75tilføjet af

Jeg bor med min eks.....

Som jeg stadig elsker utrolig højt. Vi har bare haft så mange problemer bla jalousi og at jeg har ønsket et mere fast forhold end ham.
Han har slået op med mig pga de problemer der har været i vores forhold. Jeg ville hellere have kæmpet for det, Men de skal man jo være 2 om.
Jeg flytter snart, og det skræmmer mig at skal væk fra ham.
Han vil stadig gerne have sex med mig, men så er det også det. Jeg kan ikke sige nej, idet jeg er bange for at afvise ham, så jeg lukker alle muligheder for vi kan være sammen senere hen. Kan ikke give slip på ham, og frygter han kommer videre uden mig og finder en anden.
Forstår bare ikke hvorfor han gerne vil have sex med mig, hvis han ikke vil mig mere.??
Når jeg spørger ham om muligheden for fremtiden er svaret at han synes det vil være bedst at skilles, så vi ikke sårer hinanden længere. Men at han nyder mit sanvær på nær når vi har vores skænderier. Og at man ikke kan spå om fremtiden.
Han udnytter mig vel ikke?? Hvad vil I råde mig til??
tilføjet af

Du kan tro

han udnytter dig. Du kan give ham den sex han gerne vil have og så færdig. Følelser og andet vil han ikke dele med dig.
Det kan ikke gå for stærkt med at komme væk fra ham og videre med dit liv. Hellere i går end i morgen.
Knus
tilføjet af

svært

Men selvfølgelig skal du væk.
Han udnytter dig, og dit selværd formindskes for hver gang du går i seng med ham, velvidende at det er det eneste han vil.
Det svære er at rejse sig og gå.
Hvis du har en god ven/veninde du kan være hos et par dage, så start der.
Find ud af mulighederne og gå ud og forkæl dig selv.
Tænk på at når du er fri af ham, er du fri til at møde en der er vild med dig!
Held og lykke
tilføjet af

Du sårer kun dig selv.

Du sårer kun dig selv.Hvorfor gider du dog spilde tid på ham.Han viser/siger dig klart,at han kun vil bolle dig,og du lader ham gøre det.Det er dig der er dum,og ikke ham.Giv dog slip på ham,og kom væk hurtigst muligt,med mindre du stadig vil lade dig udnytte af ham.Du lyder til at være meget naiv.
tilføjet af

Ud med ham

Og det kan ikke gå for hurtig.Har du slet ingen stolthed???
tilføjet af

prøver på at forstå

hvordan du overhovedet vil finde dig i det. Han er ikke det værd, han udnytter dig groft. Han er hverken tanker eller tårer værd.
Ja, det vil gøre ondt, men det vil kun være en periode. Mærk efter hvordan du har det i maven, når du tænker på ham, jeg gætter på at der er en del uro.
Den uro er IKKE kærlighed fra dig, det tror du måske, men det er sårede følelser du kan mærke.
Sig nej til ham og mærk igen efter, nu vil det sikkert føles anderledes og bedre og det er fordi du har fundet en styrke i dig selv, til at sige fra.
Han skal ikke have lov at behandle dig som han vil, vær stærk, se at komme væk og helst i går.
tilføjet af

Du har meget ret

i de ting du skriver. måske er jeg bare bange for at blive alene igen.
Har også meget dårlig erfaring i at blive svigtet, det ligger helt tilbage til min barndom, måske er det derfor jeg ikke føler mig bedre værd?
Jeg er meget sårbar i denne tid, og mit selvværd og selvtillid er faldet meget.
Når jeg græder lader han mig sidde for mig selv. Begynder jeg en samtale omkring alt dette bliver han enten vred eller lukker ører. Men når vi går i seng beder han mig tage tøjet af og vil have sex. Det har sket et par gange at han siger han elsker mig efter jeg har sagt det til ham.
Så tror jeg at vi er ved at finde sammen igen, men bliver skuffet gang på gang.
tilføjet af

Ingen kan udnyttet

hvis de ikke selv vil udnyttes.
tilføjet af

Ikke godt nok!

Tag det fra én som også var alt for længe om følelsesmæssigt at forlade en fyr: Det han tilbyder er ikke godt nok!
Du ønsker at sex med ham skal udspringe af kærlighed, men det er tydeligvis ikke tilfældet fra hans side!
Selv om han skulle have nogle følelser tilbage for dig, er det simpelthen ikke et godt nok argument for at blive hos ham, så længe han ikke kan tilbyde mere. Du kan ikke overtale ham til at vende tilbage ved hele tiden at være til rådighed. Selv om han siger at han også elsker dig, er hans opførsel ikke god nok!

Du bør da have en fyr, som ikke kan vente med at se dig, når han står op om morgenen! Én som har lyst til at vække dig bare for at høre din mening om et eller andet!
Det lyder kynisk, men kærlighed er ikke altid nok. At elske nogen er en handling, ikke bare en følelse, og han behandler dig så absolut ikke kærligt.
Selv om du elsker ham, er du nødt til at vælge dig selv først, og du behøver mere fra en fyr end han kan give dig!
(I øvrigt er det ikke så slemt at være single)
:-)
tilføjet af

Giv ham sparket

Ud ud ud og det i en ruff! Han spilder din tid og det burde du väre rigtig gal over! Flyt eller smid ham ud, alt efter hvis hjem i bor i. Det tager ingen tid og så er du fri for ham. Kig rigtig godt på ham, er han ikke häslig og nu du tänker over det lidt klam, og er hans familie ikke forfärdelig, hvad ser/så du dog i ham? Det vil du spörge dig selv om så snart du har vredet dig fri af hans spind.
Jeg har selv boet sammen med en eks og DET ER HÄSLIGT! Jeg ved slet ikke hvad jeg ellers skal sige men du må se at blive klar over at du er bedre värd. Hans opförsel vil også påvirke dig senere i livet i andre forhold. Så se at komme väk min pige! Du kan skrive til mig på applexcore@sol.dk hvis du har brug for det.
tilføjet af

Du vil udnyttes og du blir udnyttet

Det ved du godt. Saml benene og luk for sevicekassen.
tilføjet af

Jeg vil ikke udnyttes

jeg er bare bange for, at ødelægge den mindste chanche for at vi finder sammen. Hvis jeg siger nej, hvordan vil hans reaktion så være. Vil jeg så bare kunne rende han helt?? Ved jo og så godt, at dette ikke er godt for mig idet jeg ønsker langt mere. Græder tit for mig selv når vi er færdige, og han har vendt ryggen til mig.
tilføjet af

jamen hvorfor>

hvorfor VIL du "finde sammen" med ham igen?
tilføjet af

Vi var rigtige glade

for hinanden på et tidspunkt og og haft mange gode oplevelser sammen. Han gav mig på en eller anden måde meget livsenergi. Fik mig til at være tryg og føle mig elsket.
Med det har ændret sig meget, han har ændret sig meget overfor mig gradvist, men det har været rigtig slemt de sidste 4 måneder.
Vil bare gerne have det tilbage vi havde.
tilføjet af

Det får du ikke!

Du får ikke fortiden tilbage!
Tænk på dig selv og din egen fremtid. Vil du spilde bare en dag mere ulykkelig over at han følelsesmæssigt HAR forladt dig?!
tilføjet af

*suk*

Du er meget mere værd. Du fortjener én der værdsætter, respekterer, og elsker dig, for den du er.
Og der findes andre mænd der ude... mange endda. Der findes røvhuller og der findes dem der vil leve og ånde med én. Giv dig selv tid, find dig selv, få styr på dine følelser, det kan du ikke så længe han misbruger dig.
Kom væk fra ham, lev dit eget liv, det vil bringe dig meget glæde, måske ikke i den første tid, men giv ikke op, det kommer og det er værd at vente på.
En dag vil du vågne op, se solen skinne og vide du har fået besøg af lykken.
tilføjet af

det gælder jo i alle forhold

man kan ikke få dem tilbage til udgangspunktet fordi man udvikles enten til noget bedre, lige så godt eller dårligere.
Det sidste er vist jeres situation og det er ikke mere at gøre der for dig. Det eneste du kan gøre er at komme væk fra ham. Så længe i fortsætter dette vil forholdet kun blive dårligere og dårligere.
tilføjet af

måske....

er det bedst at du skal væk fra ham i en periode. Lige nu har han dig 24 og det er nemt for ham at være den han er, men når du ikke er der finder han ud hvad han virkelig føler.
tilføjet af

hva har du tænkt dig!

udfra det jeg har læst her - kan jeg godt se hvilken dilemma du er havnet i !! men sig mig hvor længe har i været sammen?
man bliver ikke udnyttet men man håber at giver man så kan man beholde!!
men søde dig sådan leger drenge ikke (nok heller ikke piger) de tager og bruger -til de ikke behøver dig mere Så sidder man med en smag at værer brugt- men du har jo brugt ham osse og nyt ham...tænk på at nyde det sidste han kan give dig og bliv stærkere indeni*
tænk på det sådan her: han har givet op med at kæmpe for jer! han er kommet videre men kan ikke slippe jeres sex - for det kender han så godt og der elsker han dig!! men det er i elskovens hede -wow som man har føelserne yderst på skindet OG det er sådan det skal værer men søde dig -Sex kan du ikke leve for du behøver osse kærlighed (hverdag) og det VIL han ikke give dig men Vil du det -nu du ved han er gået videre??? hva er der at redde
.......trykhed? der er ikke kærlighed mellem jer mere - og giver du ikke los nu altså "slipper ham fri" både fra din hjerne og ham fra dit greb SÅ mister du ham for bestandigt!!!!! tænk over livet og lad ham gå!
du tænker nok at Jeg ikke forstår men søde du - jeg forstår dig! man tror at man er elsket og det er man jo nok men ikke nok´til at leve sammen resten a livet!! men tiden I har haft sammen -den vil ALDRIG gå tabt -husk det min ven og glæd dig over dagen imorgen...selvom det gør ondt...elsk digselv!!
giv slip!
har du lyst til at skrive til mig og få snakket
så skriv det her og du får min mail
tænk dig om
tilføjet af

naiv

Stakkel pige. Du må virkelig have det skidt med dig selv siden du lader ham gøre det.
Han er da ligeglad med dig hvis han stadig går i seng med dig og lader dig græde dig selv i søvn bagefter.
For lige meget hvad du tror, så kan han høre det. Han vælger bare at ignorere det.
Dette arrangement er jo behageligt for ham. I kender hinanden, han kan få sex så ofte han vil, du vil sikkert gøre alt hvad han beder dig om og han ved at du snart er ude af hans liv.
Du gør det alt for let for ham!
Personligt ville jeg flytte i dag og ikke vente et øjeblik længere. Flyt ind hos en veninde eller hos dine forældre. Jo længere tid du bliver, jo sværere vil du have ved at komme igennem det her.
Jeg kan ikke påstå at jeg ikke selv har gjort dumme ting tidligere, men jeg ville have svært ved at respektere dig hvis jeg var i et forhold med en som dig.
Der ville nok være større chance for at en fyr værdsætter dig hvis du viser ham hvad du er værd. Lige nu siger du jo faktisk til ham at han kan træde på dig hver dag uden det har nogle koncekvenser.
Han må dog være et koldt, egoistisk svin når han vælger at behandle en person han har haft et forhold til på denne måde. Dog må jeg lige minde dig om at første gang han tager røven på dig er det hans skyld. Men anden gang burde du jo have forudset konsekevnsen.
Ved dine nære ikke hvad der sker i dit liv? Hvis jeg kom så lang ned psykisk så ville mine veninder, søster og mor være de første til at hjælpe med at pakke mine ting og komme afsted.
Bed dine venner og familie om hjælp. Der er nogen der holder af dig og som gerne vil se dig glad. Vær ikke bange for at bede om hjælp.
Mange kram og et lille spark bag i.
tilføjet af

Han giver mig altid

10.000 grunde til vi ikke skal være sammen. Jeg bliver bare skrup forvirret, og har svært ved at stoppe drømmen og håbet om vi genforenet. Han siger jo indimellem at han elsker mig, og vil jo stadig have sex med mig.
Jeg ved jo bare med mig selv, at jeg ikke vil kunne have sex med en jeg ikke elsker. Så har svært ved at tro han bare udnytter mig selvom jeg har en følese af det.
tilføjet af

Se at komme væk søde

Der er en ting du må forstå søde ,, fyre og piger er meget forskellige,, de fleste piger skal føle noget for en fyr for at kune have sex med ham,, det ikke det samme med en fyr han har også et behov han skal have stillet og tænker ikke lige på det ,at han måske sorger dig ,, når han så lige pluselig går og ikke vil dig mere,, du skal passe på dig selv min pige og luk af for sex imens du ikke ved hvor du har ham for det ville sorge dig langt mere hvis han finder en anden imens i stadig har sex sammen end hvis ikke,, og sig til ham der er lukket til han ved hvad han vil med dig..
knus herfra
tilføjet af

han udnytter dig ikke

han bruger dig kun, mænd kan sagtens have sex, uden at det betyder mere end det. det er der mange mænd der gør med deres eks, netop fordi det er nemt og bekvemt, han skal ikke bruge tid på at støve en op ude i byen, og han ved hvad han får af dig, men du må endelig ikke tro at der er mere i det end sex!!!!!
tilføjet af

JO han udnytter dig....

.... og du lader dig udnytte. Slip ham. Kig ind i dig selv, tillad dig at få ro og du ville klart kunne se, hvad du gør, og hvad du bør gøre. Du skal ikke være bange for at slippe ham, det eneste du behøver at frygte er din afhængighed af ham. Du kan sagtens selv, og du kan sagtens komme videre selv. Tro på det! Mænd vil altid gerne have sex, de har ikke nødvendigvis følelser bag. Du skal ikke give køb på dig selv. Tro på dig selv, find dit selvværd frem eller opsøg en der kan hjælpe med at få det pudset af. Der venter dig en dejlig mand, så snart du kan give slip og sætte din lid til dig selv. KNUS fra mig
tilføjet af

Han vil dig stadig!

Ellers tror jeg ikke at han ville blive hos dig...
Måske er han bare meget usikker!
Eller også kan han bare ikke udholde tanken om utroskab mere, så hellere ende det med det samme... Han mangler måske en art bevis på din kærlighed for at kunne føle sig tryg!
Når han nu stadig vil have sex med dig, og han sikkert ikke bruger gummi i forholdet, så er det vel også et godt tegn på at han vil/skal tage et ansvar...Du kunne jo blive gravid ved et "uheld"?
Tror du så ikke at han ville leve op til jeres fælles ansvar, når i nu pludselig ville have noget stærkt imellem jer?
Jeg skal absolut ikke give gode råd her, men vil da gerne påpege at tingene måske ikke er helt sorte endnu...
tilføjet af

helt ærlig

vågn dog op....er du også en af de der dumme "blondiner" på 18, der tror at hvis hun bliver gravid, så bliver kæresten, jeg kan slet ikke have det, bliv dog voksen.
tilføjet af

Tak for dine ord.

Det er bare så svært at takle for mig. Bebrejder mig selv at det hele gik galt. Det er jo nok det lettest.
Har også svært ved at takle og lade være med at reagere når han tager i byen midt natten. Så føler jeg mig svigtet og reagere ikke altid hensigtmæssigt.
Jeg gør jo alt for at give ham det bedste. Dvs kærlighed, omsorg, hjælpe ham i dagligdagen, har tilsidesætter mig selv, handler, rengøring, ordner vasketøj laver mad, ja selv sex mm. Men jeg gør det jo fordi jeg elsker ham, og ellers har jeg haft det godt med at gøre det. Men nu hvor jeg ikke får noget til gengæld. Så er det som om jeg har mistet mig selv i dette her.
Prøver at give ham en nem og tryk tilværelse. Har ikke rigtig overskud længere. Det her fylder mig hele tiden.
tilføjet af

Hvad mener du?

Jeg understregede da at jeg ikke gav nogen råd!
Jeg prøvede såmænd bare at tegne et lidt mere nuanceret billede af situationen!
Sort/hvid som i din verden af fordomme eksisterer bare ikke!
Efter et langt parforhold, så er følelserne ved brud mange flere farver!
Så hvad med at gå i nakken på alle dem som sidder og giver "gode" råd?
tilføjet af

lyt min pige

søde pige, er ked af hvis jeg kommer med nogle horde ord, jeg har altså også været i slutforhold ligesom din eks kæreste, hvor jeg har sagt de tre vise ord (jeg elsker dig) uden at jeg har ment dem, ja det lyder så forrygt og strengt, og nok svært at forstå når man er så sød som dig, men det er det der er så forfærdeligt ved ord, man kan sige lige hvad man vil, uden at det er det, der behøves ligge under overfladen. den enneste måde du kan finde ud af hvad folk virkelig mener det er gennem hanlinger. og hans hanlinger tyder bestemt ikke på at han elsker dig. jeg skal ikke kunne sige hvad andre folk føler, men jeg vil vove at påstå at man på ingen måder kan behandle en man elsker sådan, som han behandler dig og dit søde væsen. hvis man elsker en kan man høre deres gråd, og han kan ikke høre din.
en anden ting jeg syntes du skal tænke over.
hver gang han boller dig mister han mere respenkt for dig underbevidst. man bliver hvad man selv syntes man er værd og du syntes openbart ikke du er mere værd end at blive bollet af en der ikke elsker dig, og det kan han mærke og syntes så heller ikke du er mere værd. okay lad os se det sådan her:
jeres forhold bliver ikke som det var og det går i stykker lige meget hvad, du har så to måder du kan forlade forholdet på
1. du kan blive ved som du gør indtil han ikke engang syntes det er sjovt at bolle dig længere, til han finder en anden pige, slæber hende med hjem og beder dig alvorligt at skride.
hvor meget sejere er det ikke at sige stop nu og når du så møder ham engang i fremtiden bliver husket som hende den seje han ikke bare fik lov til at bolle, hende der gik med oprejst hovede mens han stadig havde løst til din krop, og han vil ave sig over han ikke har den mere og måske også begynde at ave sig over at han ikke også har den stærke pige der gik fra ham, lad ham vide at han aldrig mere kan få dig. jeg ved dette er lettere sagt end gjordt, jeg vil personligt syntes at du var virkelig stærk og sej hvis du gjorde det. jeg kan mærke på dig at du ikke er vant til at se dig selv som hende den stærke og seje og derfor måske heller ikke tror at du kan være det, men det kan du. og måske lad dette her være et spring i dit liv der kan få dig selv til at se hvor stærk du kan være, kig ham i øjnene sig at at han aldrig mere kommer til at bole dig igen! gå, og gå helt, gå ud i hverden med alt din styrke og smil til den, så vil den smile igen. det er som regl en selv der hindre en selv i at gøre de rigtige ting, så det handler bare om at være vågen overfor dine egne plokader og handlinger og tanker hvor du kan spære dig selv. jeg hepper på dig.
kærlige tanker luna
tilføjet af

tænk dig om

Synes ikke der umiddelbart er andre forklaringer end at han bare udnytter dig for sex. Ja ja jeg ved godt det virker utænkeligt at en mand kun er ude på sex ...
Jeg har selv været i samme situation, men jeg elsker sex og følte mig derfor ikke udnyttet. Det hjalp også på det, at han betalte regningerne.
Synes du skal komme ud af det hvis du føler dig udnyttet og ikke får noget igen.
tilføjet af

Dit råd

er virkelig noget jeg kan forstå. Sådan har jeg bare ikke tænkt på det. Det er bare for mig meget uforståeligt, hvordan han kan sige han elsker mig og vil have sex med mig, hvis han intet mener med det.??
Jeg troede virkelig vi skulle leve livet sammen, men nej. Har bare følesen af at det var mig der ikke var god nok.
Bare en episode vi havde den anden dag:
Jeg var dybt ulykkelig og vil gerne vi kunne få os en snak, grad meget....,men han ville ikke tale og blev vred. Jeg blev vilt ulykkelig og reagerede ved at blive vred og sagde at han nok skulle bklive fri for mig når jeg flyttede, og at jeg nok skulle lade være med at kontakte ham igen. Jeg skulle til at gå, havde en aftale med en veninde. Han stoppede mig til min store overraskelse og tog hænderne om mit hovede. Hvor han sagde, du ved godt at du ikke vil stoppe med at kontakte mig, og at du aldrig vi glemme mit nummer, jeg vil heller aldrig kunne glemme dit.
Derefter kyssede han mig lidenskabeligt og derefter vendte han mig om og vil have sex, og det "tog" han så.
Det er virkelig langt ude
tilføjet af

prøv at se

Hey prøv dette eksperiment: se hvor længe hans hukommelse rækker mht. dit nummer hvis du for alvor lukker for det varme vand og ikke tilbyder nogen af de ting han kommer eftr.
Sandsynligvis vil du aldrig høre fra ham igen.
tilføjet af

ja vi gør alt for ham*

min søde ja vi vil gører alt og mere til for at få ham (vi elsker-eller begær) til at se til vor side igen Men er det virkelig det vi vil ha at han skal...efter alt det vi har været igennem?? respekter han overhoved vor føelser? som en skrev så tager han os for givet og knipser han får han sex (ja det gør vi osse) men har du knipset og du fik sex-fornylig? søde sex har intet med kærlighed jo det har det når i begge elsker hinanden MEN faktisk jo mer du prøver at give kærlighed. jo mer kvæler du hans kærlighed til dig!!
luk a for dine føelser og pak dine ting og vis ham at du holder a ham og giver ham fri*
søde elsk ham indeni men vis ham det ikke og giv ikke sex uden du vil!!!!
tænk over det og gør ting for digselv og vær den der kommer videre og er Hel*
læs lidt om min verden på Dating -min profil er hanne !!! pas på digselv
tilføjet af

for hver gang du går i seng med ham

bliver du skubbet 5km længere væk fra det du vil. Du har ikke en chance. Ingen mand er interesseret i en kvinde man "bare kan tømme sig i" og det er præcis det, der foregår.
tilføjet af

sex, kærlighed, og skilles

Jeg syntes i den grad at han udnytter ham, og du er virkelig for du hvis du bliver ved ham. Du skal da ikke være bange for du total mister kontakten med ham. der er kun en ting man ikke kan bestemme over her i verden og det er SKÆBEN. jeg syntes du skal flytte, lad hver med at haave sex med ham, fordi det viser kun du er dum nok til at gøre det han ønsker. Hver aldrig bange for en reaktion. Følg dit hjerte, hvis du bare tror på hjerte, gåt det Aldrig helt galt.
tilføjet af

du ahr vel ikke overvejet at det er for nemt for ham..

jeg tror det er for nemt for ham. for så længe han får hva han vil have er det jo nemt for ham.
men hvis du afviser ham så ser han anderledes end du gør ,. for han vil se det som om du er på vej væk, og hvme skal så lave hans mad, vask hans tøj og gøre rent efter ham og hans venner fredag aften når de har set fodboldt❓
før det klart for ham at du ikke gider mere, de er slet ikke så kloge hva det angår.
enten så har han det fint med at du gerne vil afsted og er flink overfor dig det sidste stykke tid mens du er der, eller også vil han have dig tilbage fordi før var det nemt. der havde hn dig jo hvor han ville have dig !
men tænk lidt over det.
tilføjet af

Drop ham....

Hvis jeg var dig, ville jeg smide ham ud! Han er ikke dine tårer og din sorg værd, når han er sådan overfor díg. Hvis jeg var dig, ville jeg droppe ham, og i stedet støtte mig op ad mine veninder. Du kan f.eks. tage i byen med dem.. Måske finder du en rigtig sød fyr, istedet for idioten, som du prøver at få tilbage lige nu. Det vigtigste er at du har nogen som bakker dig op i den svære peridode, der kan følge brudet med ham. Held og lykke
tilføjet af

Den dummeste kommentar

Den sætter din holdning til pædofili i et skræmmende lys! Kan du selv høre hvor dum dén kliche lyder?
tilføjet af

flyt!

hej. rent psykologisk set vil jeg råde dig til at flytte. Vis ham hvad han går glip af, for pt snor han dig bare om hans finger. Du får ikke et fast forhold ud af at konstant give efter. Og hvad er det værd at bo sammen med en man skændes med.Få dit eget, stabel dit eget liv på benene og vis ham du sagtens kan undvære ham. Så må han komme til dig, og så ved du om han vil dig noget. Hvis han ikke opfører sig som du vil ha det så smid ham ud af dit sted. Måske finder du en bedre verden, måske finder du den vante verden bare i bedre rammer!!!
tilføjet af

Hvorfor fanden

blande pædofili ind i det, det er vel to voksne mennesker som bare ikke kan finde ud af det!!!
tilføjet af

Jeg venter hans barn og har termin om 3 måneder

Så tingene er desværre ikke så simple.
tilføjet af

Pas på dig selv...!

Det er vigtig at du hurtigst muligt kommer væk fra ham! Du har brug for at komme væk, så du kan se situationen lidt udefra, få dit selvværd igen og komme ovenpå. Og bare roligt, det skal nok ske.
Hvis du har håb om at I kan finde sammen iden, skal du give ham en chance for at savne dig. Du skal have det godt med dig selv, før han kan se at du er noget han ikke kan undvære.
Og hvis han kan undvære dig, so what! Der er ikke nogen i denne verden man ikke kan komme over igen.
Du får højst sandsynlig også et andet syn på ham, hvis du kommer lidt væk. Som en af de andre skrev, så handler det nok mere om angsten for at være alene. Følelsen af at der er en som ikke syntes at man er god nok, er forfærdelig, men måske skal det ikke ige være jer!
Jeg tror at kærlighed handler om kompromier, samarbejde og lyst til at være sammen. Han har ikke lyst til at være sammen med dig og det kan der være mange grunde til, men det behøver ikke have noget med dig personligt at gøre.
Du er god nok..
Kom videre.. Hurtigt og få så lukket for "det varme vand", det ender bare med at I ikke engang kan være i rum sammen.
Held og lykke..
tilføjet af

Leave him!

Okay jeg kan godt forstå din situation og dine følelser, men han udnytter dig til den helt stor guldmedalje.
Jeg tror, at du skal lade være med at have forhåbninger om, at i finder sammen igen. Jeg ved godt, at det lyder hårdt, og at du måske ikke selv kan se det, men som så mange andre der er blevet såret, så kommer DU også videre med dit liv. Den første tid er svær, især når du stadig bor sammen med ham. Så kom væk fra ham og få dit eget nye liv.
Det er hårdt, men det er det værd senere.
tilføjet af

han udnytter

dig når du ligger ned, han ved jo at han i realiteten kan behandle dig som det passer ham, uden at du skrider. ville du være sammen med en fyr som ikke gav dig modspil? man kan ikke være sammen med en man ikke respektere, og han respektere ikke dig. Lad vær med at bild dig andet ind, mit råd til dig er RUN AWAY ellers bliver han bare ved med, at overskride din personlig grænse.
tilføjet af

hmm..

Hvis den oplysning er korrekt, syntes jeg stadig at du skal tage det råd som samtlige herinde har giver dig. Træk det lange strå: flyt, få det godt med dig selv. Man dør ikke af ulykkelig kærlighed, det kan kurreres!!!
Koncentrer dig om dig og dit barn. Hvis du vil have en chance for at blive en lille familie, skal du se at få noget selvtillid i en fart. Jo længere du hænger ud med en der kaster dig ud og fanger dig ind igen, jo dårligere får du det.
Må jeg spørge hvor gamle I er? Det kan måske give noget indsigt I hans opførelse.
tilføjet af

Det er helt korrekt.

Jeg er 29 og han er 31 år.
tilføjet af

jeg bliver lidt irriteret

over, at du tillader måden han behandler dig på. Du må jo selv sige fra som, menneske og kvinde. han er jo udmærket klar over, at han kan behandle dig som det passer ham, uden du nogen sinde skrider. Han respektere dig ikke som person og derfor kan han ikke være sammen med dig.Han føler sig magtfuld når du ligger der nede og han oven i købet bare kan blive ved med, at sparke løs. Jeg er ret sikker på, at dine veninder siger det samme. hvis jeg nogen sinde behandlede min dame sådan så ville hun helt seriøst slå mig ihjel, når jeg bliver for dum, at høre på beder hun mig om at lukke røven, og det sådan jeg kan lide det. vi mænd vil gerne have en kvinde som kan finde ud af, at sætte os på plads, ellers bliver vi bare primitive, og med det mener jeg magtsyge og egoistiske.
tilføjet af

tro mig, jeg har prøvet

at sige fra op til flere gange. Det resultere bare i at han bliver vred. Han holder altid på sit, derefter skrider han. Han siger lige ud, at han ikke gider at høre på mig. Derefter skrider han ud med gutterne
tilføjet af

ja og du

sidder jo bare stadigvæk der hjemme og er sur, venter på han kommer hjem, så i kan snakke om tingene. Det er sikkert for sent, han har nok mistet respekten for dig, men det jeg mente det var, at du skal smæk ham en på siden af kassen skrige ham i hovedet, blive mere ophidset end han nogen sinde er blevet i sit liv. Skræmme livet af ham... være ligeglad med ham.. gøre dig intersant og umodstålig for ham, jo mere ligeglad du er med ham, jo mere vil han ha dig. Det var sådan min dame scoret mig he he he....ber han dig om sex igen, må du give ham fingeren og sige at det er alt hvad han for fra dig.... slut prut.
tilføjet af

tror du virkelig på den selv?

Du kommer med undskyldning på undskyldning, hvis du skriver om det her på debatten, tror du ikke du selv ved han ikke er det værd, men er bang for at indrømme det overfor dig selv?!
Vil du have dit barn vokser op med en mor, som lader sig træde på gang på gang??? Forlad ham, han ved åbentbart ikke, hvad han kan miste og er ret ligeglad med dig lige nu. Sex kan være en måde at lette trykket, så dyrisk som det nu lyder. Han elsker dig måske, men er åbentbart ikke forelsket eller vil dele sit liv med dig, man elsker også gamle venner, men det betyder ikke man vil være sammen med dem hver dag......
Du ved jo godt selv, hvad du skal gøre
tilføjet af

ABSOLUT NY KÆRESTE!!!!

HEJ!
DET ER DESVÆRRE SÅDAN MED MÆND AT DE HAR SVÆRT VED OG GIDER IKKE FINDE EN NY KÆRESTE DE GØR SOM DE PLEJER, SÅ ER DET LETTERE AT GÅ DERTIL!!!OFTEST ER DET KUN SEX DE VIL VEDLIGEHOLDE! SÅ UD AF DET FORHOLD!! DU SKAL IKKE UNDERKUE DIG! MEN HVIS HAN TRUER! DE HAR OFTEST EN INDBILDT MAGT TIL
AT UNDERKUE EN KVINDE!! OG DE FINDER MANGE KVINDER SIG I !! SÅ UD AF DET OG BRUG POLICEN!!
tilføjet af

Sandheden!

Nu skal du høre s.ø.d.d.e. Jeg har været i et længere varende forhold (3½ år)hvor jeg egentlig ikke var sikker på at jeg elskede hende mere. Jeg gav vores forhold mange chancer og det gjorde hun vist også. Vi blev vist mere og mere drevet væk fra hinanden alligevel. Vi prøvede at snakke om det, men du ved jo nok at mænd og følelser uden på tøjet..... det er bare ikke noget mænd er gode til. Jeg havde som sagt tit lyst til at smutte fra hende, men jeg var sgu for bange for at gøre det. Jeg viste at jeg ville miste meget.
Sidste år tog jeg ud af landet i 6 mdr. Og ved du hvad der skete efter ca. 2 mdr.? Hun skred fra mig! Jeg var knust! Og du kan tro at jeg virkelig fandt ud af hvor meget jeg egentlig elskede hende. "Så kunne jeg lære det!". Jeg har naturligvis snakket med hende siden, hvor hun fortalte mig hvad der skete! Hendes egne ord: "Jeg fandt ud af at, jeg kunne klare mig selv!". Hun havde gået og været lige så bange for at smutte fra mig, men da jeg var væk, opdagede hun sig selv og alle hendes værdier.
Da hun gjorde det op med vores forhold, følte jeg at hun stadig holdte utrolig meget af mig, men hun elskede mig bare ikke mere. Når man er nået så langt, så er der vist ikke mere at komme efter. Hun kom så også videre med sit liv, ny kæreste osv. Og jeg kan love dig for at det er noget der gør ondt at se, for en eks. Det tog lidt tid at komme sig over, men som mange andre har skrevet her inde, så kommer lykken tilbage en dag. Det er ikke sket for mig endnu, men jeg har ikke opgivet håbet endnu og det skal du heller ikke gøre.
Så jeg kan ikke se hvad du går og venter på! Husk: Jeg tabte, hun vandt!
Hvis du tager springet først, så tror jeg mildest talt at du vinder mest! Se du at komme videre på livets motorvej og find en ny parkeringsplads! Der er massere af dem! :)
Du lære også en masse af det og det gør din eks også selvom vi mænd jo er gode til at spille hårde. Det ved jeg alt om!
Jeg ved at det lyder så nemt, men skriver det her fordi at det egentlig ligner lidt det som du skriver. Mennesker har behov for at være sammen med andre og også tæt, men nogen gange må man bare erkende at det ikke var den rette man havde valgt. Vi er jo så forskellige, og hvis det ikke går, så er det bare med at komme videre inden man sårer sig selv mere end højst nødvendigt! Hvilket det lyder til at du er ved at være ret godt igang med. Og især når du allerede har givet det så mange chancer.
Håber det lykkes for dig!
Held og lykke i livet!
Knus....
tilføjet af

ved han det

min søde ved han i skal ha barn sammen!!
hvorfor vil han ikke være sammen med dig?
har han en anden?
var det da du blev gravid at han forandret sig?
fortæl mig hva du ved*
tilføjet af

hvorfor tror i, det er en han??

Nu har jeg læst en del af de forskellige indlæg til denne debat, og i skriver alle "han" om den kæreste, som bare vil have sex med den anden. Det kunne jo være, at det var en kvinde, der udnyttede den anden?? Nu er jeg selv kvinde, men alligevel!! Åbn øjnene! Det er ikke kun mænd, der behandler folk dårligt :)
tilføjet af

Læs resten af trådene!

Jae en del af indlæggene, men tilsyneladende ikke nok af dem! :)
tilføjet af

Ja han ved det godt.

Han vil gerne være far for barnet. Men ønsker ikke at deltage i noget før barnet kommer til verden.
Jeg har igennem et lille stykke tid forsøgt noget at finde et hjem nær hans, så afstanden ikke vil blive for stor. Men det har ikke været muligt idet at der ikke er ret mange ledige lejligheder her og at den der er koster en halv bondegård.
Så jeg kommer til at bo et stykke herfra hvilket han er meget sur over. Da det vil koste ham penge i kørsel.
Jeg ved ikke om han har fundet en anden. Tror ikke han vil fortælle mig om det hvis det er. Har spurgt ham, men han bliver vred og nægter. Jeg har ikke selv tjekket det. Det er ikke lige mig. Men ved at han kigger meget på erotiske kvinder på nettet. Det kan jeg jo se idet vi bruger samme pc. Men det er selvfølgelig ikke det samme som en kæreste.
Jeg ved ikke hvordan tingene vil blive i fremtiden, men det skræmmer mig.
tilføjet af

søde du*

søde var graviteten planlagt eller stoppede du med p-pillen eller var det en smutter*
har han ønsket børn - har du ønsket børn???
du må tænke tilbage og finde dit svar!!
du kan ikke brige hans vræde til noget som helst.... dette har stået på siden du blev gravid- har det ikke??
hvorfor forblev du gravid?
troede du det ville få jeres forhold til at blive bedre?
Tror han er bange for at blive far! jeres fremtid er jer og kun jer! hvis du forstår*
jeg har 3 piger...14-21-24 år deres far min ex
ja vi var sammen i 2o år!! og nu har jeg næsten sluppet ham i mit hjerte.... hvor længe har I været sammen?
søde tjek hans internet sider ved at gå ind på stifinder!!! så kan du se hva han laver og ikke laver* <jeg ved det godt men vær stærk og tjek> det gjore jeg og ved mere end han ved at jeg ved!! forstår du -derved kunne jeg lade ham glide ud a mit sind men hjertet tager længre tid!!
ta og skriv til mig..vil ikke miste forbindelsen med dig! silhoueten@hotmail.com
tænk posetivt
tilføjet af

Det er da trist..

Havde måske håbet at hans opførelse kunne begrundes med lav alder og umodenhed. Som ville være meget naturligt, hvis han var en knægt på 20, som ikke var klar til at binde sig.
Ta "taber1977" råd.. Vær den stærke og ta en dag af gangen.
Good luck
tilføjet af

uha..

graviditeten var ikke planlagt. Jeg havde glemt en pille, men troede ikke at der vil ske noget ved det, idet jeg har haft mange problemer med mit underliv.
De troede først at graviditeten sad udenfor livmoderen, men det viste sig via blodprøver, at den sad korrekt. Så jeg var til scanning og var altså 10 uger henne. Det var en utrolig svær sitaution om hvad der skulle gøres. Tænkte over det i en uges tid og henvendte mig derefter til hospitalet hvor jeg var til en samtale om abort. De vil så undersøge mig en sidste gang for at se, om jeg med sikkerhed ikke var længere henne. Scanningen viste altså at jeg var 12 fulde uger og 5 dage henne. Så en lovlig abort var altså overskredet. De sagde at det ved den første scanning kunne være svært at sige præcis hvor langt jeg var henne idet det ikke var så stort.
Vi har være sammen i 2 år.
tilføjet af

Lisbeth skriver:

kan ikke finde ud af hvordan man bliver ikke anonym, men til dig, den forvirrede.
Jeg kan virkelig godt forstå dig, jeg er utrolig ked af at du bærer rundt på den sorg, især nu hvor du skal have et lille barn.
Men, du er alt alt for god, og som de andre siger, han opfører sig som en på 20 og er fuldstændig ligeglad med dig. Men du virker som en der kæmper og ikke bare giver let op. Lidt lige som britney spears har kæmpet for ham federline.... Har en veninde der har været i samme situation som du, men hun blevtil hun havde en lejlighed og søgt en masse ved kommunen, så hun var økonomisk uafhængig af ham. Den sidste måned inden elias kom, boede hun ved hendes forældre for at få støtte. Efter Elias kom og hun fandt ud af at ham kunne hun sagtens passe, har hun fået hendes selvtillid igen, men det har været en sej kamp for hende. Hun var jo vant til at blive trådt på, men udaftil har hun klaret det bedre end andre par i vores vennekreds, for hun var indstillet på at hun skulle være alene mor, og klare det hele selv, både fødsel, barnedåb g nu julen. Elias er en guttermand, men han ville ikke have været nem hvis ikke det var fordi hun havde valgt at gå fra fyren. Så havde der været skænderier om alt fra sviger familie, til frikadeller. Du er nødt til at sige fra. det er jo meningen at dette skal være en lykkelig tid. Du skal både tænke på dit barns ve og vel, men også dets fremtid... hvilken familiær opvækst ønsker du for dit barn om dets barndom???
tilføjet af

Råd

Hej med dig..Det er svært, jeg har haft samme problem en gang.Det der hjælp mig var og finde en anden lejlighed får mig selv.Det har løst vores problemmer, og vi ændte med at være gode venner..der ses nogle gang, i stedet for hele tiden.pøj pøj ;-)Mvh mijim
tilføjet af

Se dog at få ...

... tilstrækkelig selvtillid !
Du er helt gal på den, hvis du ikke løfter dig selv og dit selvværd !!!
tilføjet af

omsorgssvigt

det kan godt være at han gerne vil være far til barnet men hvis han ikke elsker dig på den rigtige måde vil det aldrig komme til at gå. du vil være ked af det det meste af tiden, og selvom barnet (måske) får kærlighed fra jer begge kan han/hun også mærke at der intet er mellem jer to. og det sætter sig i barnet. jeg vil mene at det er en form for omsorgssvigt fordi man holder en facade for barnets skyld, og barnet kan alligevel gennemskue det. barnet bliver fanget i midten af jeres "krig om kærlighed" og vil få store psykiske problemer senere hen. af hensyn til barnet og til dig selv så forlad ham mens du kan, flyt til dine forældre til efter fødslen og nyd tiden med barnet ALENE.
hvis han vil tage ansvaret for barneti form af økonomisk støtte, så lad ham gøre det, men ikke på bekostning af dig og dine følelser og slet ikke på bekostning af barnets tarv!
hvis han ikke kan udvise kærlighed er han IKKE god i faderrollen for det vigtigste et barne kan lære er kærlighed, både til familie og venner, for sådan og KUN sådan kan man få en tryg opvækst!
så smut ud af døren, gør alvor af dine trusler for først da vil han tage dig alvorligt!
og til sidst kan jeg fortælle dig at et barn uden en far kan klare sig fint, mens et barn med en dårlig far får problemer, og der er mange mænd som gerne vil overtage faderrollen og give både dig og barnet den kærlighed I fortjener!!
pak tasken og stå på egne ben! du kan sagtens! tro på dig selv og tro på fremtiden!!
tilføjet af

jo!!

Det er det.
tilføjet af

Pure opspind og gamle aviser

Så dum er der dæleme da ikke nogen, der er. Er der?
tilføjet af

jo der er nogen der er så dumme...

men det er jo af kærlighed til en anden person..
Til den Forvirrede.. Jeg synes virkelig du skal ta dit gode tøj og SKRIDE fra ham, hvis du venter hans barn er du knyttet til ham resten af dit barns liv.. Og han vil sikkert behandle dig på samme måde altid, fordi du ikke giver igen af samme skuffe, vil du byde dig selv og dit barn det de næste mange år?
Tænk på dig selv og dit barn og så lad ham sejle i egen sø. der er masser af hjælp at hente for en enlig mor.
held og lykke
tilføjet af

Et råd fra en gammel kone

Kære forvirrede
Nu har jeg siden igår fulgt med i din "debat" og nå jeg læser dine svar kan jeg se at du allerede er kommet lidt videre, fra at være fuldstændig ulykkelig over ham til at kunne se lyset for enden af tunnlen. Jeg synes at det er flot at du bevæger dig i den rigtige retning. Mit råd til dig er at du skal se fremad og begynde at forme dig en tilværlse i dit hoved som kun omfatter dig og dit barn, han er ikke værd at bruge mere krudt på. Dit barn har brug for en mor som er 100% for det og ikke kun 50%. Mht afstanden mellem jeres bopæle er det ikke dit problem at han får langt, det er hans og sådan som han har behandlet dig det sidste stykke tid, ja hva´så! Se at få pakket dine ting og få startet på et nyt kapitel i dit liv, "der er ikke kun en spandfuld af ledige mænd, der er et helt land fuld" Jeg håber du kan bruge mine ord til noget fornuftigt og så ønsker jeg dig og din baby alt held og lykke i fremtiden.
Knus Btina 42 år
tilføjet af

kender det alt for godt

hej hej..
jeg vil sige han udnytter dig, han vil ikk have noget forhold længere men han vil gerne have sex med dig. det siger lidt sig selv at bare han får sit behov stillet så er alt fint. jeg har været igenem noget ligende for noget tid siden med en fyr jeg holdt vildt meget af, og han forstod virkelig at snore mig rundt om hans lillefinger, han ville ikk ha noget fast, men sex ville han sku gerne ha, og jeg blev bare mere og mere såret da han i byen osv ikke ville have vi kyssede osv foran hans venner. indtil jeg en dag fik øjnene op for det hele og fandt ud af han slet ikk have nogen følelser for mig detvar bare lort han lukkede ud, men sex ville han gerne ha.
mvh
tilføjet af

Har spurgt ham hvorfor han stadig vil have sex

med mig, hvis han ikke vil mig. Spurgte om det bare var sex for ham,,,,,Svaret lyder, at det er fordi han stadig har føleser for mig. Så er det svært at lade være, men at han ikke ser nogen anden udvej end vi må skilles.
tilføjet af

patologisk løgner

ja undskyld, men jeg tror dig ikke over en dørtærskel.
tilføjet af

et forslag

Jo, jeg tror han udnytter dig rigtig mere!
Men hvis jeg var dig, så tror jeg at jeg ville prøve at lade være med at give ham sex. Måske finder han så ud af at han slet ikke kan undvære dig...
tilføjet af

Hmmm.......

Har siddet og læst det hele igennem... Min kæreste droppede mig den 28 dec.. men tilbød mig at blive boende (hans lejlighed).. normalt ville jeg ha sagt ok og så kæmpe ligeså meget som dig. Men jeg havde en familie som bankede i bordet og tog affære.. og dagen efter, d 29 dec, var jeg og ALLE mine ting ude af lejligheden...
En meget brat afslutning, men jeg kan kun sige at jeg er meget meget glad for st jeg er ude!!!!!
Jeg siger ikke at din X ikke har følelser for dig... men når han bliver ved med at holde på at i ikke skal være sammen og skrider når han bliver sur, så for du dig et chok, den dag du rent faktisk flytter.... og du vil tage en kæmpe nedtur...
Hvis jeg var dig, ville jeg pakke en taske og gå min vej... og IKKE kontakte ham overhovedet!!!
Og jeg lover dig... det vil være svært de første par dage, du vil konstant sidde med din tlf og håbe på han kontakter dig.. men sæt et kryds for hver dag du klarer uden at kontakte ham... også hvis han kontakter dig...så giv ham den kolde skulder.
Du vil KUN blive stærkere af det... og inden du ser dig om... er der gået et godt stykke tid og du vil have fornyet styrke!!!
Håber det bedste for dig.
Hilsen en der skriver af erfaring.
tilføjet af

Hvor er du heldig med den familie

Tillykke med dem. Du har gjort det eneste rigtige - efter min mening - i den situation.
Og så kan jeg fortælle dig at min kæreste fik sit sidste hysteriske anfald 3. marts kl. 14.30 - kl. 17.10 kørte jeg ud af hans indkørsel og er ikke set siden. Og jeg var ikke bare ude fra matriklen, jeg var ude af byen.
Det har jeg ikke fortrudt endnu - og så bliver den fortrydelse nok ikke til noget.
tilføjet af

godt gået!!

Det sgu godt gået..... der er ingen grund til at man bliver hængende hos en som bare sårer en om og om igen :-)
tilføjet af

Hvilken police?

..hvorfor skal forsikringen nu blandes ind i det?
tilføjet af

Sådan gør du...

Jeg ved godt at et er svært for kvinder at forstå, men hvis du mener at I ikke har et godt forhold sammen så er det bedst at holde dig fra ham.
Ud fra det du beskriver, så oplever jeg at du lader dig udnytte. Hvis en mand kender en kvinde han har haft sex med en gang, hvorfor skulle han ikke kunne lægge an på hende igen og igen og igen. Hvis I har det dårligt sammen, så lad være med at have et seksuelt forhold til ham, da jeg mener at sex er noget meget specielt og intimt at det vil ødelægge dig indeni hvis I skændes og har sex... dette skal ikke være for at straffe ham.
Men I skal begge først være opsat til at få det til at fungere.
Naturligvis kan man skændes om forskellige ting og man skal have ret til sin mening uden at man skal være enig.
1. Find ud af hvad I vil med Jeres liv
2. Tal om fremtiden (børn, uddannelse, sted I skal bo mm.)
3. Tal om hvad I kan lide ved hinanden
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.