4tilføjet af

Kæreste kælede med min stedfar

Jeg kunne simpelthen bare ikke fatte det.
Jeg har en stedfar, som ikke længere er sammen med min mor. Han bor alene og jeg kommer og besøger ham en gang imellem. De seneste par måneder er jeg også begyndt at tage min kæreste med (jeg er 22 og hun er 20). Allerede fra dag 1 kunne jeg se at min kæreste og min stedfar kom godt ud af det med hinanden. Det var jeg rigtig glad for.
Så en dag var vi over ved min stedfar, og det stod på hyggeaften. Så kommer jeg i tanker om at jeg havde glemt noget derhjemme, så jeg tog afsted og ville først være tilbage om 1 time. Efter 5 min opdager jeg så, at jeg har lagt det ved min sted og går derfor tilbage.
Jeg kan hører noget højt musik og låser mig ind. Da jeg kommer ind i stuen ser jeg noget af et forfærdeligt syn. Min kæreste og min stedfar sidder meget tæt op ad hinanden og sidder og kæler med hinanden.
Jeg venter ikke et sekund for at se hvad det udvikler sig til og råber"HVAD HAR I GANG I"? Min kæreste farer forskrækket op og siger at de ikke har gjort noget.
Det ender med vi går og jeg skælder hende ud på hjemvejen. Ja, det ender med at jeg kører hjem til mig selv alene og at sunde mig og komme af med min vrede.
Set i bagspejlet ægrer jeg mig forfærdeligt meget over at jeg ikke ventede og så hvordan deres kæleri udviklede sig, så jeg kunne slog op med hende med det samme.
Hvad skal jeg gøre?
tilføjet af

????

Synes du virkelig ikke at dette allerede er nok til at slå op??? Gør hun det med din stedfar hvad forhindrer hende i at gøre det med alle andre???
tilføjet af

Alle andre?

Det er vel ikke noget problem. Det er vel præcis fordi det er stedfaderen... klovn.-
tilføjet af

Du skal vel også have svar

Det kan du ikke gøre noget ved. Hvis de er faldet for hinanden, er der så mange facetter i den forbindelse, at du ikke kan bryde den. Men er du sikker på, hvad du har set? Hvad siger din kæreste? Ville din stedfar gøre det her mod dig?
tilføjet af

Tydeligt.

Behøver du have vores fantasi til at forestille dig mere? Hvad de var fortsat med, såfremt du ikke var kommet tilbage efter bare 5 min. Deres så hurtige kæleri til høj musik indikerer, at dette nok ikke er første gang. Kan du ikke leve med, hun er i forhold til din far, så synes jeg, du skal slå op med hende. Hun vil sikkert fortsætte med din far, men det må du jo bare leve med.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.