3tilføjet af

kan ikke glemme ham

hjælp mig, jeg kan ikke glemme min x, ahan var min første og vi har været sammen lidt over to år. og nu er min aller bedste veninde sammen med, eller retter sagt min ex veninde. hver gang de to slår op kommer han tilbage til mig men efter to dage gå han tilbage til hende. og jeg er endnu dummer pga jeg tag ham tilbage hver gang selvom jeg ved at han gå tilbage til hende men kan ikk holde op. en del af mit hjerte føler stadig noget for ham. jeg har en dejlig kæreste nu men tør ikke at fortælle ham sandheden ved nemlig at det vil såre ham. hjælp jeg aner ikke hvad jeg skal gøre..
tilføjet af

Ensomhed

Du får et svar, fordi jeg kan se, at ingen endnu har taget dig alvorlig - hvad er det, du ikke kan glemme ved ham?
tilføjet af

alt

det er faktisk alt, den måde han kyssede mig på, holdte om mig på, sagde kærlige ting til mig. od hans kærlighed til mig, men så er der er også en dårlig ting ved ham, han er den type der gerne vil bestemme og han kan blive sur over ingenting.
tilføjet af

jooo.

Hej... JEg har prøve det samme. man kommer sammen og så går det ikke mere. Og man tænker hvad har jeg gjord!! det er ikke dig derhar gjord noget. Og det hjælper måske ikke så meget og blive ved med og komme sammen hvis det ikke går så må man stoppe. Der gik lang tid før jeg kom over min x. Og jeg tænkede bare det over lever du ikke men det gør man...... Håber jeg kunne hjælpe...
Mvh Mig.....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.