17tilføjet af

Hygiejneproblem!!!!!

Hej allesammen!!!!
Vi sætter hygiejnen meget højt her i landet.
Når vi er på sygehuset, restauranten, samt andre offentlige steder forventes det at der er rent og hygiejnisk.Os danskere reagerer da også prompte, hvis de bliver ramt af eks. en madforgiftning på en lille kinesisk strøgrestaurant.Det virker på mig som den rene logik, at det skal være sådan.
Det der undrer mig er, når jeg som mand går ind på et toilet på en restaurant, og observerer at mindst 1/3 af alle mændene ikke vasker fingre, nogle endda efter at have "siddet" på toilettet.Efterfølgende går de ind og berører stolene, bestikket, håndtag, velvidende at poterne er bakteriefyldte.
Det kan så tilmed siges at på almindelige offentlige toiletter er der endnu flere der ikke gør det.Det er noget jeg har observeret i lang tid, så det er bestemt ikke noget nyligt påfund.
Hvordan skulle man kunne forvente at sygehuse, restauranter, samt andre offentlige steder bliver holdt 100% clean, når man ikke selv tager et ansvar.
Det jeg godt ville vide er om kvinderne har samme dårlige håndhygiejne, eller om det er et udbredt mandeproblem?????
tilføjet af

salt

Det er også derfor, at Jensen´s Bøfhus har indført saltkværne i stedet for salt i små skåle - der blev ved et kontrolbesøg fundet mindst 5 forsk. slags urin i disse...
tilføjet af

har lagt mærke til

jeg har lagt mærke til de mange mænd der ikke vasker hænder og fik sat skilte med tegninger på dørene men intet hjalp 90 % af udenlandske mænd og over 50 % af danske mænd ALLE kolegaer på min arbejdsplads (sundhedssektoren)
ja alle disse mænd vasker ikke hænder overhovedet efter toiletbesøg og jeg er gennem flere år blevet opmærksom på hvem det er og kan se det er de samme igen
mærkeligt når vi følges ad to mænd og jeg vasker hænder imens kolegaen går ud uden at gøre det
svineri synes jeg
måske er det de samme pigerne klager over har "beskidte" erigerede lemmer som stinker
godt jeg ikke er en pige !
tilføjet af

kvinder

kvinder stinker da også !!
tilføjet af

Idioti

Dit indlæg mangler da argumenter så det vil noget. Ja, kvinder kan da også stinke, men vi vasker da hænder når vi har været på toilettet.
tilføjet af

hvad fanden

alle ved da at kvinder er mere urene end mænd.
de bløder fra underlivet,der stinker af fisk.
nej kvinder skal lære at høre after deres mænd,danske kvinder burde sendes i koran skoler eller få kursuser hos muslimske kvinder her i landet.
tilføjet af

hygiejne

Jeg vil hermed give mit besyv med omkring hygiejne hos både mænd og kvinder. Nogle kvinder er vel også dårlig til at vaske hænder ligesom mænd er. Det kan godt være at kvinder lugter ved deres blødninger, men man går vel i bad.
En besked til tre: Vi kvinder skal ikke lære at høre efter vores mænd, vi har jo frihed i landet og alle mennesker er selvtænke væsener.
tilføjet af

Fjols!

Hav dog noget respekt. Der er ikke noget at sige til, at mange danskere føler et fjendskab mod indvandrere/nydanskere, når folk som dig fører sig frem på den måde! Du burde virkelig skamme dig over det fjendskab, du er med til at skabe!!!
tilføjet af

I Øvrigt...

Og hvad mener du, at de danske kvinder skulle lære af de muslimske? Hygiejne eller hvad? Det er dog det mest åndssvage, jeg har hørt!
tilføjet af

Ak. ak, ak!

Nå, så var der lige en (ildelugtende!) torsk der fik afsporet en ellers velment debat. Hvor sølle og ynkeligt!Ja, der findes mennesker med ringe hygiegne blandt begge køn, det skulle være indlysende, men jeg må sige, at lige når det kommer til det med at vaske hænder, synes jeg også det ser ud til, at mange mænd ikke rigtig synes, at det er noget at bruge tid på. Jeg kan kun tænke på én løsning, som ikke koster kampagnepenge eller stor indsats, nemlig at kommentere det, når man ser det. "Hvordan kan det være, at du ikke vasker hænder?" Længere eller sværere behøver den ikke være. Så må man bare håbe, at det vækker til lidt eftertanke, og endnu bedre - nye vaner!
tilføjet af

Og så endelig:

- det er jo også nemt at se, at dem som debatten handler om, endnu ikke har blandet sig i den. Formodentlig fordi de ved, at det egentlig bare er for ringe og for klamt at underprioritere almen hygiejne - og temmelig dovent!
Eller hvad? Er der nogen mænd med denne uvane som vil deltage i debatten?
tilføjet af

Hvad med kvinderne

Hvad med de kvinder som heller ikke vasker deres hænder, hvorfor er de ikke med i debatten, det er vel ikke kun mændene som skal deltage vel
tilføjet af

Ad ad ad ad..!!

Ad hvor er det bare ulækkert at tænke på.. FØJ!
tilføjet af

hygiejne

Man sætter jo livet på spil når man spiser ude. Den obligatoriske hygiejnekontrol omfatter vel ikke en undersøgelse af mikroorganismer og snavs mellem fingerne? Det burde den gøre, hvis den ikke allerede gør.
Selv er jeg på den anden side af spektrumet. Vasker hænder meget, så meget at jeg kan få eksem af at vaske hænder for meget. Kan komme op på 20-30 gange dagligt med sæbe. Det er nu ikke fordi jeg lider af en eller anden kompulsiv sygdom, men fordi mit arbejde kræver det.
Jeg væmmes simpelthen af folk der ikke kan opretholde et minimum standard når det gælder hygiejne.
tilføjet af

Salt fortsat...

Lad være med at tage salt på "RizRaz"...bare lad være. Men maden er nu god nok og hygiejnisk tilberedt, dette ved jeg fra en pålidelig kilde.
tilføjet af

Kvnder på det lille hus

Hejsa..
Jeg vasker hverfals ALTID hænder efter et toilet besøg og min opfattelse er at alle (næsten) alle kvinder gør det samme, på kvinder toiletterne er der også ret ofte kø til håndvasken lige som til toiletet
tilføjet af

Jatak!

Dejligt at se et hygiejne-emne taget op - i samme stil som mit eget indlæg igår omhandlende folks svineri ved toiletbesøg...
Ja, på min arbejdsplads ser jeg dagligt 3-4 (de samme) mænd der vader ud fra toilettet uden at vaske hænder - men alle kvinderne stiller sig gerne i kø, hvis det er det der er problemet. Det er simpelthen utroligt at folk ikke opretholder et minimum af hygiejne, og endnu lækrere når det skal gå ud over os ander - tak for oplysningen om saltet, det skal jeg NOK huske fremover!
PS: Så for nylig en kok fra et catering-bureau stå og grille nogle store oksestege, mens han havde en smøg i flaben. Måske indeholder cigaretaske ikke ligefrem de værste giftstoffer, men jeg synes ikke det var særlig spændende at se, hvordan asken dryssede ned over maden. Det vækker eftertanke, og man får et lidt andet syn på den mad man spiser ude efter sådan en oplevelse.
tilføjet af

også kvinderne

jeg mener ikke at der er nogen større forskel på mænd og kvinders hygiejne.. tror faktisk helt ærligt at mænd er bedre til at holde sig selv ren.. ved ikke hvorfor eller om det er helt andt, men jeg er selv af hunkøn, og det er den opfattelse jeg har fået..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.