7tilføjet af

Jeg elsker to mænd

Jeg bor sammen med min kæreste gennem snart 5 år, ( jeg er 24 og han er 29) og elsker ham helt fantastisk højt! Jamen, det her er den sande kærlighed, som kan mærkes i marv og ben. Vi mener begge at vi er skabt til hinanden, for vi har det virkeligt fantastisk godt. Vi er hinandens bedste venner, griner meget sammen og har virkelig god sex.
Hvad er "problemet" så, spørger du?
Det er at inden jeg mødte ham, mødte jeg X i byen. X og jeg flirtede meget og der var klart en slags dyrisk tiltrækning.
Et par år derude af møder jeg så min kæreste, og her viser det sig så at de to er bedste venner! Har kendt hinanden fra de var børn.
Jeg fik en mærkelig fornemmelse i maven lige så snart jeg fandt ud af det, som var det at jeg vidste hvad der siden villle ske....
X og jeg følte stadigvæk en stærk tiltrækning, på trods omstændighederne, vi kunne ikke finde ud af at bruge vores vilje til at mane den til jorden.
Så en aften kom vi til at åbne Pandoras æske ved at snakke om vores tiltrækning og hvor latterligt og umuligt det ikke var...
Efter at vi havde snakkket om det, var det som om at det der var imellem os bare blev endnu mere forstærket, og i sidste ende førte det til at vi endte hjemme hos ham og ikke kunne holde fingrene fra hinanden i en for mig brændert. (efter en bytur)
Jeg skulle nu vælge.
Jeg valgte min kæreste.
Jeg valgte også at være ærlig og fortælle ham sandheden, for inderst inde vidste jeg vel at jeg blev nødt til at få X ud af mit liv, hvis ikke han skulle fungere som et forstyrrende element i vores begges liv.
Min kæreste havde haft det på fornemmelsen...at det var X. For selve utroskaben fortalte jeg ham om da jeg kom hjem, fordi jeg var så overvældet af dårlig samvittighed. Vi har altid sagt at vi begge vil have sandheden at vide- lige meget hvad.
Den fik han så kun halvt. For jeg nænnende ikke at fortælle at det var hans bedste ven. Det var jeg sikker på ville være alt for meget data at holde ud.
Men ud kom det, og kontakten lod han bare fade ud.
Vi ser ikke X mere.
Og ude af øje ude af sind virker- sådan da.
Selv om jeg elsker mig kæreste helt ubeskriveligt, forstår jeg egentligt ikke at jeg samtidigt stadigvæk kan tænke så meget på X og ind imellem drømme lidenskabelige drømme om ham.
X er svær at glemme her 2 år efter... Og jeg ved ikke hvorfor.
Ja, jeg ville selv tidligere have forsvoret at det var muligt at elske to mennesker på en gang. Men det kan altså lade sig gøre.
På hver sin måde elsker jeg dem, og vil måske altid gøre det....
Min kæreste har tilgivet mig og vi har snakket åbent om det hele, men jeg forstår stadigvæk ikke helt hvordan det er muligt for mig at elske min kæreste så fantastisk højt og så alligevel ikke være i stand til at kontrolere de dyriske instinkter. De tog jo over. Men det føltes så naturligt, at man ikke helt kan gengive det.
Kærlighed, forelskelse, følelser er noget på en og samme tid fantastisk vidunderligt og forfærdeligt skræmmende.
tilføjet af

Lyt og mærk

Hej Vinterbarn
Mange har prøvet det du er igennem nu - og som du sikkert også godt ved er der kun en der kender svaret- og det er dig selv.
Selv har jeg udsat to fede fyre for det USLE spil det er, når man tvister mellem to. Ligemeget hvordan man vender og drejer det vil der altid være en taber-eller to.Pas på...
Selv sprang jeg ud i et nyt forhold, men valgte efter 1,5 år at vende tilbage til den første - Med hvem jeg idag har 3 børn.Kærlighed er kringlet lyt til din mave og ikke hovedet.Lupe
tilføjet af

Ja, livet er ikke nemt...

Hej Vinterbarn...
Jeg tror at de fleste mennesker oplever det, som du her har gjort - mindst een gang i livet. Og hvis de siger noget andet, så tror jeg at de omgås sandheden lidt for letsindigt!
Selv om det er svært at "skulle vælge", så er det alligevel nok en sund process, nemlig at skulle kunne foretage et valg - uden at der findes en facitliste!
Jeg har naturligvis selv haft tilsvarende oplevelse, blot med 2 kvinder hvoraf jeg var (og stadig er) gift med den ene. Jeg undredes selv over hvor stærke kræfter der arbejder i følelseslivet. Ofte forstår man ikke hvad der driver folk til det de gør, men når man selv prøver de stærke følelser, bliver man klar over at det kræver stor selvkontrol at styre dem!
Så glæd dig over at kunne tage en beslutning! Gå ikke og spekulerer over alle mulige teorier omkring "hvad nu hvis...". Du har taget et standpunkt, bak det 100% op, og vær så stolt over at du er blevet lidt mere voksen af det!

Hej fra M47
tilføjet af

At elska to er HELT OKkkkkkkk

DET ER HELT OK
JEG SJELV ER BOFELLES MED TO PIGE SOM JEG ER KERSTA MED OG EVEN RINGFÖRLOVAD MED. VI HAR ET DEJLIG ACTIV ROMANTISK/INTIM LIV
tilføjet af

det er 100% ok

hej
jeg har selv været det igennem men vi fandt bare ud af at jeg bollede lidt med den ene og så med den anden hver anden dag var jeg hos X og resten af tiden var jeg hos Y det var dejligt med sex HVER dag
tilføjet af

Mellem 2

Jeg ved og har selv oplevet hvor hårdt dette valg er.
Nogle gange kommer vi som mennesker i den situation. OG ja den er meget skræmmende den kærlighed, men endnu mere skræmmende er det6 at en simpel forelskelse/fascination kan få en til at gå ud over alle grænser for god opførsel.
Men for mig er der i dag en kæmpe forskel på at elske og at være forelsket.
Jeg elsker min samlever, og dette bygger på en stor respekt og gensidig åbenhed og tillid. Vi kan virkelig tale om alt, og lever i et meget åbent forhold baseret på et bevidst valg om at vi vil hinanden - ikke på grund af, men på trods af. Det koster, for man kommer til at såre undervejs, men det er det værd fordi det er noget der tager år at opbygge og fordi det er basen for alt andet der sker.
JEg bliver til tider forelsket i andre, men det er blot denne sommerfuglekriblen, der er så dejlig. JEg kunne aldrig leve sammen med dem jeg bliver forelsket i, de er meget ofte for tomme, der mangler det sidste. JEg kunne heller aldrig leve sammen med min mr X, da han vil eje og jeg ikke kan ejes.
Denne indstilling betyder at jeg faktisk ikke er kommet til at gå over nogen grænser med nogen endnu, da de bliver vejet og vurderet, er de det værd?? Også selv om jeg ved at det ikke vil betyde slut på mit nuværende parforhold.
Jeg håber blot at mr X ikke også har en partner involveret ved siden af, for så bliver det noget RIGTIG ROD.
Godt at du har valgt, men accepter også at mr X altid vil have en plads i dit hjerte. Behold det i minderne som det det er - en god oplevelse.
God vind til jer
tilføjet af

hvad med at læave nogle regler for et åbent forhold

Jeg syntes du skulle snakke med din mand om at i kunne få nogle flere mennesker med ind i jeres forhold, hvad med f.eks. at indvitere nogle af jeres venner med ind i forholdet, så i kunne dele jeres kærlighed med nogle andre. Hvis f.eks der var 2 piger og 2 mænd kunne man jo enten bytte lidt rundt eller lave stor fælles kærlighed. Jeg tror at du i virkeligheden inderst inde måske ville være gladest i et godt gammeldaws flerfælles forhold hvor du med god samvitighed kunne bolle hvem du nu sku ha lyst til at gøre det med. Din kæreste ville jo have samme mulighed. held og lykke med det!!!
tilføjet af

Øhhhh- ikke for mig, tak :>

Jeg vil gerne takke alle som har skrevet, men mht at have flere inde i forholdet som det blev foreslået, så nej tak- ha ha. Det er ikke os, men fint nok hvis det er for nogen. Jeg begærer ikke mennesker på må og få. Der var X, hvilket ikke udelukkende var sexuel tiltrækning. Det var mere og dybere, og X sagde som noget af det sidste, at han håbede, at vi så ville kunne være sammen i det næste liv..
Der har ikke været nogen siden og ingen får lov til at komme så tæt på igen. Jeg har lært. Ved bedre i dag. Er netop blevet mere moden, og ved i dag, hvordan jeg for fremtiden ville kunne undgå at sætte mig selv i en lignende situation.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.