9tilføjet af

jeg er 13 år

jeg er pige på 13 år og jeg er blvie bole bliv grvid vad skal jeg gør
Hilsen kimie..
tilføjet af

Idioter

Hvad fanden er i for en flok idioter at skrive sådan noget lort til et barn. Nogen gange er der grunde til at børn, laver fejl. Måske er forældrene der ikke for Kimie og hun har haft brug for omsorg (hun har måske en depresion).....og da hun søgte trøst, og måske følte sig elsket, ja så blev hun gravid, for hun viste ikke bedere.
Ta jer lige sammen og kom med nogle råd i stedet for. Der er en grund til at folk skriver til debatten.
Anonym
tilføjet af

det er synd for dig!

jeg synes at du skal gå til lægen og få det adopteret væk... jeg synes at du skal føde det og at du skal fortælle det til dine forældre.
det er synd for barnet hvis ikke det bliver født. det er jo ikke en dukke men et levende menneske. bare inden i dig. hvis du først ser det kan du ikke slippe øjnene fra det. så du skal ikke se på det. du er for lille til at være mor. jeg har selv prøvet at blive gravid da jeg var femten. jeg troede at jeg kunne blive en god mor men hun skreg hele tidden og mine venner synes at jeg var blevet voksen. så tog min mor barnet fra mig og tog det til sit barn. det var mit råd. følg det! k.h Julie.
tilføjet af

tja

jeg var selv 16 år da jeg fik mit første barn, og hun er den mest vidunderlige pige i verden, men lad dig ikke nare at få et barn giver ikke dig kærlighed, det er vildt hårdt, jeg er nu 24 og venter barn mit 3. barn.....
du skal huske at tænkt på at får du det barn du venter dig, er der ikke noget der hedder at være ung, for du er nød til at blive voksen på 9 mdr. og det er ikke let, du kommer jo også nok til at midste de fleste af dine venner, for de vil ikke kunne forstå det ansvar du kommer til at bære ...... den det vigtigste du kan gøre her er at lytte til dig selv og hvad du føler, og så skal du snakke med din mor om det,,,, det er pisse svært at komme i gang med det, men det er meget rart når det er gjort
tilføjet af

FOLK ER FOR DUMME

kimie på 13, at du er gravid på den alder er sygeligt, men alligevel ok da ungdommen er gået i den retning. JEG SYNTES BARE DET ER TOTALT SYGT.
tilføjet af

ABORT ER OK

det er ok at kunne få aborter 100% sikkert,
MORD NEJ, hvis barnet er udviklet så måske mord JA. men er det ikke udviklet til noget SÅ mord NEJ.
man skal bare passe på folk ikke udnytter abort. MEN DET SKAL VÆRE DER:
tilføjet af

Slap af!

Ironcross, at bruge store bogstaver er det samme som at råbe, så fald lidt ned!🙂Hvorvidt Kimie er 13 år skal jeg ikke kunne sige, men lige meget hvad så er det underligt at skrive at du er blevet bollet gravid. Any ways, snak med dine forældre eller din egen læge. Og det med at slå et barn ihjel, det er endnu ikke et barn og det er ikke mord! Ellers ville det ikke være lovligt! Misled ikke pigen!
-/BikerBirk
tilføjet af

kan jo diskuteres...

hvor vidt det er et barn eller ej.. de siger godt nok det ikke er, men er selv gravid og har studeret de bøger jeg har fået af lægen på kryds og tværs.. barnet når det er 7 uger gammelt, har det bitte små arme og ben, kan man se i den bog hvor billeder af barnet i moderens mave er forstørret op mange gange.. så kan jo diskuteres om det er mord eller ej..
tilføjet af

Tjoo..

Det er rigtigt nok, men stadig. Var det mord ville det jo ikke være lovligt.
-/BikerBirk
tilføjet af

ja ja..

jo det er måske rigtigt nok, men ser nu nok stadig lidt på det som mord.. men ja det kan vi jo blive ved med at diskutere..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.