5tilføjet af

KÆRLIGHED REN ILUSION !!!!!

KÆRLIGHED FINDES IKKE....DET ER BARE MENNESKELIGE BEHOV FOR DEN SEXUELLE DRIFT....AT FINDE SIG EN PARTNER... DEN ENESTE ENE ???? DET ER EN MENNESKELIG ILUSION...DEN PERSON FINDES IKKE..!!!! VI DANNER SELV DENNE HVEDKOMMENDE "ENESTE ENE"
KÆRLIGHED FINDES IKKE FAT DET DOG...!!!!!!!!!!!
DET HELE ER EN FANTASI !!!!
tilføjet af

illusion

kærligheden eksisterer blandt mennesker med et varmt hjerte, din illusion af kærlighed virker dyrisk.
tilføjet af

forkert

Det er da en gang crap du har fået skrevet, noget direkte sludder, det kan meget vel være dig selv der mener at sådan noget ikke eksisterer eller noget inde i dit lille hovede. Har du ikke andet at lave end at skrive sådan noget...
Tom

tilføjet af

Ligge der mere bag..

Jeg kan ikke lade være med at få en smag i munden af at der ligger mere bag ved dette udbrud❓hvis jeg må sprøge om hvordan det går med dig og din kæreste ?.. tænkte det nok.. noget du har lyst til at fortælle om❓:)
Raven of RavenGuard
tilføjet af

Selvfølgelig findes kærlighed!

Blandt rigtige mennesker, flinke, rare, ærlige, åbne, søde, virkelige mennesker findes kærligheden, og ofte blomstrer og trives den. Men hvis man ikke vil have kærligheden, ikke ønsker at den skal findes, nej, så findes den nok ikke hos en. Men hos de fleste findes den heldigvis i god behold.
Men kærlighed - Fie
tilføjet af

hejsa

jeg vil bare takke dig for dit svar....og det er fuldkommen rigtigt det du skriver.. :-)
jeg har skevet dette indlæg på grund af to ting...den ene er se folks reaktion...den anden om at finde svaret om det måske er sådan...fordi jeg aldrig selv har været heldig med forehold... mit sidste forehold holdte 2 år...så jeg hved udmærket godt hvad kærlighed er...*smil*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.