5tilføjet af

Jyderne hjem !

København er efterhånden besat af "jyder", ikke mindst indenfor politiet og det er iorden, hvis de bare ville tage hjem igen. De fatter ikke en pind af hvad der foregår i København. de har ovenikøbet deres egen ambassade; politigården ! Og her serveres der "knippelsuppe" og vand og brød til eventulle ufrivillige gæster.
tilføjet af

De er ikke så gamle,

De er ikke så gamle, så derfor overregere de tror jeg, det fik jeg i vide engang, jeg var inde ved militæret, når jeg klagede til de overordnet over alle de skide baller jeg fik.
Men at vi er mere voldlig i Jylland, har noget at gøre med, at vi ikke har udvirklet den kultur for diskution her over. Du er lidt til en side, hvis du tænker dyber over tilværelsen, og begynder tale om problemstillinger du går og tænker på Så forstummer diskution ret hurtigt. Jeg snakket med unge mennesker der vil flytte til Kbh. på grund volden her i Vejle når man går i byen
Men det er vores skole system der skal gøres bedre så folk lære diskutere, og forstå dybden og meningen med det vi siger.
Håber du får disse dårlige oplevelser lagt bag dig.
Mvh
tilføjet af

Om jydernes åndsniveu

To nordjyder stod ved kjæret og diskuterede de tåbelige kjøvenhavnere, ja se no ham der do, en kjøvenhavner der snakker fransk, svensk og latin, hva ka han brue det te, vi snakker da kun jysk.
tilføjet af

A håer jen te!

Et par jyder var på visit i Kongens København. De skulle have noget at spise og opsøgte en god restaurant. De bestilte andebryst, men da det blev serveret var det jo rosastegt - og ikke som derhjemme gennemstegt. Jyderne sad og stak lidt i det og besluttede så at klage deres nød til tjeneren." Nååårh, I er nok åvre fra det mørke, hva'" sagde tjeneren. "Jow, de æ wi! Mæææn dæ æ gåt nok inn så mørk a wi æn ka sie å steei en fåwl!"
Fik I den :-)
tilføjet af

Hvis alle jyderne tog hjem fra København

Så var der jo ikke andet end ludere og lommetyve tilbage.....
tilføjet af

Jyderne hjem???

hvis jyderne tog hjem ville der jo for fanden kun være pushere og andre i den boldgade tilbage... Og hvem skulle styre firmaerne? De fleste chefer er jo jyder... Så tænk dig lige om næste gang..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.