22tilføjet af

Kan ikke få noget igen af ham!!

Jeg havde kigget efter denne fyr (X) hele mit liv. Min brødre rendte sammen med ham da jeg var lille. Han er 10 år ældre end mig (28). For ca. 1 1/2 år siden rendte jeg ind i ham og han lagde op til mig. Dagen efter var jeg bange for at jeg havde sagt noget forkert, for han gik bare fra festen, så jeg gik op til ham.. Derefter udviklede der sig et venskab og vi var i seng sammen efter et stk tid. Han er den der rockertype der ser godt ud, er håndværker, drikker og ryger hash. Dog ikke overdrevet. Jeg spurgte ham efter et stk tid om vi skulle prøve at være fast sammen, men det ville han ikke for han så en anden. Var helt knust. Han sagde han ville tænke over det i 5 mdr. Hmm. Jeg ventede og var sammen med ham i mellemtiden. Da der var gået over 5 mdr konfrenterede jeg ham med det og han sagde at han ikke havde besluttet sig. Efter endnu et stk tid fandt jeg ud af at han så en anden efter det med hans forrige var slut. Var knust igen. Her de sidste par mdr har han villet noget fast, men var ikke sikker for det virkede forkert på en måde. I sidste uge blev vi enige om at vi skulle være sammen fast (Hemmeligt som hele tiden). Spurgte ham om ikke vi ku gøre det officielt, men det vil han ikke fordi alle ved hvem vi er og han er bange for folks reaktioner siger han. Bliver ved med at "presse" ham for jeg vil se hvad han føler for mig. Ved han holder af mig, men han siger så mange ting der ikke passer. Og tror stadig han ser begge de forrige. Han ved det ikke, men jeg elsker ham. Jeg er den type der finder en fejl, selv den mindste detalje, ved en fyr og kasere ham. Men X er "perfekt" i mine øjne. Jeg vil have ham til at indse at det skal være os, for tror et sted at han godt ved det. Han er utrolig indelukker og når han er fuld siger han tit LOVE YOU. Tror mest det er fordi han vil have noget. I kender mænd når de er fulde hehe. Men jeg ved ikke hvor jeg har ham. Han fortæller aldrig noget, og ingen ved noget om os. Det er for hemmeligt. Ville virkelig gerne have at vi kunne gå på offentlig gade hånd i hånd og måske give hinanden et kys uden at tænke over om der er andre der ser det. Jeg vil så gerne sige hvad jeg føler, men er bange for at han bare tænker "Nå" og skrider. Jeg vil sætte stor pris på hvis I vil hjælpe mig, for er helt nede psykisk pga det!
tilføjet af

Lidt trist historie

Hej med dig, syns det er en lidt trist historie du her fortæller. Men helt ærligt så har jeg ikke meget tro på at du vil følge andres "gode råd", specielt ikke hvis vi sir' at vi syntes du skulle se at komme videre...uden ham. For så tror jeg, at du ville ha' gjort det for LANGT tid siden. Det er jo langfra fair den måde du lader ham behandle dig på....og dybt inde tror jeg du ved det.
Men det må da være rart for fyr, at ha' en sådan "reserve B-ven", når der er pause i hans andre forhold. Syntes du ikke at en fyr på 28-29 år skulle være moden nok til at "stå frem" og officielt bekende at du er den han elsker.??? Eller er han bare et pjok.?
Sikkert bare "smart".....
Kom dog videre og find en som vil være dig bekendt...fortjener du ikke det, syns du.?
Held & lykke...hvad end du gør. :O)
tilføjet af

jeg gider ikke at læse det

ggaaaaaaaaaaap!!
tilføjet af

Jeg medgaber...

Hold da helt fast... kan nogen virkelig være sååå dumme og kedelige....ja åbenbart
tilføjet af

Hvad er dit problem?

Vi har her at gøre med en person der har et problem som hun gerne vil have hjælp til .. hvad er så din/jeres grund til at rakke hende ned??
Jeg synes deriimod det er synd for hende at hun har de følelser for X, for det er jo ikke ligefrem en lykkelig situation hun befinder sig i ...
Og til dig der "elsker" X... det er hårdt, men jeg tror du bliver nødt til at se i øjnene at du må finde dig en anden. En der er meget bedre for dig, for han fortjener dig ikke!!
tilføjet af

Er i næsten samme situation!

Hej Anonyme!
Jeg vil bare lige sige, at jeg føler virkelig med dig, og jeg synes det er for dårligt, at folk bare skriver sådan nogle negative dårlige ting til dig. De har nok ikke andet at byde på, fordi de ikke selv har prøvet at være i situationen.
Mit råd til dig er, at du ikke skal presse ham til noget fast. For han skal nok selv sige til, hvis det er det han føler. Du skal nærmere trække dig lidt tilbage mht. til at kontakte ham og vise, at du elsker ham. Så lidt tvivl i ham.Lad ham kontakte dig, selvom det er svært at vente på, at han kommer med et udspil, om fx. hvornår i skal ses osv.
Jeg har også et forhold kørende med en 18 år yngre fyr, og vi har stort set kun sex og samtaler sammen.Samtaler, hvor han ikke altid siger sandheden ,tror jeg, og jeg er 100 % ærlig, fordi jeg elsker ham. Det er også et hemmeligt forhold..ingen har set os sammen, men jeg er forelsket og får intet andet end sex og et par kys + et par smser, hvor han tiltaler mig "søde".
Jeg vil også gerne have ham som fast kæreste og håber endnu efter et år, hvor det har kørt sådan, men jeg har fundet ud af med ham her, at det eneste, der virker for at få hans opmærksomhed er at trække mig tilbage, lade være med at smse til ham el. opsøge ham, hvor han arbejder (en butik), lade være med at være overfølsom og skrive "jeg tænker på dig hele tiden" for så svarer han ikke. Når han intet hører får jeg pludselig uventede søde smser og han vil også gerne være den, der foreslår, hvornår vi skal mødes.
Når vi så sidder face to face i min lejlighed. Tager han initiativet til sex, men jeg er selvfølgelig også med på den, og der siger jeg nogle gange noget sødt til ham, men jeg passer på ikke at presse ham til næste møde. Jeg smiler sødt til ham og er meget interesseret i ham og hans liv, stiller mange spørgsmål, hvilket han ikke har noget imod.
Ja hvis du har lyst til at jeg måske kunne gi dig flere gode råd el. noget andet du vil tale om, er du velkommen til at skrive til mig her igen. Men altså prøv at være lidt mere neutral ikke så kæreste-agtig overfor ham. foretræk noget andet (aktiviteter fx) i stedet for hans besøg, det ville undre ham, at du måske ikke er så "vild" mere.
Hej fra Bodil
tilføjet af

Gå fra ham

Du siger, at han er perfekt. Er din drømmemand en, der har forhold til flere kvinder på en gang, og ikke kan vise sine følelser? Hmmm... hver sin smag. jeg synes, at du allerede har spildt mere end rigeligt af din tid på ham. Gå fra ham og find en, der interesserer sig for dig.
tilføjet af

til Anonym som elsker X

Kære ven
Det er jo en kendt sag, at den man ikke kan få er den mest interessante - og sådan tror jeg også det er i dit tilfælde.
Jeg er overbevist om, at hvis han pludselig blev vildt forelsket i dig, så ville du, som du plejer, miste interessen. X bliver ved med at være perfekt i dine øjne så længe han er lidt uopnåelig.
Jeg har fuld forståelse for dit lidt naive sind,da du jo kun er 18 år.
Du må simpelthen droppe fyren, for han er ikke den rette for dig.
Sig til ham, at du ikke vil accepterer at leve på denne måde, for du er meget mere værd.- Forlad ham så og lad være med at vise nogen somhelst interesse for ham, hvis I skulle løbe på hinanden.( og lad for guds skyld være med at sige nej til andre tilbud, for at se om han nu ikke kommer rendende)
Han kommer simpelthen ikke før han er sikker på at du virkelig ikke gider ham mere - men så kommer han også.
Det næste du så kan skrive herind om, er hvordan du dog skal slippe af med ham, fordi han ikke siger dig mere.
Lykke til
tilføjet af

Hmm

Jeg ka udemærket godt forstå dig. Har været i rimelig meget samme situation. Dog ikke med en ældre fyr, men en på min egen alder. Han var, er og vil altid være min drømmefyr. Vi var ikke sammen længe, men det er snart 2 år siden og jeg er stadig ikke kommet over ham på nogen måder. Da vi kom sammen var jeg simpelthen så blind af forelskelse at jeg tillod ham ALT hvad jeg ellers ALRDIG! ville ha' tilladt nogen andre. Jeg kunne ikke bære tanken om ikke at skulle være sammen med ham så da han var utro blev jeg naturligvis sønderknust, men jeg tilgav ham og håbede på at han stadig ville være sammen med mig, men det ville han ikke, for som han selv sagde kunne han ikke selv bære tanken om at han havde været mig utro. Jeg er ikke i tvivl om at han inderst inde holdt en smule af mig, for han gjorde ting han i følge mange af hans venner og familie aldrig havde gjort før med en pige, men han vidste åbenbart ikke hvordan han skulle håndtere det. Han (lige som din fyr) drak, røg og var kriminel så han ville heller ikke være en man kunne forblive med for evigt, men i mit hoved skulle vi leve sammen og være en familie og alt muligt. Når jeg ser tilbage på det nu kan jeg udemærket godt se at han sårede mig hele tiden og gjorde ting jeg ikke ønsker nogen skal udsættes for. Det skal lige siges at sex ikke på nogen måder var indblandet da ingen af os ville. Vi havde det fint uden, ikke fordi vi ikke var fysisk tiltrukket af hinanden, men jeg havde sagt at jeg ville vente og det sagde han ok til (jeg fandt senere ud af at han aldrig havde haft sex). Jeg savner ham ja, men jeg vil aldrig være sammen med ham igen for han vil aldrig kunne opfylde nogen af mine ønsker til trods for at han er min drømmefyr. Det kan ikke beskrives hvorfor han er det, men det er han bare. Jeg fik som dig heller ingen respons fra ham nogen gange og man bliver virkelig fortvivlet... Men et råd fra en som har haft nøjagtig samme følelser: Giv slip på ham og lev videre med minderne...
tilføjet af

Hvad er det du lover hende :-(((((

Du lover hende på tro og ære, at FYREN kommer tilbage...hvor pokker ved du det fra.....sådan hænger det ski ikke sammen altid....han har jo vist han ikke gider hende..sådan tror jeg det mere hænger sammen end din "øllebrødsbamhjertighed"..falske løfter, som netop får hende til at vente....sikke et svar at gi´´
tilføjet af

Du må have det dårligt med dig selv

Siden du kan finde på at skrive sådan til mig. Jeg er nu ellers ikke kendt for at lide af "øllebrødsbamhjertighed" - taler bare af erfaring fra da jeg var i samme alder. Har tit oplevet igennem livet, at tingene desværre forholder sig sådan at, kærlighedens vægtskåle sjællent står lige.
Det er ok for mig, at du ikke er enig i mit svar, - det behøver du heller ikke at være
men du må da lide af indre agresioner siden du kommenterer mit svar på den mildest talt specielle måde.
Prøv med lykkepiller, for at se om det ikke kan flytte nogle grænser hos dig.
Du kan evt. også bestille tid hos en psykolog, som sikkert kan hjælpe dig med dit humør.
Held og lykke
tilføjet af

Piller eller ej...

Piller er vist ikke lykken..heller ikke "lykkepiller"
Jeg syntes det er dig der er dårlig til at tage en konstruktiv kritik..det handler ikke om vætgtskåle..det handler om, at ikke stille lidende mennesker i falsk forhåbning om at noget bestemt vil ske..livet har ikke kun een facitliste....
Jeg vil ikke give dig det samme råd som du gav mig...vi bor jo ikke i USA, hvor selv en lille Undulats død frembringer depressioner af en sådan art, at en Psykolog kommer på tale..men du er da "lidt nærtagende"...ikke ?
Man fortæller jo heller ikke en patint, at det ikke gør ondt at få skåret benet af uden bedøvelse...det ville være at gi´patienten falsk tryghed ..
tilføjet af

til Birgit som med sikkerhed ved, at X ikke vender tilbage

Du sagde det selv: "livet har ikke kun èn facitliste"
Havde din kritik bare været konstruktiv, kunne jeg sagtens accepterer den - men så havde du ikke opstillet den som du gjorde.
Angående psyk. så behøver man nødvendigvis ikke at have en depresion for at være agresiv, det kan jo også bare være hormonforstyrelser, - så måske kan du nøjes med en tur til egen læge.
God tur
tilføjet af

Mig dr skrev

Tusinde tak for dit svar.. Kan godt se at det er det samme.. Var ovre hos ham idag for han sagde at han ville snakke med mig.. Aldrig et godt tegn.. Han sagde at han ikke elskede mig og at han var bange for at binde sig. Det er svært, men er ved at indse at han bare udnyttede mig for han vidste at jeg ville gøre alt for ham! Og så gav jeg ham tryghed, hvilket han har meget brug for! Men nu er jeg kold overfor ham! Han skal ikke tro noget! Og kommer ikke til at være sammen med ham igen! V dog stadig snakke med ham, men først rigtigt når jeg har indset at det kun er venskab og jeg er stærk nok til at sige nej, hvis han starter forfra igen.. Men igen mange tak for jeres råd! Havde ikke regnet med svar så det var lækkert at se at der er nogen der interesserer sig for andre mennesker! Og I har hjulpet mig meget. Dette er en ting jeg vil gøre igen.. Og endnu en gang tak!
tilføjet af

kærligheden gør ondt..!

hejsa...
jeg kender udemærket godt den sitration du er ude i.
jeg har selv været udsat for noget af det samme.
og jeg tror at hvis du vil spare dig selv for en masser dårlig oplevelser som bliver ar på sjælen bliver du nød til at hive teltpløkkerne op nu og bruge noget tid på finde dig selv igen. og vendte på at den HELT rigtig mand kommer svømmende ind i dine arme.
jeg ved godt at det kraver utrolig meget af en at gå fra et "forhold". for kærlighed gør ondt men jeg håber at du kan se at dette ikke er godt for dig.
håber at du kan bruge nogle af disse skrevende ord men ellers du velkommen til at skrive
knus kamilla
(profil patter) ja ved godt at det er et lidt underlig profil navn*SS*
tilføjet af

lkh.

klæio
tilføjet af

mig dr skrev igen

Bare lige for at opdatere ringede han idag og spurgte om jeg ville rive hovedet af ham hvis han sagde at han alligevel gerne ville prøve.. HMMM!!! En halv time efter ringede han igen og sagde at han alligevel ikke var sikker.. Han kan ikke finde ud af det.. Hva sker der for ham?? Men falder ikke tilbage mere. Det er hårdt, men v jeg ikke kan holde til at han ikke aner hva han vil.. Det var li det!
tilføjet af

...

du lyder som en ung og fornuftig kvinde, tro mig.
du kan sagtens finde en der er bedre.
Ville også sige at du fortjener bedre end det, du skal have en mand med fremtidsplaner, en der ikke bruger alle pengene, en der kan forsørge dig og den familie i nok skal skabe.
mit råd er helt klart at du skal droppe ham, du fortjener bedre! en der elsker dig.
tilføjet af

Det er jo let at svare på...

Hejsa :)
Hvis du ikke allerede selv har regnet den ud nu - så prøv at tænke over denne: hvorfor skal han være i et forhold med dig når du allerede giver ham det mest intime du kan give ham? (du går i seng med ham, uden at være i et forhold med ham).
Hvis han var i et forhold med dig, ville det betyde ekstra arbejde. Og han spørger sikkert sig selv: hvorfor være i et forhold med hende når jeg allerede får det jeg vil have?
Lad være med at forære dig selv til ham...
tilføjet af

Drop ham !

Du agerer forkert, og det er helt indlysende !
Ved at presse opnår du intet.
Du skal gøre det stik modsatte. Lad ham opleve savnet af dig, så kan du se, om han er værd at samle på.
Altså: drop ham og se hvad der sker.
Mr. X
tilføjet af

Vågn dog op

Ej nu må du da lige...
forlad dog fjolset, lad vær med at spilde ét sekund mere på ham.
jeg kan se flere tegn på at han ikke er ude efter andet end sex
1. Han vil ikke gøre det officelt
2. Han havde andre kærester før dig (mens i stadig havde sexuelle aftener)
3. Han virker lidt ligeglad med dig
og
4. Du er den eneste som vil gøre noget som helst
Og der er med garanti 1.000.000 andre grunde hvis vi for alt afvide.
Så lyt til et godt råd, drop ham og få et bedre liv.
Hilsen
Carsten
tilføjet af

goddaeew

du er for latterlig!!! find en anden
tilføjet af

Hallllloooo har du ingen hjerne

der r sq da andre fyre i verden end lige ham... Han r sikkert oss en taber alligevel.....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.