9tilføjet af

Kan der være noget om snakken?

Vi har lyttet til jeres regler, her er vores
1. Bryster er til for at kigge på, det er derfor vi gør det. Lad være med at forsøge at ændre det.
1. Lær at arbejde med toiletsædet. Du er en stor pige. Hvis det er oppe, så læg det ned. Vi behøver det oppe og i behøver det nede. I hører jo ikke os beklage os over, at I efterlader det nede.
1. Lørdag = sport. Det er ligesom med fuldmåne eller tidevand. Lad det være.
1. At græde er afpresning.
1. Hvad end du vil, så lad os være på de rene med dette:
Spidsfindige hentydninger virker ikke!
Kraftige hentydninger virker ikke!
Åbenbare hentydninger virker ikke! BARE SIG DET!
1. ‘Ja’ eller ‘nej’ kan bruges til at besvare de fleste spørgsmål.
1. I skal kun komme til os med problemer, hvis I vil have hjælp til at løse dem. Det er det vi gør. Sympati er det I har veninder til.
1. Alt, som vi sagde for 6 måneder siden er ikke brugbart i en diskussion. Faktisk er det sådan, at alle kommentarer annulleres efter 7 dage.
1. Hvis du syntes du er fed, er det nok fordi du er det. Lad være med at spørge os.
1. Hvis noget vi har sagt kan fortolkes på to måder og en af dem gør dig ked af det eller vred, så mente vi det andet.
1. I kan enten bede os om at lave noget eller fortælle os, hvordan I vil have det gjort. Ikke begge dele. Hvis i allerede ved, hvordan det gøres bedst, så gør det selv.
1. Når som helst det er muligt, så vær så venlig at sige, hvad du vil sige når der er reklamer.
1. Christopher Columbus behøvede ikke anvisninger og det behøver vi heller ikke.
1. Alle mænd ser kun I 16 farver, ligesom Windows standardopsætning. Fersken, for eksempel, er en frugt, ikke en farve. Græskar er også en frugt
Vi har ingen idé om, hvad dueblå er.
1. Hvis det klør, så klø igen, det gør vi.
1. Hvis vi spørger om, hvad der er i vejen og I svarer “ingenting”, vil vi opføre os som om ingenting er i vejen. Vi ved I lyver, men det er ikke diskussionen værd.
1. Hvis I stiller et spørgsmål I ikke vil have et svar på, så forvent et svar I ikke vil høre.
1. Hvis vi skal ud, så er alt tøj i orden.
1. Lad være med at spørge os om, hvad vi tænker, med mindre du er parat til at diskutere emner så som: Sex, Sport eller Biler
1. I har nok tøj.
1. I har for mange sko.
1. Vi er i form og rund er en form.
Tak fordi du læste dette, og ja jeg ved, at jeg skal sove på sofaen i nat, men vidste du at det har mænd egentlig ikke noget imod, det er lidt som at campere.

VH S
tilføjet af

jeg vil lige sige

Det er ikke af hensyn til magelighed, at toiletsædet SKAL være nede. Det er, fordi det ser pænt ud. Vi kvinder kan lide, der ser godt ud på badeværelset. Det sæde SKAL være NEDE. Kan du forstå det.
tilføjet af

Kyllingesorger

Kvinder har ikke noget fornuftigt at give sig til, derfor harcelerer de over et skide toiletsæde, lige noget der passer til de få virksomme hjerneceller en kvinde er udstyret med 😃
tilføjet af

det med toilettet!

Jeg vil sige, at det ville være bedre, hvis mandene ville sætte sig ned på brættet! Så ville der ikke være så mange tissepletter sprøjtet over det hele inkusiv gulvet! Det stinker efterhånden som det offentlige pissoir!
mvh
celina
P.S. At markere centrum i toilettet, så de kan lege skydespil, duer heller ikke...for de tisser i mørke eller er bedøvet af alkoholdampe!😉
tilføjet af

Ja, som kvinde er det en god ide

at være udstyret med en god portion overbærenhed og tålmodighed og tolerance og venlighed og godhed osv. (put selv flere ord på) og så gør det heller ikke noget, at man en gang i mellem kan vende det blinde øje til (når han KAN SELV/VIL SELV med tøjet, selvom det ser mildest talt noget alternativt sammensat ud). Alt dette fordi vi i bund og grund egentligt holder så meget af jer selvom I ærligt talt ikke altid er til at holde ud.
tilføjet af

Jeg fandt svaret

på hvorfor jeg aldrig mere skal have en kvinde i huset, de er fanme så hjernedøde så det nærmest er pinligt, at de ikke kan interessere sig for noget mere krævende, end om et toiletsæde der er slået op eller ned, det viser på hvor lavt et plan kvinder befinder sig.
At man ikke i en brandert kan ramme er vel ikke verdens undergang, vi stakkels mænd skal tvinges til at indånde kvinders stinkende pafume, skønt mange bliver syge af det.
tilføjet af

kvinder er ikke ens!

Ja, Ernst, sålænge det er kvinden, der gør rent på det stinkende pissoir, så har kvinden ret til at blande sig i tingenes tilstand!
Du er da virkelig sur på kvinder, ikke? Du kan da forsøge at kapre en kvinde med et højere intelekuelt niveau, så I kan have akademiske diskussioner fra morgen til aften!😉.
Bedre held næste gang, Ernst! Jeg håber du ændrer din mening om kvinder til det bedre!😉
mvh
celina
tilføjet af

I brugsanvisningen

Står der ikke noget om, at det skal være nede?
tilføjet af

TAK SKAL I HA

Det her var jo bare ment som lidt sjov, mellem de 2 køn, og ikke andet, og så bryder fanden løs? DET ER JUL. VH S
tilføjet af

Det ved jeg godt Sendjano

og både min mand og jeg (især min mand 😃) har moret os over det du skrev.😃
God jul til dig [l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.