3tilføjet af

de sidste kilo

der er nok flere af dem jeg kender der ville være uenig med mig, man jeg vil gerne tabe mig lidt især på maven, synes at der er lige en ekstra lag hud :-)
jeg er en type der svømmer 3 gange om ugen og til hverdag tager jeg mavebøjninger og lyfter hjern mindst 3 gange om dagen, man alligevel så sidder det der og jeg synes at det er rimeligt svært at komme af med :-)
jeg vil høre om der er nogen der har nogen gode forslag
// Peter

tilføjet af

spis sundt

hej peter...
det lyder da som om du er meget aktiv, og det er jo osse bare godt... men måske skal du prøve at spise sundere, nu ved jeg jo ikke noget om dine spisevaner, men at stoppe med det daglige chokolade og den sædvanlige tur på M.D er da hvertfald altid en god idé´. derudover er det bedst at spise en masse frugt og grønt(undgå for meget hvidt brød, og for meget kød) og drik en masse vand... håber du kan bruge mine svar til noget!!!
tilføjet af

hjælp til de sidste kilo

Hej Peter prøv at gå ind på hjemmesiden www.fedt.info - brug kode 1100. Der er helt sikkert hjælp at hente og jeg ved af erfaring, at det er seriøst og virker.
Held og lykke...
Aisha
tilføjet af

undgå fedt sidst på dagen

hej peter..
svømmer også selv(konkurence) men er ikke klar over på hvilket niveau du træner...
din kost og især forbrænding har stor betydning for form og figur!
mit råd er LØB og spis okay sundt! man forbrænder meget mere ved at løbe og på kortere tid..
RÅD:
en vigtig ting som mange tar fejl af:
du kan selvfølgelig tillade dig at spise "usundt" en gang i mellem, men hvis du gør det er det en fordel ikke at gøre det sidst på dagen da du næsten ikke forbrænder en skid mens du sover(hvilket medfører at fedtet sætter sig) så længe du når at forbrænde det i løbet af dagen er det ikke noget problem!!!
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.