet rundt. OG at han er nægtet humanitær opholdstilladelse og udvist med sin kone til det land, hvor hans forretning blev ramt af en bombe, hvor de ikke kan beskytte sig selv og intet har at leve af.
Hvorfor glemte du at nævne det, nu hvor du støtter dig så tungt til EBs undercover agent?
tilføjet af

De har

alle samme de synspunkter som Antifascistisk Aktion og siden du råber(skriver med stort), må det være noget om det og gud ved hvilken navn du går under i kirkeasyl siden du springer let og elegant væk fra de andre afsløringer.Men godt at der bliv sat spot på samarbejdet melle EL og AFA(Antifascistisk Aktion)
tilføjet af

Pjat med dig;)

Jeg skriver m stort, fordi denne her tråd nok bliver lang, og jeg vil godt have mine indlæg læst.
JEg er ikke medlem af Kirkeasyl, og jeg lover dig, at jeg ikke støtter voldelige organisationer. I et tilfælde som aktionen i BrorsonKirken er det tilmed idiotisk at blokere bussen, da der ikke er noget at vinde i sagen udover problemer for en selv.
Jeg ved næsten ikke noget om de organisationer, du nævner, må jeg tilstå. Men fx er ANtifascistisk Aktion nok ikke en org, hvor man melder sig ind og betaler kontingent. Betyder det så, at alle, der engang har været til et møde med ANtifascistisk AKtion, er medlemmer?
Tænk hvis du overfører den tankegang til partierne: Et tidl venstremedlem er dømt for bestikkelse. Adskillige tidl medlemmer af df ( de er blevet bedre til at verfe dem ud) har haft problemer med racismeparagraffen og nogle med voldsparagraffen. Et medlem af K blev dømt i Tamilsagen
Man er ikke kriminel, fordi man kender en, der kender en, der har set en kriminel, eller engang har sympatiseret med antifascistisk aktion eller engang har været til møde med en kriminel.

Mange mennesker støtter irakerne med penge, demonstrationer, praktisk hjælp, koncerter, facebookgruppe etc etc.
Herunder: Amnesty m fl organisationer, El, dele af SF, dele af S,R.
Er alle disse mennesker ekstremister? Så må du hellere kigge dig over skulderen. UUUHH Danmark er et farligt land!
NB de eneste, der er meldt tilskadekomne ved Brorson Kirkeaktionen er stadig aktivisterne😉
tilføjet af

15000 hyklere

tænk at 15000 mennesker ikke kan finde hus og hjerterum til de stakkels fupflygtninge-
de 15000 vil skide irakerne et stykke-de misbruger dem i deres kamp for magt
de er ca 100 mennesker til at hjælpe hver iraker,og alligevel er der ingen der vil lade dem flytte ind hos sig,hvis 100 mennesker hver gav en- 1% -af deres indkomst kunne de forsørge en iraker tilsammen.men nej de er ikke endgang 1% hummanister men 100%aktivister
tilføjet af

Der er vist noget, du har misforstået

Kirkeasyl samler penge ind til irakerne. Kirkeasyl arrangerer også koncerter mv for at samle penge ind. Efter at have kaldt Kirkeasyl for kriminelle anklager man nu folk for IKKE at være kriminelle ved ikke at have folk boende hos sig ulovligt?
Se, det forstår jeg ikke helt😉 Loven er nu engang sådan at uanset, hvor mange penge der bliver samlet sammen - hvor mange det er, ved jeg ikke - skaffer det ikke nogen en opholdstilladelse her.
tilføjet af

Enhedslisten er ikke autonome

Stop din hetz mod politisk ordentlige mennesker, der ønsker, at løsrive Danmark fra VKOs nynazisme.
tilføjet af

En enkelt linje........

.....hvis ordlyd klart udleverer dig som subjektiv, frelst, arrogant og ikke spor ordentlig.
tilføjet af

Nå, ikke

Er det ikke ulovligt misbruge sin indflydelse i sit job
Jakob Hjuler Tamsmark forsøgte angiveligt også at misbruge Arbejdstilsynet til at stoppe nedrivningen af Ungdomshuset:
http://politiken.dk/indland/article257621.ece
Og ikke at forglemme at Internationalt Forum er en paraply-organisation til Antifascistisk Aktion, Internationalt Forum drives drives af bl.a. Torkil Lauesen, der i 1988 sammen med den internationale terrorist Marc Rudin deltog i mordet på den 22-årige politibetjent Jesper Egtved Hansen (Blekingegade) .
Marc Rudin arbejder i dag under dæknavnet "Jihad Mansour" med propaganda for den arabiske terrorgruppe PFLP, som Torkil Lauesens såkaldte Blekingegadebande røvede penge for
Og lige en link mere om hvad for nogle menesker der var ved Brorson kirke
http://junikredsen.wordpress.com/2009/06/03/autonome-forsyningsrotter/
tilføjet af

Interessant

Jeg har et par børn, der skal have mad, så jeg har ikke lige nu tid til en kritisk læsning af dine kilder.
Men vi forudsætter, at du har ret. Fortæller det dig så noget om de øvrige mange tusinde sympatisører... ???🙂
tilføjet af

Hihi,

Ja, det er jeg faktisk ikke helt uenig i😉
tilføjet af

Ja,det

fortæller mig at de mange tusinde sympatisører er blevet taget godt og grundig i røven af de autonome og enhedslistens propaganda
tilføjet af

Det var jo så

ikke en særlig objektiv vurdering. Jeg kunne også sige, at DF har taget danskerne i røven i mange år. Jo større DF bliver, jo større danskerhad, jo større danskerhad, jo større DF i en ond cirkel. Hvad ville DFs stemmekvæg leve af uden udlændingeproblemerne?
Men det ku jeg da aldrig finde på😃
tilføjet af

loven siger de skal rejse hjem

og du bekræfter da til fulde at du er ligeglad med irakerne -omgås du slet kke nogen irakere privat????.
"Efter at have kaldt Kirkeasyl for kriminelle anklager man nu folk for IKKE at være kriminelle ved ikke at have folk boende hos sig ulovligt? "
??? jeg er ikke "man" og har ikke udtalt sådan.
de er her ulovligt ligesom 1000-vis af andre, du må godt indvitere dem på middag.
lære deres børn at kende passe dem indvitere dem i tivoli
give dem penge etc.
Kirkeasyl er da en flok flade facister og racister fra enhedslisten og lignende lort.se det har jeg nu udtalt !!!
inviter din irakiske veninde hjem til middag.hov nårh nej socialister skal have penge for at være sammen med andre kulturer-
se dig selv din klamme racist -man kan ikke være
hummanist på andres vegne.
jeg kender jer godt så stop dit pladder
tilføjet af

Loven siger også

at de ikke kan sendes nogen steder hen, når man ikke ved, hvem de er. Loven siger også, at Tamilsagen, som reimann var liige på kanten af,ikke skulle være sket.
Nu bor jeg ret langt fra Kbh. Jeg foreslår, at du inviterer dem, hvis du er i nærheden. Og jeg har ikke fået penge for at skrive her på sol 😉 Heller ikke for andre ting, jeg har gjort for fremmede i tidens løb, det var nu også ganske sjovt, så det gør ikke noget🙂
tilføjet af

Nå ikke

Enhedslisten er ellers gode til at belønner voldsautonomer
Enhedslisten har atter valgt at belønne en kendt voldsautonom med poster i partiet. Det drejer sig om den 22-årige bistandsklient Chris Bay, der den 18. april 2009 fik tildelt en bestyrelsespost af Enhedslistens lokalafdeling i Århus.
Gennem Socialistisk Ungdomsfront fik Chris Bay kontakt til BZ-miljøet i Århus og han praler i dag af, at han “kender hvert et tidligere besat hus i Århus”. Chris Bay, der har beskrevet sig som ”bakunistisk anarkist”, har på Facebook valgt at tilslutte sig gruppen ANTIFA, der drives af Antifascistisk Aktions tjekkiske afdeling, men med direkte link til tæskeholdet i København. Chris Bays beundring for disse voldsgrupper skal ses i lyset af, at Antifascistisk Aktion på Facebook frejdigt indrømmer, at man ”advocates the use of violence against fascists”.
Og til dem der ikke ved hvad ANTIFA er:En lille video
http://www.youtube.com/watch?v=k_ZNE6E3jJU
tilføjet af

Hvem af dem er du?

Hvad har du gjort dig skyldig i, siden du ikke står frem med dit navn?
"Medlemmer af Antifascistisk Aktion har gennem årene tævet, mishandlet, skudt og knivstukket Enhedslistens politiske modstandere. Medlemmer af Antifascistisk Aktion er tillige dømt for flere brandattentater, begået i august 2000 under navnet 'Homo Aktion'.
"Medlemmer af Antifascistisk Aktion er dømt for vold, væbnet røveri, fremstilling og salg af amfetamin samt omfattende hashhandel. Mindst ét medlem af Antifascistisk Aktion er dømt i sagen om narko-ringen De Brune Bude"
JO - MEN ER LIGE NETOP DE INVOLVEREDE I KIRKEASYL SKYLDIGE I NOGET AF DETTE? "
Ja det er jo så spørgsmålet. De vil jo ikke have deres navne frem.
Hvorfor drejer du emnet hen på tamilsagen? Og hvorfor fokuserer du ikke på det faktum, at kirkeasyl består af utilpassede elementer der selv snylter på samfundet, og aldrig hel hele deres lille elendige liv har bidraget med noget som helst andet end vold og ødelæggelse?
tilføjet af

Men alle deres temmer kommer fra autonome

Såå deeet....
tilføjet af

Irak har vel et pensionssystem

Eller syntes du at vi skal redde hele verdens syge, der lever i lande uden pensionssystem?
tilføjet af

det gør jeg allerede

jeg inviterer dem fast en gang om ugen -filmaften! ikke de afviste!! men dem fra nabo opgangen og passer deres børn -og omvendt

irakere rejser hjem på ferie -problemet er at børnene ikke gider arabisk kultur-
der sker ikke en skid om aftenen i de byer heller ikke om dagen.
15000 hyklere der udstiller deres godhed -
jeg vil gerne undskylde jeg kaldte dig klam racist -jeg generaliserede undskyld
"Nu bor jeg ret langt fra Kbh"
som så mange andre hummanister er du så langt fra problemerne at du falder for propagandaen.
efter 20 år har jeg ikke mødt en hummanist der ikke skulle have penge for at være sammen med muslimer.
socialister er nogle bondske pølsedanskere jeg forstår til fulde muslimerne foragter os
tilføjet af

De har jo ingen indkomst

De lever alle sammen selv på overførselsindkomst.
tilføjet af

Undskyld mig

Jeg har ikke påstået, at der ikke er integrationsproblemer.
På den anden side har jeg da også gjort ting for udlændinge, som jeg ikke har fået penge for. Det er underlige påstande, du kommer med. Og Kirkeasyl har samlet en del penge sammen, så de havde noget at leve af i kirken. Hvor mange aner jeg ikke, da jeg ikke er del af kirkeasyl. Men der er næppe nogen, der har tjent penge på det her cirkus🙂
Jeg har sat mig en del ind i denne sag, og det er helt i orden, at du er uenig.
tilføjet af

Alle de mange tusinde??

Herunder Carsten Jensen, Jakob Holdt, generalsekretæren for Amnesty og Johanne Scmidt-nielsen fra EL, hende fra A,som jeg ikke husker navnet på, Kamal Q fra SF!!
Hold da op, der var ellers nogen, der påstod, at det var løgn, at irakiske førtidspensionistpolitikere ikke fik løn for udført arbejde. Og så lønner dk ikke engang sine egne politikere😮
tilføjet af

Min samvittighed er ren

ligeledes straffeattesten😉 I øvrigt er jeg ikke del af kirkeasyl, men en af mange tusinde sympatisører.
tilføjet af

Vi er væsenligt flere ikke-sympatisører.

Har du tænkt over det?
Alle os der ikke er medlem af facebookgruppen, vi mener jo åbenlyst noget andet. Måske skulle man lave en facebookgruppe "Irakerne ud af Danmark". Hvor lang tid, tror du, vil der gå før denne gruppe er dobbelt så stor som støttegruppen?
Nå, det gider jeg ikke. Facebookegrupper har ingen særlig værdi, og er spild af tid.
tilføjet af

hele tiden stråmand

du skal udøve din humanisme personligt er der slet ingen du kan hjælpe lokalt ?? -det er din opgave at integrere ikke statens
"På den anden side har jeg da også gjort ting for udlændinge, som jeg ikke har fået penge for. Det er underlige påstande, du kommer med. Og Kirkeasyl har samlet en del penge sammen, så de havde noget at leve af i kirken. Hvor mange aner jeg ikke, da jeg ikke er del af kirkeasyl. Men der er næppe nogen, der har tjent penge på det her cirkus🙂"
jeg antager du kommer fra nordsjælland- hvad har du gjort ?? der bor sgu da ingen indvandrere
"Men der er næppe nogen, der har tjent penge på det her cirkus🙂" ???????
hvem skal betale for det show- tror du ikke din indsats var bedre tjent med en stak giro indbetalingskort til røde kors eller andet.
du skal ikke udstille din godhed -du skal udøve den !
jeg fastholder at de største racister i DK er socialister og hummanister
jeg er opvokset på venstrefløjen og der er så hvidt så hvidt så rent så hvidt
jeg vil gerne høre om hvad det er du gør for vores nye medborgere
tilføjet af

Nej

men
irakisk regering afviser tvangshjemsendelser
2familien har været her i mange år
manden er alvorligt syg og afhængig af sin kone, sikkerhedssitatuation er usikker, især da familien ikke har et mandligt overhoved.
Det er meget svært for kvinder at få job i Irak.
Alt i alt, såvidt jeg kan se en ret håbløs situation.
tilføjet af

hej trunte

jeg går ud fra du har for travlt med skjult integrations arbejde, til at svare .
tak for din uegennyttige indsats.
lad os integrere dem vi har og fordele dem i nordsjælland hvor de fleste overklasse humanister bor.
tilføjet af

Og loven siger

At de ikke kan få asyl her, hvis de ikke oplyser om hvem de er, så man kan undersøge om de er berettigede.
Og når man ved de er fra Irak - så er det bare en enkeltbillet hjem!
Måske skulle du flytte til København. Lade din børn vokse op i kugleregnen på Nørrebro. Det kan være det kan ændre dit syn på de problemer som alle disse flygtninge bringer med sig.
tilføjet af

Og hvordan ville de have levet hvis de var blevet?

Hvis nu, de ikke havde haft muligheden for at flygte til Danmark - hvordan ville de så have overlevet i Irak?
Du siger de havde en butik de levede af. Selvom de så stadig havde denne butik, så ville de jo ikke kunne arbejde i den, når manden er så syg som du påstår, og konen skal passe ham døgnet rundt.
Hvordan ville de have overlevet i Irak?
Du bliver nødt til at indse, at vi ikke kan tage folk ind, bare fordi de kommer fra lande uden sociale netværk, og uden pensionssystemer. Vi vil bliver overrendt. Kan du fatte det?
tilføjet af

Jeg melder mig ud af folkekirken

Jeg vil simpelthen ikke deltage i det cirkus.
Muslimer er i bedste fald skideligeglade med kristendommen, og værste fald foragter de alt kristent.
Men de er snu nok til at udnytte de tåbelige kristne, der tror på næstkærlighed og lukker hvem som helst ind.
Hvis jeg vil ind i en moskee, skal jeg have tørklæde på, ellers kommer jeg ikke ind.
Var der nogen der forlangte at muslimerne skulle fjerne deres tørklæder og iklæde sig et kristent kors? NEJ! For så tåbeligt dumme er kristne. De tror på det bedste i folk, og bliver narret så det driver.
Hold k... hvor må I føle jer dumme, når virkeligheden engang går op for jer.
tilføjet af

Det er en AND!

at tro, at disse ganske få mennesker, der faktisk ønsker at blive her i landet, betyder så meget. Det er en principsag for vk O.
Mange af irakerne har taget uddannelser her i landet, men ikke haft arbejdstilladelse. Nogle kunne have forsørget sig selv, de har været her under den økonomiske optur.
I mellemtiden er 10 gange så mange irakere forsvundet - enten gået under jorden eller udrejst. Det interesserer ikke medierne, så det interesserer heller ikke myndighederne alt for meget.
V-manden Peter Christensen har givet udtryk for, at det var fint, hvis de var udrejst eller taget hjem. Skulle de være taget hjem på eget initiativ, når de kunne få billetten betalt? Efter mange år på meget lav økonomisk standard? Efter at have sagt nej til en udrejsesum fra DK?
De er da ikke rejst hjem.
De prøver lykken et andet sted, eller lever under jorden.
Med Aktion Brorson fik myndighederne sagt: SE hvor vi har styr på det! De har ikke styr på det. Når Irakdelegationen kommer, ender det med, at de ikke finder ud af ret meget.
Der er ingen hjemsendelsesaftale med Irak,og Irak er ikke ret interesseret i at få tvangshjemsendte, som ikke har lyst til at være i landet, og som man ikke 100 procent kan afgøre identiteten for.
Det ender med, at en del af dem får lov at blive. Ikke nødvendigvis dem, der har mest behov for det. Måske tværtimod!
Ak.. Men så kan vk O jo fortsætte med at råbe op om en fast og fair udlændingepolitik.
Der er hverken hjerne eller hjerte i regeringens irakpolitik.
Hav en god dag🙂
tilføjet af

Utroligt

Skulle det være en straf for os der er medlem. Stod det til mig fik du besked på at melde dig ud.
tilføjet af

Få dit indlæg flyttet under vittigheder

Det hører ikke til i en seriøs tråd.
tilføjet af

Nå, hende

Johanne Schmidt-Nielsen fra EL, hende den autonome aktivist i ‘Velfærdsmissionen’, som deltog for godt nogle år siden i flere aktioner. Herunder en kortvarig besættelse af SU Styrelsen, og en aktion mod Thor Pedersens Finansministerium, der fik trappen overdænget af 200 kilo pasta og 40 kilo ketchup
tilføjet af

Nej bestemt ikke

Blot en besked om, at ikke alle medlemmer af folkekirken er tilhængere af asyl til højre og venstre.
Og jo færre medlemmer der er af folkekirke - jo hurtigere kan vi få udryddet hele det væsen.
Lad samtlige religioner overleve på frivillige bidrag. Væk med al statsstøtte, og væk med alle skatter på området. Hvor mange kirker tror du så der er tilbage i Danmark? Og hvor mange moskeer? Ja de får jo også statsstøtte.
tilføjet af

Ketchup og pasta

hvor frygteligt😮
Så kan jeg godt se, at tamilernes skæbne er den rene idyl i forhold til at gå nedad sådan en trappe😉
tilføjet af

AFA 's drenge

gang i gaden er det bedste de ved ! ny aktion på vej med waffen sf und einheits spitzen
som kugle støbere
tilføjet af

Det er

ikke set der er spørgsmålet, det er at hun er en skide autonom, glatnakke
tilføjet af

Så du syntes hærværk er en OK løsning?

Der kan man bare se. Pas på nemesis ikke kommer og bider dig i røven en dag.
tilføjet af

Kammertonen? Kan du klare den?

Så tales vi ved til den tid
tilføjet af

Så du synes

at det er ok at selvforvalte lovene,som det skete i Tamilsagen, med katastrofale følger for mennesker med et retskrav? Pas på, at det ikke går ud over dig en dag😉
Næ, sagen er, at tråden bare er et forsøg på at afspore debatten. Det er ikke ret relevant, at J.Schmidt Nielsen engang har smurt ketchup på en trappe. Debatten om flygtningepolitk er relevant. Lad os holde os til den, det er fint med mig😉
tilføjet af

Meget gerne til KBH

Hvor jeg i øvrigt har boet i ti år - og jeg længes hjem! Det kan desværre ikke lade sig gøre nu pga min kærestes job.
Du giver flygtninge skylden for problemerne på Nørrebro. Hvad med rockerne? Hvor meget tror du, at de åbne grænser er skyld i? Hvad med andengenerationsindvandrere?
Måske lidt mere nuanceret??
tilføjet af

Og det

er netop det du ikke svare på, tråden handler ikke om Tamilsagen, men om Enhedslisten forklædt som Kirkeasyl-gruppen, der med fast og professionel, sovjetisk jernnæve styrede parolerne, pressen og hele det sædvanlige sammenrend af folk, som vil redde verden
Den iscenesættelse, alt det hykleri og de skjulte dagsordner har kun bestyrket irakerne i den vildfarelse, at kirken er hævet over loven. Det var jo en ulykkelig og uholdbar situation for de stakkels mennesker at de blev brugt som propaganda for de autonome og Enhedslisten
tilføjet af

Hvad er det, jeg ikke har svaret på ift irakerdebatten?

Du afsporer debatten. Jeg kender ikke ret meget til venstreekstremister, men kirkeasyls baggrund er nok ikke mere relevant end Reimanns baggrund!
De eneste, der er kommet til skade i denne sag, er aktivister og en asylansøger.
Og nej.. ketchup på en trappe er ikke mere relevant ift irakerdebatten end Tamilsagen😉
tilføjet af

IRAKERDEBATTEN i min udlægning

Til dem, der stadig er interesserede i den debat:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=1764167
tilføjet af

Det er noget pjat..

Som sagt ved jeg ikke noget om venstreekstremisme, så det kan jeg ikke forolde mig til. Modstanden mod vkos flygtningepolitik og Irakpolitik rækker langt ud over EL, og det ved du udmærket godt. Du forsøger at afspore debatten og taler samtidig om skjulte dagsordener!
tilføjet af

trunte udnytter irakerne

hun er så skide ligeglad det sgu ulækkert som som facisterne fra kirkeasyl,udnytter mennesker i en svær situation-hun evner simpelthen ikke at udvise empati eller omgåes folk fra andre kulturer -der er mange søde enhedslistefolk,til derude og de skammer sig nok også over deres indre svinehund. men kunne de bare være hummanister og antiracsiter
individuelt så var der en chanche for at DK kunne blive smukt.
Men nej det drejer sig ikke om de flygtninge, de er bare et redskab.
for at få en sag der kan skabe gang i gaden-hvor er jeg træt af disse overklasse racister
tilføjet af

Hedder

du Trunteh???
"""""""Du afsporer debatten""""""""""""
Du begynder sgu snart at lyder som professionel, så du må heller ligge hashpiben og svamperne på hylden inden du begynder at udvikle en psykose
Jeg startede debaten om kirkeasyl`s baggrund, så hvordan kan jeg så afspore debaten
tilføjet af

Tilskadekommet aktivist

Du mener vel Christina Søndergaard.Det var hun sgu da selv ude om.Hun er trådt frem i flere medier og har fortalt, hvordan hun med fuldt overlæg ulovligt forsøgte at forhindre politiet i at gennemføre deres arbejde og nægtede at efterkomme politiets ordrer om at fjerne sig fra kørebanen og det er jo ikke første gang at hun hindre politiet`s arbejde, hun var også med i KBH-lufthavnen i April
tilføjet af

juhu

er du i virkeligheden interreseret i nogle af irakerne eller er de et værktøj for dig ?
tilføjet af

Hvor gammel er tamilsagen?

Og syntes du selv den har relevans for irakersagen?
Det er temmelig relevant hvilke personer der aktiverer for eller imod sagen. Myndighederne er under lup i denne sag - med det skal irakstøtterne altså også være. Og de støtter der gerne griber til hærværk for at blive hørt, kan jeg simpelthen ikke tage seriøst.
tilføjet af

Og hvor gammel er ketchup-sagen?

Men du har helt ret: Hærværk er ikke i orden. Jeg har dog heller ikke hørt om hærværk. Jeg har hørt om, at politiet ryddede kirken, og under uroen skete der skader. Præsten siger, at det var politiets skyld. Hvis skyld det var, ved man jo kun, hvis man selv var der. Det er dog heller ikke så vigtigt at finde ud af det som at diskutere hele sagen.
tilføjet af

Bare rolig

Til din beroligelse:
Jeg tilhører ikke overklassen
Jeg er ikke racist og har også i tidens løb kendt mange udlændinge - Ja, jeg har endda været meget forelsket i en iraner engang😃
Jeg kan ikke lide gang i gaden, hvis det betyder hærværk og slagsmål.
Har du så bedre nu..?
Har du det så bedre nu?
tilføjet af

Ca. 1/5 så gammel som tamilssagen

Du er helt fantastisk til at tale udenom. Har du læst cand.polit?
Alle disse løgne som de røde fremsætter under sager som disse gør jo bare, at politiet fremover vil dokumentere alt hvad de gør med et kamera.
Det er jo rigtig smart at få politiet til at afsætte ressourcer til at bære rundt på et kamera, især næste gang de autonome hærger byen.
tilføjet af

Ikke candpolit

Men jeg betragter spørgsmålet som en stor kompliment😃
Og igen: Jeg går altså IKKE ind for vold og hærværk. Jeg ville heller IKKE have fremhævet Tamilsagen - som er ældre end ketchupsagen, men ved gud også meget alvorligere - hvis ikke jeg havde frygtet, at irakerdebatten skulle køre af sporet pga nogle personer med en måske venstreekstremistisk fortid. Jeg skriver måske, fordi jeg ikke ved en fis om venstreekstremisme.
🙂
tilføjet af

Jeg går ikke ind for hash og svampe

Det er ok, at du vil debattere kirkeasyls baggrund. Men glem ikke, at der er mange mange andre, der også er kede af dansk behandling af irakerne. Hvis du er i tvivl, læs Politiken. Jeg gætter på, at avisen er enig med de fleste af sine læsere🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.